jeżdżąc po Warszawie czasami się frustruję jak na lewym pasie wlecze się przede mną gablota z dużo mocniejszym silnikiem i uprawia eco driving
więcej wyrozumiałości :twisted: pewnie kierownik jest z innego miasta, na skrzyżowaniu oddalonym o 20km będzie skręcał w lewo i boi się, że jak zmieni pas na prawy to "przejedzie" swój skręt :diabelski_usmiech :lol:
Zamieszczone przez grajewiak
Inna sprawa zignorowana przeze mnie przy zakupie to problemy wieku młodzieńczego ogólnie konstrukcji TSI - tego się nie spodziewałem, że będą problemy z "głośnym" rozrządem. Ale mam wymieniony i liczę na to że problem nie powróci
oj tam jak powróci, to sprzedaż komuś nie kumatemu i sobie kupisz nową O3 :szeroki_usmiech trzeba być optymistą
Witam, potrzebuję na szybko jakieś info o oponach EVENT WL 905 index predkosci 93W oraz Capitol Sport UHP . Wujek google niewiele pokazał, nie mogę też znależć sensownego testu tych opon stąd moja prośba do osób, które cokolwiek wiedzą na ich temat
Elegance
ASV 132KM/301Nm --> turbo ASZ 140KM/322NM-->
-------------------------------------------
Will the Event WL905 suit your car? Find the best tyre for your car read 129 reviews for the Event WL905 and compare to other Economy Performance tyres at tyre reviews
Skoro nie ma testów znaczy szkoda czasu na ich testowanie.
Jak już uderzać w całoroczne to tylko najwyższa półka w testach.
Komentarz