[ Dodano: Czw 02 Lut, 12 16:10 ]
Nie wiem dlaczego, ale nie mogę wybrać innej wielkości t-shirtu niż domyślna wielkość S.
Napisałem w tej sprawie na ich infolinię.
[ Dodano: Pią 03 Lut, 12 05:36 ]
Jadę dzisiaj do Wrocławia, wracam w sobotę, więc będę przez chwilę offline. Sprawa rozmiarów koszulek w toku, jak na razie e-shop nie udzielił odpowiedzi, ale będę ich ścigał.
[ Dodano: Pon 06 Lut, 12 09:55 ]
Dodzwoniłem się na infolinię Skody i sprawa z koszulkami wygląda następująco: jeśli nie da się wybrać innego rozmiaru niż S, to znaczy, że na składzie mają inne wielkości.
Wyślę teraz PW do tych, którzy zamówili koszulki i niech zdecydują co dalej, czy czekają, czy mam im zwrócić pieniądze na konto.
[ Dodano: Pon 06 Lut, 12 15:58 ]
No i w końcu zamówienie zostało wysłane. Teraz tylko wyglądać kuriera :-)
Nie wiem dlaczego, ale nie mogę wybrać innej wielkości t-shirtu niż domyślna wielkość S.
Tak z innej beczki, to jak ja mam taki problem (np. nieaktywne menu czy coś podobnego, co źle działa, to często pomaga otwarcie tego w innej przeglądarce
KulfonP, masz na myśli kapelusz? :diabelski_usmiech Zamówiłem kilka sztuk więcej na swój koszt, bo z zamówień na razie wypadły koszulki, a chciałem żeby zamówienie przekroczyło wartość 2000 koron, ze względu na darmową wysyłkę. Więc jakbyś reflektował, to myślę, że nie będzie problemu.
BADYL, wczoraj wysłałem zamówienie - musiałem jeszcze skonsultować z dwiema osobami kwestię brakujących rozmiarów koszulek. Jak tylko dotrze do mnie kurier z przesyłką, to biorę się za pakowanie i wysyłanie kapeluszy do ojczyzny.
Kapelusze właśnie dotarły, dzisiaj zabieram się za pakowanie i wysyłkę. Do soboty powinienem się ze wszystkim wyrobić (mam jeszcze rozmowę o pracę po drodze oraz rozwiązywaniu testu do drugiej, więc nie mogę się w pełni poświęcić pakowalnictwu i wysyłalnictwu).
Na PW będę wysyłał numery listów poleconych, można będzie je potem śledzić na stronach poczty czeskiej i poczty polskiej.
tomy_2000, niestety zachorowałem tak, że nawet na forum było mi trudno wejść, i dopiero teraz pakuję kapelusze. Przepraszam wszystkich za opóźnienie. Za jakąś godzinę umieszczę zdjęcie kupy przesyłek, żeby nie było, że kasę od Was wziąłem i przehulałem :-)
Komentarz