octaviars1, tylko ze trzeba miec jaja ...
Ogłoszono kryzys
Zwiń
X
-
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

-
No właśnie a my, coś słabo umiemy razem walczyć :/Zamieszczone przez misiek^wrooctaviars1, tylko ze trzeba miec jaja ...7.3LPG/100 ~ 60km/h
Komentarz
-
to zamiast biadolić bierzcie szable w dłoń i na wiejską...Zamieszczone przez beatnikNo właśnie a my, coś słabo umiemy razem walczyć :/Zamieszczone przez misiek^wrooctaviars1, tylko ze trzeba miec jaja ...
historia pokazuje że my sporo potrafiliśmy znieść...ale tylko do czasu...Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
a myślisz, że gdzie indziej jest inaczej? w SW jest tak samo.Zamieszczone przez octaviars1http://demotywatory.pl/36...jmy-sie-zrzucic
mozna? mozna
Komentarz
-
Panowie, a po co robić najazd:
Załóżcie partię polityczną.
I rozwalcie burdel od środka, będziecie mieli immunitet. :szeroki_usmiechW Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
Wczoraj przy okazji zakupu "chińczyka" na wynos dokonałem pewnego szybkiego obliczenia.
5 lat temu bywałem dosyć często bo siedziba firmy była 5 min drogi od tego miejsca cena porcji 7 zł, obecnie 12,5 zł, 5 lat temu były takie porcję, że na wynos braliśmy 1 i jedliśmy na pół, ale to tak nawiasem mówiąc.
Cena wzrosła o 78%.
Porównałem swoją pensję, wtedy byłem studentem teraz już jestem powiedzmy pracownikiem z pewnym stażem, praca w tej samej firmie. Pensja wzrosła o 60%. Chińczyka na wynos mogę kupić 20 porcji mniej za całą pensję niż 5 lat temu... resztę można sobie dopowiedzieć. :diabelski_usmiech
Komentarz
-
natash, w 2004 roku Skoda Octavia 2 kosztowała około 60kzł. Ja zarabiając wówczas 2.000zł musiałbym na nią pracować 30 miesiecy. Dziś ta sama Skoda Octavia 2 kosztuje te same 60kzł, a ja zarabiam... nieco więcej. Czy fakt, że na taką Skodę muszę pracować x-razy krócej potwierdza, że kryzysu nie ma? :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Skoda to nie potrzeba fizjo ... a na takich powinno sie bazowac przy porownaniach stopy zycia, no chyba ze zarabia sie tyle, ze mozna wliczac w to auto, vpowery i Perriery
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz
-
no nieżartuj - samochód już przeszedł do podstawowych niezbędnych udogodnień w życiu.Skoda to nie potrzeba fizjo ... a na takich powinno sie bazowac przy porownaniach stopy zycia
Z resztą 95% z nas używa samochodu do pracy ( bezpośrednio albo dojazdy)ech...
TomikT
Komentarz
-
Dobrze, ale co Ci da auto, jak nie masz co do gara wsadzić, ważniejsze jest wyżywienie. Chciałem tylko zobrazować, że pensje rosną ale jednak ceny innych produktów niezbędnych do życia (auto takim nie jest) rosną bardziej.
Komentarz
-
Znaczy - trzeba otwierać chińszczyznę :szeroki_usmiechZamieszczone przez natashChińczyka na wynos mogę kupić 20 porcji mniej za całą pensję niż 5 lat temu... resztę można sobie dopowiedzieć.
Komentarz
-
Ojtamojtam... Jak już mowimy o fastfudach, to... Hotdogi w IKEA od paru lat kosztują 1zł, Makdonald też raczej cen nie zmienił (ale tu pewności nie mam, bo nie gustuję)...
Komentarz
-
Ostatnio są klopsiki za 10zł 15szt + zupa gratisZamieszczone przez Agamek12Ojtamojtam... Jak już mowimy o fastfudach, to... Hotdogi w IKEA od paru lat kosztują 1zł, Makdonald też raczej cen nie zmienił (ale tu pewności nie mam, bo nie gustuję)...
:szeroki_usmiech
Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
AdamB, w IKEA? Kurdę, jadę jutro tam na obiad - w domu wyjdzie drożej :diabelski_usmiech Ja się najem, żona się wyhasa na dwóch piętrach, dzieciory zmęczą się na placu zabaw
Komentarz
-
-
AdamB, u mnie 10 klopsów za piątaka :diabelski_usmiech : http://www.ikea.com/pl/pl/store/wars...wek/restaurant
Komentarz
-
Agamek12, też to widziałem na stronie, ale w rzeczywistości na miejscu nie widać tej oferty.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
Zawsze zostają hotdogi i lody po "zylu"...Zamieszczone przez AdamBAgamek12, też to widziałem na stronie, ale w rzeczywistości na miejscu nie widać tej oferty.
Komentarz
-
Żarcie przyprawione przyprawami z serii E470, E879, E680, E729, E092 :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Ale w każdym razie zapychaZamieszczone przez natashŻarcie przyprawione przyprawami z serii E470, E879, E680, E729, E092 :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
Komentarz
-
No z tymi hod dogami w IKEI to też nie tak do końca. Kiedyś kosztował 1 + darmowa cebulka, potem z cebulką 1.5zł, a teraz już 2zł. Więc 100% wzrost cen z dodatkiem.
W Polsce nie ma kryzysu.
Komentarz
-
Udesky, ja pamiętam że "gołe" hotdogi zawsze były za złotówę...
Komentarz
-
Gołe tak, ale powiem ci, że po dłuższej przerwie, jedzenia ich. Miałem wrażenie, że są jakieś gorszej jakości. Mowa o IKEI Wrocław.W Polsce nie ma kryzysu.
Komentarz
Komentarz