witachu, w dwa tygodnie itd zebrało około 20mln z 29 samochodów więc w miesiąc mają 40mln x12 = 480mln do tego maja za chwile kupic kolejne 29samochodów więc może do 1.5 nie dobija ale do 1mld moga sie zbliżyc :evil:
Ogłoszono kryzys
Zwiń
X
-
superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
-
-
Dzisiaj, w Eska-Rock, Wojewódzki śmiał się z fotoradarów, które przypominają domki dla ptaków - niektórzy nazywają je "karmnikami dla sępów" :diabelski_usmiech Opisywał też rysunek, przedstawiający samochód jadący łukiem drogi, a na poboczu - jeden za drugim - stoi ze 40 fotoradarów, błyskających po kolei zdjęcia temu samochodowi. Pod rysunkiem był podpis: "polska animacja poklatkowa" :diabelski_usmiechDoświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
piramida, oki. zgoda. ale czy to nie swiadczy o tym że żyjemy w kraju w którym rząd za przepuszczone przez siebie pieniądze obciąza tym zwyklych ludzi. no przecież nie jest to robione zeby zwiększyć bezpieczeństwo na drogach.OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
Komentarz
-
-
witachu, tak, masz rację ale co to zmienia? To że nas łupią na kazdym kroku to stało sie normą i co z tym zrobić? Trzeba się dostosować a jak nie to walczyć i zejść do podziemia :wink:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
piramida, w chwili obecnej nic nie zmienia. tylko takim tokiem myślenia niczym nie zmienia. bo wybory przyjdą i wtedy trzeba byc aktywnym.a nie mówic: "nie głosuje, bo mój jeden głos nic nie da" jak oni zostaną trzecią kadencje to ja nie wiem ...
a cel wszystkich podwyżek jest wiadomo jeden. a w tym wypadku sprawa fotoradarów ITD i innych wynalazków, muszą zbierać kase. nie jest to kierunek zeby poprawic bezpieczenstwo na drogach
jednym plusem tego ze mam motywacje do tego zeby zabrac sie za montaż cb na stałe bo bez tego to już dramat.OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
(znajdź również na fb)
Komentarz
-
-
witachu, wybory przyjdą i co? Dostaję kartkę, czytam nazwiska i widzę tylko, złodziej, psychol, złodziej, fanatyk. Jak jest ktoś wart zagłosowania to i tak jak postawie na nim krzyżyk to dam poparcie złodziejowi z góry. Głosować na PO? Widać nie warto, ale przynajmniej jakoś tam udają. PiS, to będziemy mieli wieczne zajmowanie się katastrofą, lustrowaniem rodziców, dziadków i partnerów ( http://www.gazetaprawna.pl/artykuly/...mieszkasz.html )
. SLD, wiadomo.
Wiec gadka, szmatka. I tak nikt wartościowy do tego bagna nie pójdzie.
Komentarz
-
-
parasite, jesli chodzi o PIS to nie skreślałbym tej parti dlatego ze chce wyjaśnić katastrofę. moim zdaniem to akurat dobry krok. bo to co zostalo zrobione w tej kwesti do tej pory to jawne kpiny z naszego kraju(pomijając fakt, ze nie chodzi mi tu o kwestie poglądów politycznych). nie sądze też ze obecna partia rządząca mniej lustrowała ludzi od poprzedniej.
SLD, RP - pomijam.
Zamieszczone przez parasiteWiec gadka, szmatka. I tak nikt wartościowy do tego bagna nie pójdzie.
moim zdaniem nie sztuka przyjąc taką postawe - bierną. nie glosować a potem pretensje. aczkolwiek każdy ma własne podejście do tej sprawy, i robi tak jak uważa. Trzeba to uszanować.OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
(znajdź również na fb)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez parasiteGłosować na PO? Widać nie warto, ale przynajmniej jakoś tam udają. PiS, to będziemy mieli wieczne zajmowanie się katastrofą, lustrowaniem rodziców, dziadków i partnerów
Tak naprawde nie ma co liczyc na innych,jak w starym powiedzeniu,trzeba samemu sobie radzic.Kondziu
OCP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez witachuparasite, jesli chodzi o PIS to nie skreślałbym tej parti dlatego ze chce wyjaśnić katastrofę.
Zamieszczone przez witachuale może można wybrać mniejsze zło.
Zamieszczone przez lu5aszTak naprawde nie ma co liczyc na innych,jak w starym powiedzeniu,trzeba samemu sobie radzic.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez parasiteTu nawet nie chodzi o katastrofę tylko samą postawę, zachowanie się w stosunku do własnego państwa, szukanie haków na każdego, kto inaczej myśli i chęć sterowania wszystkim centralnie.
sama postawa i zachowanie?
tu trzeba juz konkretnych argumentów czyja postawa jest gorsza.
według mnie obecny rząd swoją postawą i zachowaniem robi sobie kpiny z narodu i tyle. nie chodzi już o tyle jacy ludzie tam zgineli, ale o to ze taka katastrofa zostala w ten sposob zamknieta.
ludzie którzy znali prawde lub mieli inne zdanie o tego co rząd wciska ludziom w przypadku smoleńska i ktorzy osmieli się głosno o tym mówić "popełnili samobójstwo"
z resztą takie przypadki nie dotyczą tylko smolenska
Zamieszczone przez parasitewitachu napisał/a:
ale może można wybrać mniejsze zło.
Właśnie dzięki temu PO jest ciągle u władzy.
inne partie raczej są po to zeby zamieszanie robić wokół siebie no i zeby stanowiska poselskie utrzymaćOII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
(znajdź również na fb)
Komentarz
-
-
witachu, to nie jest temat o Smoleńsku a na prawdę nie chcę go kontynuować bo nie warto. Polecam 27 stycznia obejrzeć premierowy odcinek "Katastrofa w przestworzach" pt. Śmierć prezydenta na National Geographic Channel o katastrofie w Smoleńsku.
Jak dla mnie postawa typu "wiem, nie powiem", "opluje, nie udowodnię" jest gorsza.
[ Dodano: Pią 18 Sty, 13 12:23 ]
Zamieszczone przez witachuJEsli już chcemy porównywać koalicje rządząca a najwieksza partie opozycyjną to zalezy dla kogo co jest mniejszym zlem.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez parasitewitachu, to nie jest temat o Smoleńsku a na prawdę nie chcę go kontynuować bo nie warto. Polecam 27 stycznia obejrzeć premierowy odcinek "Katastrofa w przestworzach" pt. Śmierć prezydenta na National Geographic Channel o katastrofie w Smoleńsku.
Gdyby z PISu wyeliminować kilku fanatyków to dlaczego nie? Ja tam jestem za lustrowaniem i wyjaśnianiem dziwnych spraw...oczywiście gospodarka na pierwszym miejscu...ale niech złodzieje, łapówkarze i inne hołota wie że ręka sprawiedliwości ich dopadnie...
Idąc Twoi tokiem rozumowania to po co wsadzać bandytów do więzienia? Kogoś zabili, czy okradli...po co to ruszać? było i minęło :wink: to już historia...
Każdy złodziej, łapówkarz i inna menda działająca na szkodę naszego państwa i obywateli powinna mieć świadomość że nawet za 50lat kara jej nie ominie...Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kminkco to za różnica czy film kręci tvn czy ngc? sorry ale to argument z d.. wzięty
Zamieszczone przez kminkale niech złodzieje, łapówkarze i inne hołota wie że ręka sprawiedliwości ich dopadnie...
Zamieszczone przez kminkIdąc Twoi tokiem rozumowania to po co wsadzać bandytów do więzienia? Kogoś zabili, czy okradli...po co to ruszać? było i minęło to już historia...
Zamieszczone przez kminkKażdy złodziej, łapówkarz i inna menda działająca na szkodę naszego państwa i obywateli powinna mieć świadomość że nawet za 50lat kara jej nie ominie...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez parasiteA, że przy tym stosujemy metody tych złych komunistów to się nie liczy.
Zamieszczone przez parasitewysmarujemy mu drzwi gównem i postraszymy.
naprawdę, nie wierz we wszytko co pisze GW.
a związek z kryzysem to ma taki, że gdzie się nie obejrzysz to albo SB-ek, albo TW SBcji albo rodzina SBcji.
Kraje w których dokonano dekomunizacji mają się dużo lepiej - patrz Czechy, Niemcy, itd.
Komentarz
-
-
westwi78, a jak nie było to posmarowanie drzwi to okej. Może tylko mu podrapali, albo z klamką coś zrobili. W takim razie to normalne, przepraszam bardzo. To g.. to mi się skojarzyło z takim panem z przed pałacu.
[ Dodano: Sob 19 Sty, 13 19:53 ]
Zamieszczone przez westwi78a związek z kryzysem to ma taki, że gdzie się nie obejrzysz to albo SB-ek, albo TW SBcji albo rodzina SBcji.
Kraje w których dokonano dekomunizacji mają się dużo lepiej - patrz Czechy, Niemcy, itd.
Co mnie to teraz obchodzi? Mnie interesuje czy ktoś w końcu przeprowadzi jakieś reformy, a nie czy był w SB, UB czy TW.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez parasite.... Mnie interesuje czy ktoś w końcu przeprowadzi jakieś reformy, a nie czy był w SB, UB czy TW....Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
Panowie, pozbądźcie się złudzeń, że kiedykolwiek pojawi się jakaś partia której głównym celem będzie dobro kraju i obywatela.
Jeżeli w niej znajdzie się jakiś idealista i społecznik, to albo go z partii wywalą, albo będzie śpiewał tak jak oni.
Dla niewiedzących, kolejność priorytetów każdej z partii politycznych:
- zdobycie zaufania wyborców (czyli pierd..lenia jak Tusk o fotoradarach 5 lat temu)
- utrzymanie się przy władzy
- tuszowanie własnych zagrywek dobrem społeczeństwa (czyli pierddd...lenie o fotoradarach jak Nowak u Lisa)
- co 4 lata nagły atak "troski" o obywatela
A jak coś nie pójdzie to się mówi, że poprzedni rząd zostawił tą dziedzinę tak zabagnioną, że i tak cud że kraj w całości.
Kopacz - wiadomo było, że minister z niej żaden, tylko Płemieł koleżankę namaścił, panią lekarz rodzinną na najwyższe stanowisko zdrowotne w "kłaju". Potem się znalazł kaskader Arłukowicz Bartosz z realityshow, co stery po Ewie wział i się tak zbłaźnił, że podejrzewam do sejmu już tylko jako gość przyjdzie w następnej kadencji.
Vincent R?? Robi co chce, a właściwie oprócz prezentowania uśmieszków "Pana co ma wszystko w dupie" nie zrobił nic.
Donald - pamiętam jego chmurne spojrzenie na wałach w Sandomierzu "zapamiętać co kto spieprzył" - Donald, Ty ostatnie 6 lat zje...bałeś dosłownie.
Minister Nowak - jaki minister, takie drogi.
Ministra Mucha - im ciszej siedzi tym lepiej dla niej, dziewczynka z wypiekami na pewnej konferencji. P.S. "A kto w ogóle wybrał te drużyny do Superpucharu???"
Sikorski - toczy się po równi pochyłej, niezbyt stromej ale jednak pochyłej.
Reszta ministrów - równie słabo, jedynie minister Boni jak dla mnie jest OK.
Panowie, niestety żyjemy w taki ustroju, że co kilka lat to my musimy zdecydować kto będzie nas okradał. I to nasza broszka wybrać tego co zaj...bie nam jak najmniej.
Komentarz
-
-
kazik4x4,
+1
Już dawno pisałem, że nasz system wyborczy jest tak skonstruowany, że ne ma szans nikt, kto nie zostanie namaszczony przez już wchodzące w skład sejmu mafie.Zobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
O II Tour Combi 1.6
Mitsu Carisma 4G93 GDI
Komentarz
-
-
a do listy Kazika4x4 dodalbym jeszcze polityke zagraniczna uprawiana na twiterze - kurwa!! co to ma byc?
dlatego po raz kolejny pozwole sobie zareklamowac inicjatywe "oddolną" typu zmieleni.pl - my tu krzyczymy, a oni probuja. Obecnie trwa akcja zbierania podpisow pod ich akcją, kazdy moze zebrac podpisy w obrebie swoich znajomych/rodziny, grosz do grosza i bedzie wiadomo co
Komentarz
-
-
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/new...min,nId,771050 resort transportu "przeoczył" - Kowalski dopłaci! Q..a juz bierze! I taki to kryzys ale nie tych u góry!
Komentarz
-
-
popieram w 100%kazik4x4
i nie rozumiem jednocześnie jak mi ktoś wyjeżdża z klasycznym "nie byłeś na wyborach, to nie masz prawa krytykować". Będę krytykował bo partia która została wybrana do rządzenia, nawet jeśli nie jest moim faworytem, to jest po to żeby sprawić abym czuł się komfortowo w moim kraju i nie myślał, aby olewać ojczyznę i desantować za chlebem za granicę. Żeby nie było niedomówień, nie mam postawy roszczeniowej, nie zgłaszam pretensji, ale rozrywa mnie brecht jak mi ktoś mówi że chodzi na wybory i z pełnym przekonaniem opowiada że jego głos sie liczy, że jego głos coś zmienia, że jego głos jest ważny bo może przeważy szalę.
Naprawdę w taki sposób chcecie sobie wmówić że jesteście "ważni" :?:
Ja nie chodzę bo nie wierzę, ateista nie chodzi do kościoła bo też nie wierzy. Już dawno się jorgnąłem że to są zwykłe hieny, które każdą padlinę rozszarpią i każde mięcho z chęcią wpierd..lą, i z założenia polityk jest dla mnie złodziejem. Do każdego z nich podchodzę w ten sposób, bo stroją miny do kamer, obiecują h... wie co, żeby tylko dorwać się do władzy, a potem jak już dorwą do żłoba, to mają w dupie wszystko to co obiecali. Nie wierzę w polityka bo polityk sam do tego doprowadził i sam sprawił że tak myślę. Politykę i korupcję zawsze będę krytykował i nie pójdę na żadne wybory bo już sie dość razy odarłem ze złudzeń, i niech mnie nikt nie uświadamia i nie moralizuje, bo chyba sam jest jeszcze na tyle ślepy żeby wierzyć że ta banda frajerów i nieudaczników, która "w imię Polski" rozbija się na paręnaście mniejszych ugrupowań i prowadzi ze sobą wojenki jak w grze komputerowej, weźmie wogóle pod uwagę jednostkę i się nią przejmie. Weźcie ludzie przejżyjcie...Artur
Komentarz
-
Komentarz