Grafika w laptopie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • xpawlak
    Drive
    • 2011
    • 73

Grafika w laptopie

Zamieszczone przez ruwado
    Zamieszczone przez piotrek_os
    teraz wydaje mi sie, ze juz inna fabra malowane. Zaczepy wpychasz pod uszczelke
    czyli tylko na "wpych"? warto dać kasę na to?
    na wpych - warto

Grafika w laptopie

Pytanie do zaznajomionych z tematem, w lapku mam karte Geforce GT 540M 2GB pamieci, ale wspolpracuje ona ze zintegrowana Intel Hd Graphics...
    W systemie zainstalowane obie i pokazuje obie, teoretycznie gra ma wykorzystywac zasobu obu kart i nie bylo problemow poki co. Crysis 2, Modern Warfare 3 i Mafia 2 chodzi na full detalach i to calkiem milo. Zainstalowalem GTA IV i jest problem bo wykrywa w opcjach gry tylko zintegrowana grafe i nie da sie w zaden sposob zmienic ustawien gry ani nie wiem jak wskazac jej zeby korzystala z Geforca. Wiec jak chodzi gra nie musze mowic.
    Odrazu uprzedzam, ze raczej nie jest to wina sprzetu, procek intel i5-2410M, 6 GB pamieci. Czy moze wina lezy po stronie gry (oczywiscie sciagnieta z neta....) ?!

Komentarz

• McGan
      RS
      • 2010
      • 3573
      • Superb III (3V3)

Zaktualizuj grę do najnowszej wersji 1.0.7.0, znika wtedy większość problemów z grafiką, wydajnością. Powinieneś mieć też wtedy możliwość zmiany obsługiwanego układu graficznego
      Jest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
      Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm,​ Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6

Komentarz

1 i odrazu konkretna odpowiedz, sprobuje, a powinienem sciagnac cracka 1.0.7.0 czy patcha takiego?! zdaje sie ze cracka?! w mojej wersji jest jakis staruszek 1.0.0.0 chyba.
        PS. tak przy okazji bo juz dawno zwrocilem uwage, masz zajebistego avatara :slinka
        gdzie mozna ogladnac pelny wymiar?

[ Dodano: Czw 02 Lut, 12 00:30 ]
        zainstalowalem update, ale nie pomoglo jeszcze wyskoczyl jakis blad czy brak pliku .dll
        jutro w sumie dzis zainstaluje gre od nowa i sprobuje znow. cos musi jeszcze nie grac.

[ Dodano: Czw 02 Lut, 12 00:32 ]
        zapomnialem dodac ze mam win 7 64 bity

Komentarz

Pracuję...