Zamieszczone przez szkoda
Podziekowanie i pożegnanie :)
Zwiń
X
-
Podziekowanie i pożegnanie
Tak się złożyło że kiedyś jako użytkownik ale nie właściciel Skody Octavii 1,9 TDI zarejestrowałem się na tym forum i spotkałem tu wielu fajnych radosnych i bardzo konkretnych userów! Dziękuję serdecznie wszystkim którzy pomagali mi i doradzali gdy szukając Octavii do zakupu marudziłem i męczyłem linkami i pytaniami! Dziękuję tym którzy nie znając mnie doradzali i pomagali na priv!!! Dzięki Wam nie kupiłem żadnego parcha i rozbitka, nie napaliłem się na żadną minę!!! Dzięki Wam zachowałem trzeźwość umysłu choć byłem już dwa razy napalony jak wariat ...
Przepraszam że dopiero teraz ale już 5 miesięcy temu los chciał że jednak Czeszka mi nie była pisana a kolejna Włoszka zagościła w moim garażu
Pozdrawiam!!! Dziękuję i do zobaczenia na drodze Fajne z Was ludziska a do "zielonej kury" na masce zawsze będę miał wielką sympatię bo Skoda to fajne auto!!!!!!
-
-
Dokładnie. Ja mam miałem O1 i siedziałem mnóstwo czasu na tym forum ot tak z nudów. Większość czasu z ukrycia patrzyłem i czytałem posty ale jak miałem coś do powiedzenia to wyrażałem swoje zdanie. Od prawie roku mam E46 a forum nie opuszczam bo zmiana samochodu nie ponosi za sobą koniecznie zmiany forum
Zresztą na żadnym innym forum nie spotkałem się z taką atmosferą i życzliwością jaka tutaj panuje
Komentarz
-
-
MICHO1975, zostań z nami! i pochwal się nowym nabytkiem. To, że nie masz Octavii, nie znaczy, że już się do Ciebie nie przyznamy
[ Dodano: Sro 07 Mar, 12 15:10 ]
Zamieszczone przez adiwawZresztą na żadnym innym forum nie spotkałem się z taką atmosferą i życzliwością jaka tutaj panujepozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
OCP to coś więcej niż tylko rozmowa o autach- tu są ludzie, którzy mają naprawdę wiele do zaoferowania i tworzą Społeczność.
Sam jeździłem O1, później S1, teraz śmigam japońskim wynalazkiem (z wlepą :szeroki_usmiech ) , ale na forum zostałem- bo lubię.Im bardziej czcisz bogów wieczorem, tym chętniej następnego dnia rano zsyłają demony, by tańczyły w twojej głowie.
Seat Leon FR 1.8TSI 2013
Komentarz
-
Komentarz