Zamieszczone przez piramida
Ale urwał !!!
Zwiń
X
-
Ale urwał !!!
fotografujemy i wklejamy (tylko nasze fotografie, nic z netu)
piszemy jaka ulica i jakie miasto
najpiejkniejsze okazy wybierzemy droga glosowania
OKAZY NUMERUJEMY (dopisujemy do listy - ja daje numer 1 kolejna osoba nr 2 i tak dalej - KAZDA DZIURA MA OSOBNY NUMER)
Oczywiscie komentarze do dziur poprzedników dalece wskazane :lol:
nr. 1)Łódź ul. przybyszewskiego
jpeg image hosting
-
-
xtremesystems, piękna dziurka i jak ładnie wygładzona, moze nawet felga przy przeżyła wpadając w taki krater :Psuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piramidaxtremesystems, piękna dziurka i jak ładnie wygładzona, moze nawet felga przy przeżyła wpadając w taki krater :P
Chociaż nie jest źle bo udaje mi się jeszcze je ominąć.Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
takie dziury to norma w Łodzi :/ a przeciez kazda wygląda na taką, która przed chwilą była załatana a już zdąrzą pachołek postawić
ostatnio taki prostokątny pachołek stał w takiej dziurze schowany na wysokość do połowy :|OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
Komentarz
-
-
Łodz to jest armagedon. Ostatnio jak bylem u rodziny to myslalem, ze miske olejowa i cale zawieszenie zostawilem na jednym ze skrzyzowan. Raz nawet zabraklo mi czasu i zapalilo sie czerwone jak probowalem przejechac skrzyzowanie, no ale predkosc byla w okolicach 5km/h bo szybciej sie nie dalo. We Wroclawiu tez sporo dziur przy wjezdzie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez olejekNo to mam mistrzostwo: Włocławek ul. Toruńska - DK1.
Zdjęć nie dam rady wstawić, bo może zbraknąć miejsca na serwerze...
Normalnie "jadę sobie spokojnie dziurą, a tu nagle asfalt..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kbjanekxtremesystems,
nie starczy miejsca na serwerze zeby nasz lodz ofotografowac
co tam jestem to mi gula chodzi ze u nas tak chujowo
[ Dodano: Wto 13 Mar, 12 07:54 ]
Zamieszczone przez AdamBZamieszczone przez piramidaxtremesystems, piękna dziurka i jak ładnie wygładzona, moze nawet felga przy przeżyła wpadając w taki krater :P
Chociaż nie jest źle bo udaje mi się jeszcze je ominąć.
a u nas dziura i droga.
zrobie fotke skrzyzowania kolo mijego domu.
jest tam wiecej lat niz drogi nielatanej.
w zeszlym roku mialem dziure pod domem szerokosci pasa ruchu.w tym roku juz mialem dwie takie dziury
wiesz w czym lezy problem. w lodzi xlat asfalt byl lany bezposrednio na kocielby lub na te szeciokontna peerelowska kostke brugkowa.
jak kostka sie rusza to asfalt peka. a u nas tiry jada przez miasto bo nie ma obwodnicy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez xtremesystemsa u nas tiry jada przez miasto bo nie ma obwodnicyOII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez witachuZamieszczone przez xtremesystemsa u nas tiry jada przez miasto bo nie ma obwodnicyMarcin
My ©koda is fantastic
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftAle TIRy nie jezdza przeciez po kazdej ulicy w Lodzi, a tam praktycznie kazda boczna od Rzgowskiej to jest w stanie agonalnym, do tego torowiska w wielu miejscach tak, ze slask sie nie umywa z torami na terenach pokopalnianych.
lodz strasznie traci przez bliskosc z wawa i glupie włodarze
wiadomo ze lodzi sie nie remontuje bo tutaj nikt wazny nie przyjezdza jak do stolicy
racje oczywicie masz . jadac do krakowa tam nie patrze na dziury tylko tam gdzie jade.
nawet przy torach nie ma dziur.
tutaj niestety jest masakra. tiry omijajac jedynke tluka mi sie pod blokiem do poznej nocy
a remonty drog to po prostu zalewanie asfalu z taczki.
choc moge na plus powiedziec ze w tym roku zalatali co wieksze dziury (dla mnie takie na 1/2-3/4 pasa ruchu ) w tydzien po roztopach.
w zeszlym roku zajelo im to miesiac.
najgorsze sa te na caly pas ruchu bo nieraz trzeba sie w nia wturlac
[ Dodano: Wto 13 Mar, 12 21:18 ]
a i taka rada
nie wymuszajcie pierwszenstwa w lodzi na lodziaku
nie wyhamuje bo nie patrzy przed siebie a patrzy na dziury
Komentarz
-
Komentarz