Znalazłem pełną wersję VAG-COM PL, aczkolwiek nie wiem, czy jest to ostatnia wersja. Może mi ktoś podrzucić symbol ostatniej wersji tego programu?
cygaro...
Zwiń
X
-
Karql, fajek nie paliłem i nie palę...kilka razy poczęstowano mnie cygarem i w połączeniu z dobrym wiskeya po trawce mam zawiechy :diabelski_usmiech
Zamieszczone przez Wojtas_PoznańBADYL, zamiast się zastanawiać nad cygarem.... ja bym na twoim miejscu kombinował jak tu się porządnie napić wcześniej niż dopiero w październiku
4x4BKF, tak myślałem, że będę musiał uderzyć na Poznań :wink:
Komentarz
-
-
Jak raz na dziesięć lat nie żałuj sobie BADYL, i kup porządną Havanę, Cohibę etc. http://allegro.pl/cohiba-behike-56-c...171248917.html
Komentarz
-
-
Re: cygaro...
Zamieszczone przez BADYLGeneralnie nie palę, ale (...)obiecałem sobie, że dodatkowo wypufam cygarko
Kiedyś jechalem z Wawki do Koszalina i w połowie drogi z kumplem kupiliśmy sobie po krótkim cygarku aby skosztowac high-lifu... dojeżdżając na miejsce wywaliliśmy po pół cygara i mieliśmy dość palenia na resztę dnia...
ale co kto lubiIf we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
Komentarz