Zamieszczone przez blackrs
kolega Bohen który Tobie pomagał - w sumie mi też na początku poświęciliście trochę uwagi,
za co Wam również dzięki a byliście po prostu najkrócej i dlatego nie mieliście jak się bliżej
przyjrzeć mojemu autu. Koledzy Hubert i Suchy wsiedli ze mną i się przejechaliśmy kawałek,
pokazałem im wtedy wszystkie najpoważniejsze rzeczy które wg mnie są usterkami - no i
koledzy przyznali mi niestety rację że powinienem zgłaszać to wszystko do serwisu. Mam tu
na myśli piski w sprzęgle, ogrzewanie, falowanie obrotów na gazie, skrzypienie zawieszenia przy
nierównościach, przygasanie światła. Piszę "niestety" bo sam miałem nadzieję że może trochę przesadzam i że nie
da się żeby było wszystko idealnie - jednak to roczny samochód i to wszystko nie powinno się
dziać.
Według wczorajszych porad kolegów - nie jechałem z tymi bolączkami już znowu na Maczka tylko wstawiłem
dzisiaj auto do serwisu w Krupnikach - opisałem i pokazałem szczegółowo wszystkie nieprawidłowości
i o dalszej reakcji tego serwisu na pewno będę tu pisał. Niech nawet kilka dni go trzymają,
oby zrobili co trzeba. Muszę przyznać, że od razu zaskoczyło mnie bardzo poważne
i właściwe podejście do klienta - tak jak mówili wczoraj mi Hubert i Suchy że w Krupnikach
jest w ogóle inaczej niż na Maczka - zgadzam się w zupełności.
Przede wszystkim przy żadnej prezentowanej nieprawidłowości nie usłyszałem że "TEN TYP TAK MA".
Po dzisiejszej wizycie na dzień dzisiejszy mam podejście że będę serwisował moją Skodę tylko w Krupnikach,
obym się nie zawiódł. Szczerze mówiąc w żadnym ASO do tej pory nie
potraktowano mnie tak konkretnie i bez olewania. Tak więc na dzień dzisiejszy jak najbardziej ASO Krupniki polecam.
Życzcie mi żeby wszystko mi naprawili w Krupnikach w ramach gwarancji - tak jak powinno być i żebym się więcej z tymi usterkami nie musiał ciągać
Komentarz