Kolego andrzej111 coś chyba jesteś bardzo anty nastawiony do Policji :?
"Profesjonalna" akcja w wydaniu policji
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Kiniu, a dziwisz się?Jest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm, Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KiniuKolego andrzej111 coś chyba jesteś bardzo anty nastawiony do Policji :?
- drogówkę mam generalnie gdzieś, jacy są, tacy są, ja staram się nie dać złapać
- kripo - być musi, generalnie tam są nieźli fachowcy, pod warunkiem że się przyłożą do roboty
- dochodzeniówkę - takich od przestępstw pospolitych - ch..j w nich wbijam głęboko. Dlaczego? Mają się za Bóg wie kogo, latają w cywilkach, itp... Swego czasu 5 czy 6 włamań do zakładu i za każdym razem słyszałem pytanie "a nie wie pan kto to mógł zrobić??" Nie muszę pisać że skuteczność zerowa.
- prewencja - zło konieczne, są tam gdzie być nie powinni, nie ma ich tam gdzie potrzeba.
P.S. Bardziej niż w dochodzeniówkę wbijam tylko w Straż Miejską4x4
Komentarz
-
-
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
TARNÓW. Na oddziale intensywnej terapii szpitala w Tarnowie przebywa w stanie krytycznym 28-letni Andrzej Swoszowski, postrzelony w głowę przez policj
Chcesz więcej?
Teraz tłumaczą że nie otworzyli drzwi, facet z linka powyżej otworzył to złamali mu kręgosłup.Sprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW
Komentarz
-
-
przeciez tu nie chodzi o to jak weszli do mieszkania (ze granat, wywalili drzwi itd) tylko o to, ze kolejny raz zle przeprwoadzili rozpoznanie, kobieta lezy w kajdankach a oni napierdalaja jej glowa o ziemie, zdejmuja spodnie, sa wulgarni, ublizaja i obrazaja itd.
Ja bym na miejscu kobiety nie odpuscil i do strasburga nawet pojechal ale idiotow trzeba tepic.
Komentarz
-
-
Ja również bym za cholerę nie odpuścił, co to w ogóle ma być...? Potem się policja dziwi, że większość ma o nich zdanie takie, jakie ma...Jest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm, Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6
Komentarz
-
Komentarz