Odkoduj Bajt 0 bit 1 czyli "[11] Engine Electronics II" i błąd zniknie według mnie. Jakimś cudem masz zakodowane że auto ma 2 sterowniki silnika.
Miss Maturzystek Kielce
Zwiń
X
-
Miss Maturzystek Kielce
Panowie, przecieram oczy ze zdumienia! Jak można mieć w sobie tak mało samokrytyki lub nie mieć jej wcale, a w ogóle jak można w takim konkursie startować??
Patrzcie i podziwiajcie rodzynki świętokrzyskie:
P.S. Oprócz dosyć przyzwoicie wyglądającej dziewczyny z nr 1 reszta wydaje się być konkursem na antymiss.
Waga półciężka:
Miss sadła
The best of lingerie:
Cicha faworytka, czarny koń zawodów:
Tej też się należy link bezpośredni:
Polecam obejrzeć całą galerię. Brecht i zdumienie na przemian.4x4
-
-
ta.. brzydkie brzydkie a szarpałbyś jak Reksio szynkęOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
dobrze, ze dopiero jestem przy gotowaniu obiadu a nie jedzeniu.. ladnie maja naje**ne w glowach. Ostatnio jak grzybow po deszcze same modeleczki a robic nie ma komu. Wg. mnie ladna i madra dziewczyna nie musi "dowartosciowywwac" sie w takich "konkursach" gdzie przewaznie stary pan prezes organizuje wybory w podwarszawskim hotelu :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osDla Pana Le-Ce, to cukiereczki widać :diabelski_usmiech
[ Dodano: Pon 26 Mar, 12 16:52 ]
4x4BKF, dla mnie nr 1 tj fotka 7 (nie mylic z fotka nr 1) jest "gwiazdą" na tle tych innych :diabelski_usmiech
A co do reszty to powiem tylko tyle: że też piekna ziemia świętokrzyska tak nieurodziwe panny nosi.
Ale cóż, tu widać rozum na pewno nie idzie w parze z urodą, bo gdzie indziej się zdarzy, że uroda jest a rozumu nie ma. Tu ewidentnie brakuje obu :shock:
I potem co?? Pada komenda głupie na lewo a brzydkie na prawo a one: przecież się nie rozdwoimy4x4
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 4x4BKFI potem co?? Pada komenda głupie na lewo a brzydkie na prawo a one: przecież się nie rozdwoimy
W ich mniemaniu to powinny dostać komendę.
Piękne na prawo, a mądre na lewo. Tu by się dwoiły. :lol:
Faktem jest, że bliżej im do laworów niż do missek. :wink:
Zamieszczone przez octaviars1przewaznie stary pan prezes organizuje wybory w podwarszawskim hotelu
Bierze do ciemnego pokoju i wali tak długo aż pasztet zajęczy. :szeroki_usmiechW Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
4x4BKF, co się dziwujesz?
Przecież dziś każda dziewczyna w przedziale 18-28 lat jest mądra, inteligentna, cool, troche krejzi, nieco tajmenicza, ponętna, nieprzewidywalana itd.
Nie ma brzydkich i niewykształconych 8)
Banały telewizyjne typu "top model" pozwoliły uwierzyć brzydkim kaczątkom ze średnią 3.1 że są zajebiste i że trzeba się samorealizować (nawet nie mając nic do pokazania, powiedzenia i będąc kałmukiem który zdanie złożone buduje wokół wypełniaczy typu: "Generalnie uważam, że" "Bynajmniej myślę, że"). Obraża się to to, gdy mówi się na nią blachara, a potem idzie na sesję fotograficzną do kolegi z aparatem za 100zł i pozuje na tle jego Seata Ibizy pierwszej generacji (nie ujmując nic włascicielom owych pojazdów) i wkleja rezulataty na fejs(dz)buka z podpisami "tajemniczo" "na lansie" itd.
Banał rządzi, więc czego się spodziewać? :roll:Artur
Komentarz
-
-
4x4BKF, po drugim głębszym specialnie bys się nie przejmował facjatą :szeroki_usmiechsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Gość
Komentarz