ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • krzysztof74
    Drive
    • 2012
    • 50

ekstraklasa

Biszczu, ja jestem z Zielonej Góry,chociaż nie mam szkodnika,ale bliźniaczy i widziałem Cię kiedyś pod Tesco jak wizytówkę OCP chyba dawałeś,ale leciałem na PZN i się spieszyłem i nie miałem czasu zagadać

Jak będziecie robili spot,to chętnie wpadnę się poznać
  • BADYL
    RS
    • 2011
    • 2396
    • Octavia II combi (1Z5)
    • BKD 2.0 TDI 140 KM

ekstraklasa

siemka

Nie chcę wypowiadać się na temat wyników dzisiejszych meczy (3 zwycięstwo Lecha :P ) ale chcialbym wypowiedzieć się (krótko) na temat boisk ekstraklasy...

No to jest jakaś żenada!!! Kurde oglądając inne ligi w europie zastanawie mnie o co kaman?Kurde :P czy w polskiej ekstraklasie znajduje się NORMALNE boisko ze zdrową i grubą trawą?!?!?!?! Przecież wszędzie widzi się jakieś torfowiska i klepiska....i to nawet nie ważne czy stadion z trybunami czy zwykły (jak w WIDZEWIE) wszędzie podobnie źle :shock:

a te trawiska, które aplikują na stadiony kosztują grubą kasę...np. lech 3 razy w sezonie, a trawa wygląda FATALNIE :shock: :!: POZDRAWIAM :diabelski_usmiech ps. bez animozji klubowych proszę :P
    nasze auta: MÓJ SMOCZEK

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!

Komentarz

• Udesky
      RS
      • 2007
      • 1692
      • Octavia I (1U2)
      • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Czepiasz się. Podbeskidzie ma bardzo ładny "basem" na boisku i to "dżakuzi" dla bramkarza. :szeroki_usmiech
      Jaka liga takie boiska. :diabelski_usmiech
      W Polsce nie ma kryzysu.
      Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.

Komentarz

• Big Wojtek
        Rider
        • 2010
        • 440
        • Hyundai

Jak zobaczyłem dzisiaj "murawę" na Widzewie to mi kopara opadła :!: No ale Widzew jest biedny. Natomiast to co się dzieje na Lechu to skandal! Dlaczego na nowym stadionie co chwilę wymieniają murawę? Ktoś powinien za to beknąć!

Poza tym nie wiem jaka była murawa na Wiśle, ale poziom piłkarski "hitu" ekstraklasy to dopiero była żenada.

Komentarz

• pleban
          Rider
          S_OCP Member
          • 2006
          • 580

istnieje coś takiego jak licencja. Jak ŁKS jej nie dostał lata wstecz to podniósł się taki krzyk, że przy zielonym stoliku ich wyrzucają z EK, że głowa małą.
          Gdyby np. na Lechu czy Podbeskidziu (przypominam również kartoflisko Śląska na meczu z Arką w PP) sędzia wyszedł na murawę i ogłosił, że mecz się nie odbędzie z powodu złej jakości murawy, a gospodarz płaci karę (lub dostaje walkowera) to by się zaraz stan boisk poprawił
          A tak serio, to zamiast murawy martwiłbym się poziomem sędziowania, ostatnie Wisła - Legia (EK) czy Śląsk - Arka (PP) powodują, że nie chce mi się już pisać o czarnej mafii
          była O1 1,6 102 KM
          była O1 1,9 TDI 90 KM
          była O2 1,9 TDI DSG 105 KM
          był Citroen Berlingo 1,6 HDI
          jest Ford Tourneo Courier

Komentarz

• lend
            Rider
            • 2007
            • 463

Zamieszczone przez Big Wojtek
            Jak zobaczyłem dzisiaj "murawę" na Widzewie to mi kopara opadła :!: No ale Widzew jest biedny.
            Daj spokój z tym usprawiedliwieniem , że biedny to murawa zła. Ile , 2-3 lata temu była kładziona instalacja podgrzewania ?? Właśnie dlatego , ze $ brak to murawa powinna być idealna bo taniej jest zapłacić 1 człowiekowi aby o nią dbał niż wymieniać całą.
            Barcelona złożyła protest na stan murawy w Mediolanie to co by było jakby mieli grać u nas??

Widzew,Łks źle się dzieje to można troszeczkę im odpuścić ale stadiony w Poznaniu,Wrocławiu za takie pieniądze to kryminał normalnie - murawa powinna być jak stół.
            MÓJ SZKODNIK

Komentarz

• Ayu
              RS
              • 2009
              • 4154

Na San Siro wymieniają murawę 4 razy w roku (2 razy płaci Milan, 2 razy Inter), Ajax bodajże 3 razy w roku, tyle pamiętam z wycieczek po tych stadionach. Naprawdę nie ma czegoś takiego jak idealna murawa położona raz na zawsze :wink:

Komentarz

Pracuję...