trooper, a czy jak zlece komuś wykonanie sklepu to tam nie bedzie programu do obsługi? jak to działa? a coś słyszałem że jakis presta shop jest dobry czy jakos tak...
Pudzian vs Bob Sapp na KSW 19
Zwiń
X
-
Pudzian vs Bob Sapp na KSW 19
Tragifarsa dla naiwnych czyli KSW 19.
KSW próbując ratować nadszarpnięty ostatnim skandalem wizerunek zakontraktowało na przeciwnika Boba Sappa.
Jestem ciekaw czy i jeśli tak to jaki wał pójdzie tym razem??
Jak ciekawostkę dodam, że Sapp przegrał 11 marca z... no kto wie?? Z Jamesem Thompsonem
4x4
-
-
Sapp ma koncie kilka zaskakujaco dobrych walk (wygrana z E. Hoostem, w K1, pojedynek z Minotauro w Pride), ale zawsze cierpiął na a) braki w kondycji b) braki w kondycji c) braki w kondycji :lol:
do tego technicznie jest słaby, ma szklaną szczękę i miernego ducha walki a ostatnie kilka lat to już równia pochyła- przedostatnia przegrana walka z grubym Rumunem to juz była farsa :?
znowu zgarnie kasę za pojawienie się na rynku i tyle :?
nie widzę obecnie sensu takiej walki poza... szumem medialno-marketingowym i kasą dla KSW. Pod względem sportowym jaki i rozwojowym dla Pudziana- ta szopka ma wartość 0! :?Garret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GarretPod względem sportowym jaki i rozwojowym dla Pudziana- ta szopka ma wartość 0! :?
Sapp to żadna rewelacja , nie jesteśmy chińczykami , którzy będą sikać po nogach na widok 150 kg masy.
A osobiście to wolałbym dostać po ryju nie wiem np od : Mirko Cro Copa niż nabijać sobie statystyki z takim zasapanym Sappem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lendA osobiście to wolałbym dostać po ryju nie wiem np od : Mirko Cro Copa niż nabijać sobie statystyki z takim zasapanym Sappem4x4
Komentarz
-
-
"W domach świąteczny nastrój, a w mediach narodziła nam się nowa wojna. Marcin Najman w bardzo ostrych słowach skomentował ostatnie wypowiedzi Burneiki na swój temat i zapowiedział, że między nim, a najbliższym rywalem pojawiła się zła krew, która zostanie przelana podczas zapowiadanej na 27 kwietnia gali MMA Attack II, która odbędzie się w Katowicach"
więcej tutaj :arrow: http://sport.wp.pl/kat,60960,title,N...l?ticaid=1e3a5
Komentarz
-
-
jama89, juras niech się za bardzo nie wypowiada. Fakt, ma jakies osiągnięcia ale tylko dlatego, że byl jednym z pionierów tego sportu i konkurencja była ograniczona. Stratowal w pierwszych konfrontacjach (2004) i wybić się z 20 zawodników a wybić się z 2000 zawodnikówmjest sporą róznicą.
4x4
Komentarz
-
-
4x4BKF, ale chyba zgodzisz się z tym co powiedział, że jeśli Pudzian ma iść do przodu to jego przeciwnicy powinni reprezentować trochę wyższy poziom sportowy niż Sapp.
Osobiście jak ja usłyszałem o tej walce to pierwsza myśl to komercja a nie sport.
Wielki (gabarytowo) Pudzian vs Sapp ludzie zapłacą stówkę za wjazd x 10 000 + reklamy itp i kasa konkretna.
Jakoś koło np: Mameda, Materli , Błachowicza nie ma takiego szumu medialnego.
Komentarz
-
Komentarz