panowie czy w silniku ASV czyli jeszcze na zwykłej pompie nei bedzie mi wywaloło błędów jak zaślepie egr?
Ile płacicie za garaże?
Zwiń
X
-
Blaszak, ocieplony, 160 miesiecznie. Minusow brakPlusy - autko nie stoi pod chmurka, jest bezpieczne, jest miejscowka do pogrzebania w aucie - nawet zima sie dalo bez problemu. Jak zona / dziewczyna wyrzuci to zawsze masz sie gdzie przespac :lol: Prad jest bardzo przydatna rzecza - ja mam akurat z agregatu 2000W, spokojnie wystarcza. No i jest tez miejsce zeby opony wrzucic, jakies graty itd. Ja naprawde polecam
Jest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm, Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6
-
-
Biszczu, zdecydowanie nie! Ja tez murowanego szukalem, ale po roku poszukiwan jest to jedyny garaz na jaki trafilem, wiec od razu bralemI jestem zadowolony
Jest: Kodiaq 2024 2.0 TSI 4x4 DSG Sportline, Nissan Patrol 2.8 1992 Long, Ford Mustang 4.6 V8 2010
Było: Audi S6 Avant Quattro 4.2 340KM 420Nm, Octavia 2 2.0 TDI BMM 230KM 490Nm, Ford Mustang 3.7 2012 350KM, Nissan Patrol 2.8 1995 Long, Opel Astra G 1.6
Komentarz
-
-
Gość
wynajmuje 100 metrow od bloku, stowka miesiecznie garaz murowany szeregowy, nie ocieplony, ale w srodku. Wody nie ma bo to juz drozej by bylo i poki co tylko instalacja elektryczna podciagnieta bez pradu, jednak jest duzy i miejsce na kola i inne pierdoly jest. Ogolnie jak juz jest prad to niektorzy po 160 placa. Jak bede juz mieszkal w swoim domku to bede mial fajniejszy garaz :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Ja odpuściłem taki temat, bo ~100 pln x 12 miesięcy to mam AC i nie martwię się gdzie parkuje i czy coś się stanie, plus w moim przypadku jest taki, że ojciec ma garaż z kanałem, małym bo małym, ale turbo wytargaliśmy. Mi osobiście nie chciałby się chodzić nawet 10 minut do garażu po auto :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
ja za garaż pod blokiem 45 zl czynszu. na wlasnosc kosztował 20 tys. zalety wiadomo jakie. co do minusów to mógłby być trochę szerszy ale niestety nie było wyboru...
Ja odpuściłem taki temat, bo ~100 pln x 12 miesięcy to mam AC i nie martwię się gdzie parkuje i czy coś się stanie, plus w moim przypadku jest taki, że ojciec ma garaż z kanałem, małym bo małym, ale turbo wytargaliśmy. Mi osobiście nie chciałby się chodzić nawet 10 minut do garażu po auto :diabelski_usmiechBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Nowe świece, nowe aku, murska + odmrażacz, jak do garażu 10 min to ja już 5 min jestem w drodze :diabelski_usmiech. Przecież nie chodzi o licytowanie się, ja napisałem, dlaczego nie wybrałem wolałem zapłacić dobre ubezpieczenie i nie martwić się o auto, pod pracą, pod marketem czy pod blokiem u Cioci jak będę na imieninach
Komentarz
-
-
natash, mam dokładnie takie same zdanie na temat płacenia tyle kasy za garaż jak ac tyle samo będzie wynosić a jeszcze w razie dzwona zapłaca ale np mój przypadek jest taki że mam mieszkanko z garażem podziemnym i to jest fajne a za takie miejsce płace 10zł miiesięcznie w czynszu także rocznie 120zł to pikuś a wygodniej jest
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrswidok w zimę zmarzniętych ludzi skrobiących szyby lub próbujących odpalić swoje auto patrzacych na moje wyjeżdżające suche ciepłe BEZCENNY:?:
Kolega się nie martwi - jak mam tak z 4x4 - podjeżdżam do nie mogącego wyjechać z zaspy właściciela skody na obniżonym zawieszeniu i ruszam jak gdyby nigdy nic kilka razy w przód i w tył :P :P :P
Mina kierownika i jego bezsilnie kręcących się kół - bezcenna!
Mam garaż a cały rok i tak trzymam wóz po wiatą.
Po pierwsze - nie robi się szankiel w garażu. Co z tego że można wszystko do kratki ściekowej, jak i się robi breja.
Po drugie - na wóz i tak mi śnieg nie pada bo stoi po dachem, a wiata od zachodniej strony skąd zawsze najbardziej wieje jest obudowana
Po trzecie - nie zamarzają drzwi które w ogrzewanym garażu trochę się zmoczą rozpuszczającym się śniegiem
Po czwarte - nie chce mi się otwierać i zamykać garażu - nie mam rolety na pilota
Po piąte - trzeci wóz tam się nie zmieści4x4
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrswidok w zimę zmarzniętych ludzi skrobiących szyby lub próbujących odpalić swoje auto patrzacych na moje wyjeżdżające suche ciepłe BEZCENNYa ja uwielbiam miny ludzi garazujacych w cieplym i zasolonym srodowisku swoje perelki, jak sie lekko obetrzesz to masz galopujaca rdze,
idealne srodowisko rozwojowe dla rudej,
auta sa tak projektowane coby sie zimy nie baly, mieszkalem 2 lata w szwecji w solnej dokladnie, wszyscy wiaty, nikt garazu
Komentarz
-
-
no widze że nie zrozumieliście ironii dałem przeciez na końcu uśmiech.... co wy tacy powazni. oczywiscie że każdemu co innego pasuje mi pasuje garaż który do którego mam 20s pieszo
Zamieszczone przez kbjaneka ja uwielbiam miny ludzi garazujacych w cieplym i zasolonym srodowisku swoje perelki, jak sie lekko obetrzesz to masz galopujaca rdze,
auta sa tak projektowane coby sie zimy nie baly, mieszkalem 2 lata w szwecji w solnej dokladnie, wszyscy wiaty, nikt garazu
Zamieszczone przez 4x4BKFCzyli kolega lubi się dowartościować przejeżdżając wolno obok gościa próbującego odśnieżyć auto, ba nawet pewnie kolega na chwilę zatrzymuje się żeby zobaczyć co to jest ta dziwna miotełka w ręku tego zmarzniętego pana obok zmarzniętego samochodu:?:
Kolega się nie martwi - jak mam tak z 4x4 - podjeżdżam do nie mogącego wyjechać z zaspy właściciela skody na obniżonym zawieszeniu i ruszam jak gdyby nigdy nic kilka razy w przód i w tył :P :P :P
[ Dodano: Wto 03 Kwi, 12 13:08 ]
ps. oprócz znanych zalet garaż spełnia dla mnie jeszcze kilka funkcji. np zimą jak chce cos zrobić przy aucie to nie musze stac na mrozie tylko w ciepłym, dodatkowo trzymam tam sporo innych rzeczy niż samochód, których nigdzie indziej bym nie zmieścił wiec nei traktuje tego tylko jako przechowalnia samochoduBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Ja wynajmuję podziemny garaż 2 bloki od swojego za 330 PLN miesięcznie. IMO same plusy. Nowy blok, wszystko elegancko, dużo światła, wszędzie wtyczki do prądu, kamerki na wjeżdżających i wyjeżdżających, spokojnie można sobie podłubać przy samochodzie i dobrze zrobiona brama, bo jako jeden z niewielu na osiedlu przy mega ulewach jest suchy w środku (wodę nanoszą tylko wjeżdżające samochody).
Komentarz
-
-
czasem garaż jest niezbędny
na przykład dwa lata temu:
na szczęście moja skoda stała w garażu
przy takim gradzie nawet autocasco słabo pomaga bo wyobraźcie sobie jakie były kolejki u blacharzy/szklarzy
acha i jeszcze:
Złote gody, dziennikarz podchodzi do szczęśliwej pary i pyta:
- Proszę powiedzieć jak dali radę Państwo razem wytrwać 50 lat w związku??
- A wie Pan, mąż ma garaż....
pozdrawiamech...
TomikT
Komentarz
-
-
Mam dwa garaże - jeden w domu i drugi wolnostojący na podwórku... Cóż z tego jeśli jadąc do Wawy na Górczewską, do dziewczyny, muszę płacić 200 zł na miesiąc za kopertę w podziemnym a parkuję na nim 5 razy w miesiącu. Plusem są nowe budownictwo, windy, oświetlenie, ochrona, monitoring i pilot do bram i szlabanów.
[ Dodano: Sro 11 Kwi, 12 09:00 ]
Zamieszczone przez kbjanekZamieszczone przez blackrswidok w zimę zmarzniętych ludzi skrobiących szyby lub próbujących odpalić swoje auto patrzacych na moje wyjeżdżające suche ciepłe BEZCENNYa ja uwielbiam miny ludzi garazujacych w cieplym i zasolonym srodowisku swoje perelki, jak sie lekko obetrzesz to masz galopujaca rdze,
auta sa tak projektowane coby sie zimy nie baly, mieszkalem 2 lata w szwecji w solnej dokladnie, wszyscy wiaty, nikt garazuMoja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]
"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx
Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401
Komentarz
-
Komentarz