bokser tvn 22.00

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Joy1978
    Classic
    • 2013
    • 39

bokser tvn 22.00

Maicroft, można to tak nazwać. Czekamy na info co z pompą oliwy i vacuum.
    Prawdopodobną przyczyną było częściowe zapchanie kanałów olejowych. Jak do tego doszło? Winę ponosi za to czynnik smarny- olej. Podobnie, jak w przypadku wałka, olej był gównianej jakości, bo inaczej tego nie idzie nazwać, albo był wymieniany jak się komuś przypomniało. Silnik by zasyfiony, nasze wymiany oleju, co 9-10kkm zaczęły go czyścić i się wyczyścił tak, że się przytkał. Drogą dedukcji tak do tego mogło dojść, bo jak inaczej?
  • TomekRs
    RS
    • 2011
    • 1670

bokser tvn 22.00

nagralby ktos na dysk z dekodera i udostepnil potem? bo nie widze w najblizszych dniach zeby powtorka byla a nie dam rady obejrzec..
    z gory dziekuje

Komentarz

• 4x4BKF
      L&K
      • 2010
      • 1279

Baaardzo słaby film o w sumie słabym bokserze.
      Nie wiem kto zadecydowal że to drewno Bobrowski zagra Salete?? Rownie dobrze mogli Mroczka tam wrzucić a do dubli jego brata. Koleś grający menago - żenua
      Slaby scenariusz, reżyseria jeszcze gorsza, scenografia jak można było się spodziewać po TVNowskiej "superprodukcji" także mierna. Dobrze że oglądalem to "kawalkami" zamiennie z innym programem, bo inaczej dwie godziny z życia poszłoby bezpowrotnie w piździec.
      4x4

Komentarz

• sesik
        RS
        • 2006
        • 2165

Re: bokser tvn 22.00

Zamieszczone przez octaviars1
        nagralby ktos na dysk z dekodera i udostepnil potem? bo nie widze w najblizszych dniach zeby powtorka byla a nie dam rady obejrzec..
        z gory dziekuje
        A musi być z tvnu ? Jakby co to wal na gg

Zamieszczone przez 4x4BKF
        Nie wiem kto zadecydowal że to drewno Bobrowski zagra Salete?? Rownie dobrze mogli Mroczka tam wrzucić a do dubli jego brata. Koleś grający menago - żenua
        Slaby scenariusz, reżyseria jeszcze gorsza, scenografia jak można było się spodziewać po TVNowskiej "superprodukcji" także mierna. Dobrze że oglądalem to "kawalkami" zamiennie z innym programem, bo inaczej dwie godziny z życia poszłoby bezpowrotnie w piździec.
        Naprawdę nie mogę się powstrzymać.
        Czy Ty kiedykolwiek napisałeś coś na temat ? Człowiek się pyta czy ktoś mu to udostępni bo chce obejrzeć a Ty walisz recenzje, jak na onecie. Brawo.
        Best ET = 13.666
        Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
        PerfectService by DGW

http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
        http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/

Komentarz

• Mickul
          RS
          • 2010
          • 2847

To po co w ogóle to oglądałeś? Mało masz kanałów w telewizji? Rozumiem, że w kinie jesteśmy skazani na denną produkcję, ale w domu? Gdzie jednym ruchem palca przełączamy na coś innego? Po co oglądać na siłę? Dla mnie ta seria prawdziwych historii jest prześwietna i każdy odcinek począwszy od Krzysztofa do Boksera oglądałem z wielką chęcią i nie odczuwałem przy tym nudy. No i nie mogę się doczekać aż zapodają kolejne trzy odcinki, chociaż data premiery nie jest znana.

A co do nagrania - na http://tvnplayer.pl/ tego nie będzie?
          Tu na przykład pozostałe są: http://prawdziwehistorie.tvn.pl/seria/

Komentarz

• 4x4BKF
            L&K
            • 2010
            • 1279

Re: bokser tvn 22.00

Zamieszczone przez sesik
            Naprawdę nie mogę się powstrzymać.
            Czy Ty kiedykolwiek napisałeś coś na temat ? Człowiek się pyta czy ktoś mu to udostępni bo chce obejrzeć a Ty walisz recenzje, jak na onecie. Brawo.

Na onecie też napisałem, ale tam ginę w tlumie. Tu łatwiej się wybić, mniejsza konkurencja.
            No i łatwiej sprowokowac dyskusję jedną wypowiedzią, choćby była nie na temat.

Sesik, następnym razem tez się nie powstrzymuj, wal smialo.

P.S. Na Twoje cierpienia w związku z moimi postami jest po prawo taki mały guziczek z napisem ignoruj. Na pewno pomoże.

[ Dodano: Pon 09 Kwi, 12 09:33 ]
            Zamieszczone przez Mickul
            To po co w ogóle to oglądałeś? Mało masz kanałów w telewizji? Rozumiem, że w kinie jesteśmy skazani na denną produkcję, ale w domu?
            A nikt mi nie kazał, tak w ramach pokuty sie umartwiałem. W sumie co jakiś czas z ciekawości zaglądałem, z ciekawości jak w sumie barwny ale i smutny życiorys sportowca mozna słabo przełożyć na taśme filmową. Bobrowski zagrał bardziej drewniano niż drewniany jest Saleta. Ale znając warsztat aktorski pana Szymona, to można mniemać, że w postać Pinokia też by tchnąl jeszcze wiecej drzewa niż to zrobił ciesla/stolarz Dżepetto!
            4x4

Komentarz

• BADYL
              RS
              • 2011
              • 2396
              • Octavia II combi (1Z5)
              • BKD 2.0 TDI 140 KM

octaviars1, nagrałem na dekoderze jeszcze nie ogladałem, ale jakby co mogę Ci później udostepnić tyko jak z dekodera?jeszcze nie próbowałem... :roll:

4x4BKF,
              Bobrowski zagrał bardziej drewniano niż drewniany jest Saleta
              Dla mnie Bobrowski jest fajnym aktorem a co do salety http://pl.wikipedia.org/wiki/Przemys%C5%82aw_Saleta drewniany czy nie ale coś w życiu osiągnął...zazdraszczasz czy osiągnąłeś więcej? Po kiego dajesz takie durne komentarze :roll: :shock:
              nasze auta: MÓJ SMOCZEK

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!

Komentarz

• 4x4BKF
                L&K
                • 2010
                • 1279

BADYL
                Dzieki za linka bo do tej pory nie kojarzyłem za bardzo kim jest Saleta i dlatego może te głupoty pisałem.
                W temacie drewna miałem na mysli kunsz aktorski jakim Przemysław wykazał się w Sztosie I. Nie wieceie czy z tą grą załapał sie na Sztos2, bo nie oglądałem??

zazdraszczam??

Tu masz odpowiedź czy zazdraszczam czy nie zazdraszczam, ale nie wiem czy chwycisz...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fBfQgcLvg-c[/youtube]

[ Dodano: Pon 09 Kwi, 12 10:58 ]
                Mnie zmierził sam tytuł. Bokser - jak na Salete to słowo baaardzo na wyrost.

Można było je zostawić dla biografii Gołoty. Kickbokser?? W konfrontacji z Piotrowskim http://pl.wikipedia.org/wiki/Marek_Piotrowski_(kick-bokser) , jego dokonaniami i życiorysem, tez za bardzo by się Salecie nie należało. Moze lepiej bylo nazwac po prostu Saleta??

Saleta wiele osiągnął - to fakt, ale sa sportowcy którzy osiągnęli 10x tyle co on.
                Na pewno wybitnym dokonaniem było wprowadzenie do kanonu MMA nowego duszenia - "Saleta" zaprezentowanego na Najmanie
                4x4

Komentarz

• TomekRs
                  RS
                  • 2011
                  • 1670

nie ogladalem wlasnie i chcialem zobaczyc co tam naskrobali.
                  sesik, , BADYL Dzieki wielkie Ogarne po swietach i te obiadki, sniadania jeszcze i sie odezwe

Czego chcecie od Bobroskiego, z mojego cudownego miasta pochodzi
                  tak jak taa, jak jej, Edyta Olszowka co sie lajza nie przyznaje i warszawiak z niej nagle

Komentarz

• Mickul
                    RS
                    • 2010
                    • 2847

Saleta wiele osiągnął - to fakt, ale sa sportowcy którzy osiągnęli 10x tyle co on.
                    Na pewno wybitnym dokonaniem było wprowadzenie do kanonu MMA nowego duszenia - "Saleta" zaprezentowanego na Najmanie
                    Ale cykl prawdziwe historie nie ma na celu doboru gwiazdorów i pokazania tego co osiągnęli, ale nieszczęścia, jakie kogoś spotykają. W tym przypadku była to choroba córki i przeszczep + sepsa, a zawody były drugoplanowe.

Komentarz

• mirek_p11
                      RS
                      • 2010
                      • 6630
                      • Volkswagen
                      • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Na onecie też napisałem, ale tam ginę w tlumie. Tu łatwiej się wybić, mniejsza konkurencja.
                      No i łatwiej sprowokowac dyskusję jedną wypowiedzią, choćby była nie na temat.
                      żenada :evil: zmień podejście a sprowokować dyskusję możesz również na pudelek.pl może tam nie zginiesz w tłumie....

Seat Leon ST FR by mirek_p11

Fotki
                      Octavia II FL 1.8 TSI by mirek_p11
                      Fotki

Komentarz

• shok
                        RS
                        • 2009
                        • 2070
                        • Octavia I (1U2)
                        • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Panowie proponuje zjeść po jajku na uspokojenie :wink: