4000 trochę dużo. Na razie myślałem żeby pojechać na wyspę KRK a to w miarę blisko. Nie wiem jeszcze ile mi autko w trasie spali bo mam dopiero 700 km przejechane , silnik nie dotarty itp . Ja to liczyłem wstępnie ze na KRK to tak około 1500 paliwo + około 12 noclegów no i życie na miejscu. W sumie to tak zakładałem że może wyjść około 6 tysięcy na dwie osoby.
Byłem w Cro jakoś około roku 2000 i wtedy było jeszcze tanio..Teraz niestety tanio już nie jest ale myślę ze warto bo mi się wtedy bardzo podobało.
zalezy w jakim okresie będziesz jechał bo ceny są rożne np w czerwcu a sierpniu ale średnio za nocleg 2 os trzeba liczyc 40 euro doba
1500 paliwo to dużo mi wyszlo 1300 z winietami ale mam na gaz wiec taniej całości zrobiłem 4450 km
Czy ktoś korzysta :?: Jakie wrażenia :?: Na jakim łączu :?:
Zastanawiam się nad zakupem tego wynalazku razem z Neo 20Mbs i ciekawi mnie jak to śmiga i czy ma sens. Aktualnie posiadam Neo 20Mbs i nie narzekam.
Czekam na opinie.
Wiem że to VOIP ale cena przystępna bo 0zł za połączenia na stacjonarne, 30gr na GSM i 10gr za granicę. Cena za 20Mbs Neo + Neofon to 104zł więc nie jest źle. Zastanawiam się tylko jak to się zachowuje w praktyce.
Ja lece na Voipie z freeconet i jestem zadowolony strasznie! Lepiej chyba kupić sobie modem z wejściem na telefon i samemu Voipa zrobić a nie przez Neo..
"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
Komentarz