Panowie a jak sprawdzić czy w AGResorze mam dwumasę bez rozbierania wszystkiego naokoło sprzęgła?
Radio Maryja - Stream mp3
Zwiń
X
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEMTagi: Brak
-
-
W samochodzie słucham tylko swojej jakiejś tam muzy, albo radia, jeżeli radia to 90% jest to Radio Maryja.
Dziwne? Może i tak, ale nie o to chodzi
Otóż normalnym jest, że czasem jadąc samochodem ściszam to co aktualnie "leci" bo na przykład ktoś do mnie mówi... łotewer.
Normalnym jest też to, że potem zgłaśniam to co wcześniej ściszyłem, ale tutaj pojawia się ciekawostka: jeżeli ściszę Maryję na MIN to po kilku sekundach zmienia się stacja radiowa, dotyczy to tylko Maryi, resztę mogę sobie ściszać i na dwa dni i stacja się nie zgubi.
Zagłuszanie czy jak :?: :szeroki_usmiechsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
-
-
Zamieszczone przez szkodaale tutaj pojawia się ciekawostka: jeżeli ściszę Maryję na MIN to po kilku sekundach zmienia się stacja radiowa, dotyczy to tylko Maryi, resztę mogę sobie ściszać i na dwa dni i stacja się nie zgubi.
Zagłuszanie czy jak :?: :szeroki_usmiech
edit :
znalazłem te ukf'y http://www.radiomaryja.pl/informacje...czestotliwosci
edit:
zmusiłes mnie do pójścia na parking, ustawiłem sobie te radyjko, zciszyłem na min i wyjarałem szluga, u mnie ta funkcjonalność nie działa, może w Warszawie bo u mnie na wsi działa poprawnie.O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
szkoda, zanim forum padło, założyłem wątek z takim samym problemem u mnie (2009 rok). Tylko chodziło chyba o radio ZET chyba i przełączało się na jakieś katolickie, ale nie pamiętam już nazwy. Zasada działania ta sama - ustawiłem radio, po ściszeniu po kilku sekundach znikała strzałka obok przycisku z zapamiętaną częstotliwością i przestawiało się na inną stację.
Niestety nie znalazłem do tego rozwiązania na tym forum :-) być może wizyta w ASO i aktualizacja oprogramowania zadziała (a wiem, że takie istnieje, bo ja u siebie zrobiłem [przy okazji wizyty w ASO], ale zapomniałem później sprawdzić, czy to rozwiązało problem). Ta aktualizacja była konkretnie do mojego auta (rocznik 2005, MY 2006) i dopiero w 2010 roku została wystawiona przez SKODA, bo rok wcześniej jeszcze VAS takiej nie miał. Wiem, że naprawiała coś z zarządzaniem energią. Poza tym ja wtedy pojechałem wymieniać hamulce, a na rachunku było to jako darmowa pozycja "Akcja serwisowa '91b' " (tego numeru akcji nie do końca pamiętam, ale coś podobnego właśnie to było). VAS sam po podłączeniu do auta ją zrealizował.Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
kropeck, ZETka się nie liczy :!: :szeroki_usmiech
Zamieszczone przez loruzmusiłes mnie do pójścia na parking, ustawiłem sobie te radyjko, zciszyłem na min i wyjarałem szluga, u mnie ta funkcjonalność nie działa, może w Warszawie bo u mnie na wsi działa poprawnie.
ale poważnie, mówię, serio!saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodajeżeli ściszę Maryję na MIN to po kilku sekundach zmienia się stacja radiowa, dotyczy to tylko Maryi, resztę mogę sobie ściszać i na dwa dni i stacja się nie zgubi.PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PAOLO ESCOZamieszczone przez szkodajeżeli ściszę Maryję na MIN to po kilku sekundach zmienia się stacja radiowa, dotyczy to tylko Maryi, resztę mogę sobie ściszać i na dwa dni i stacja się nie zgubi.
jakby co to ja mam pod przyciskiem w prawym górnym rogu :twisted:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
szkoda,
Pewnie masz najnowsza wersje RDS 16 generacji ktora odczytuje Twoje podswiadome preferencje muzyczne i przy silnym sygnale i dobrej synchronizacji plus negacja mechaniczna poprzez wprowadzenie odpowiedniego kodu zero jedynkowego za pomoca pokretla komputer automatycznie rozpoznaje na jaka stacje zmienic oczywiscie koreluje wszystko w czasie rzeczywistym wzgledem polozenia geograficznego odczytanego za pomoca sygnalu GPS i sily odzialywania cial astralnych zaleznych oczywiscie od fazy ksiezyca oraz polozenia slonca i najnowszych horoskopow pobranych ze strony Pani Domu
No jasniej to juz tego nie wytlumacze :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
szkoda, W moim radiu jest taka funkcja "informacje drogowe" wtedy potrafi nawet usb/cd przełączyć na radiostacje o najsilniejszym sygnale, ale potem wraca z powrotem W radiach skody jest opcja TIM "TRAFFIC-INFORMATION-MEMORY" -Pamięć-informacji-o-ruchu-drogowym :idea:.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkoda...
jakby co to ja mam pod przyciskiem w prawym górnym rogu :twisted:Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hubert78szkoda,
Pewnie masz najnowsza wersje RDS 16 generacji ktora odczytuje Twoje podswiadome preferencje muzyczne
Zamieszczone przez phonemanszkoda, W moim radiu jest taka funkcja "informacje drogowe" wtedy potrafi nawet usb/cd przełączyć na radiostacje o najsilniejszym sygnale, ale potem wraca z powrotem W radiach skody jest opcja TIM "TRAFFIC-INFORMATION-MEMORY" -Pamięć-informacji-o-ruchu-drogowym
Zamieszczone przez PAOLO ESCOu mnie nic takiego nie występuje. Cały czas RM na wyświetlaczu.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
Komentarz