Zdecydowałem się i robię przegląd ASO - po wyliczeniach, kalkulacjach i nie przespanych nocach zdecydowałem się na takie rozwiązanie Pertraktacje przebiegły bardzo owocnie i cena za przegląd atrakcyjna więc nie było innej opcji Dostałem tzw. promocję imieninową, ponieważ przegląd ustaliłem sobie na 25 stycznia a że mam wtedy swoje święto to tym bardziej cieszę się :lol:
ostrzeżenie
Zwiń
X
-
tez to widziałem. Mnie zaskoczyla tylko ta metoda aktualizacji (że tak określe "downgradu") wskazań licznika w historii zapisanej na serwerze serwisów.
Kolesie mowili, że jadą już z przekręconym licznikiem na serwis w DE cokolwiek zrobić. Po 5 wizytach ponoć starsze wpisy niż te 5 ostatnich sa już wykasowane i mamy zaktualizowany przebieg. Przynajmniej ja tak to zrozumiałem.
Myslałem że cała historie mozna sprawdzić w serwisie.
Komentarz
-
-
3:05-3:35 i wszytko jasne
a topic:
żyje i żyć będzie :szeroki_usmiech
np:
Forumowicz sprzedaje octe http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=58925
z realnym przebiegiem tzw. niemieckim
Jakby trafił w rączki handlarza to już by zleciał do 130tys
Komentarz
-
-
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Ten filmik to jakaś bzdura. Ekscytować sie korektą licznika o 50kkm to jakaś kpina.
A to że 10 letni pasek miał 350kkm a nie 150kkm to chyba nie nowina. Tylko kretyn może uwierzyć w taki przebieg. Nawet gdyby faktycznie takie auto istniało to zostanie w Niemczech. Tam też ludzie kupują używki. Polak kupuje strucle.
Byłoby lepiej dla wszystkich żeby zajęli sie autami składanymi z 4-ech , bo to jest prawdziwe zagrożenie dla kupującego.
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pandzikTen filmik to jakaś bzdura. Ekscytować sie korektą licznika o 50kkm to jakaś kpina.
Zamieszczone przez pandzikA to że 10 letni pasek miał 350kkm a nie 150kkm to chyba nie nowina. Tylko kretyn może uwierzyć w taki przebieg.
Zamieszczone przez pandzikNawet gdyby faktycznie takie auto istniało to zostanie w Niemczech. Tam też ludzie kupują używki. Polak kupuje strucle.
Zamieszczone przez pandzikByłoby lepiej dla wszystkich żeby zajęli sie autami składanymi z 4-ech , bo to jest prawdziwe zagrożenie dla kupującego.
Na kręceniu liczników najprostsza robota i najlepszy zysk.
Komentarz
-
-
piotrek_os, Dobre 43% :P.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
Komentarz