Nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi na moje zapytanie - czy fotele z golfa IV (podstawa) są wygodniejsze od foteli z Octavki poliftowej? Mam niedrogo do wyrwania komplet ale nie wiem czy mi się opłaca. A po 300 kilometrach zaczynam czuć swoje 4 litery i to dość poważnie, w przeciwieństwie do Volva V40 (1997 rok) i nawet Forda Sierry (1991 rok) w których tyłek mi się dokuczał.
Czy lepiej szukać Recaro albo Seata (wiem, że lepiej Recaro, ale nie mam na razie kasy - inne rzeczy do roboty z silnikiem) a sporo jeżdżę?
w dobrej cenie chyba kupisz z leona cupry / top sport. ja mam z golfa GTI i są wygodniejsze, mają lepsze trzymanie boczne, ale w dłuższych trasach dalej kręgosłup się odzywa.
Mi nie tyle kręgosłup co kość ogonowa. Taki tępy, wkurzający ból... To podstawy z gofra lepiej sobie odpuścić i dozbierać?
Z gofra GTI 3 drzwiowego podejdą? Oczywiście zdaję sobie z tego sprawę, że będą składane.
Panowie, jakiś przyzwoity sklep z częściami Nissana w Wawie lub okolicach?
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
Co ciekawe po otwarciu maila pokazuje już poprawnie, tylko lista i chyba tylko maile powiadamiające z forum tak się wyświetlają.
Panowie obeznani w firefoxie
Da się zrobić tak żeby po zamknięciu ff a w nim kilku otwartych kart, program automatycznie po włączeniu otwierał ostatnio otwarte karty?
Witam, szukam danych technicznych pierwszej octavki hatchback, potrzebuje info ile wynosił promień skrętu albo maksymalny kąt skrętu kół - ogólnie potrzebuje rozrysować tor jazdy przy maksymalnym skręcie. Będę wdzięczny za pomoc
Czy ktoś orientuje się czy panel przedni w Bolero w Octavii III (ten w kolorze piano black) da się zdemontować z radio (celem oklejenia go folią)? Jeżeli tak, to jak?
Witam, szukam danych technicznych pierwszej octavki hatchback, potrzebuje info ile wynosił promień skrętu albo maksymalny kąt skrętu kół - ogólnie potrzebuje rozrysować tor jazdy przy maksymalnym skręcie. Będę wdzięczny za pomoc
W książkach serii "sam naprawiam" powinieneś znaleźć takie info poza tym 1 generacja czy tzw. lift mają chyba jednakowe parametry nizależnie od wersji.
ŻONA = Ekspert w każdej dziedzinie.
Jak ja mam mało czasu na wszystko... ale najlepszy jestem w nic nierobieniu.
W książkach serii "sam naprawiam" powinieneś znaleźć takie info poza tym 1 generacja czy tzw. lift mają chyba jednakowe parametry nizależnie od wersji.
Przekartkowałem 2 razy powyższą książkę i nie znalazłem informacji o promieniu skrętu.
Komentarz