Jak trenowałem trochę na siłowni to ważyłem 108 KG. Teraz trzymam wagę 92 KG przy wzroście 194 CM.
Kwestia odpowiedniego odżywiania się i przestrzegania podstawowych zasad
Dla chcącego nic trudnego, mimo, że trzymanie diety jest czasochłonne.
Kwestia odpowiedniego odżywiania się i przestrzegania podstawowych zasad

Dla chcącego nic trudnego, mimo, że trzymanie diety jest czasochłonne.
i ez dietetyka sie obeszlo nawet, ale teraz w zasadzie jem wszystko tylko z umiarem.
Wystarczy tylko umiejetnie polaczyc dobre jedzenie z ruchem pod katem danej osoby(jedno i drugie jest niezbedne.pamietajmy,ze zrzucenie paru kilogramow nie swiadczy o tym,ze schudlismy).Wszystko w zaleznosci od wieku,wagi,osobowosci,stanu zdrowia,planu dnia,preferencji kulinarnych,mozliwosci itd.Wedlug mnie czesto slowo dieta jest naduzywane.Ogolnie ludzie jedza coraz gorzej,mniej sie ruszaja,bardziej stresuja i dlatego tyja,a ich stan zdrowia jest coraz gorszy,jak juz zaczna normalnie jesc to mowia o diecie.Co do spalania tluszczyku(bo o tym mowimy chcac schudnac)wszystko musi byc regularne i tyle.No i wszystko musi troche potrwac,kazdy by chcial dobrze wygladac w 1miesiac(przed wakacjami)mimo iz zapuszczal sie kilkadziesiat lat.Wiec wystarczy: 1.zmienic jedzonko na dobre 2.zaczac sie ruszac 3.troche poczekac i gotowe.
uchar
Komentarz