Netlog to jakis wirus? Bo niby od kolezanki emiala dostałem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Paffcio
    Ambiente
    • 2007
    • 231

Zamieszczone przez marbab
    Niestety musze to napisac, ale wiekszosc z "Was" jest przykladem typowego Kowalskiego i potrzebuje dupowozu Szczerze mysle ze Dacia tez by spelnila Wasze oczekiwania VAG niestety zaczyna nas dymac ale widze ze wiekszosci to nie przeszkadza.
    Większość? ja myślę, ze 99%. Jesteśmy na forum Skody! Value for money. Ale na czym ten VAG nas tak strasznie dyma? Dokładając 20KM do silnika, radio ze slotem SD, alufelgi, ale zabierając kawałek szmaty z drzwi?

Mozna za ok 75 kzł kupić 180 konny dupowóz:

a mozna kupić naprawdę dobrze wykonany 102 konny samochód:

Ten drugi ma automatyczną klimę i ksenony. Ja jednak wolę dupowóz który szybko jezdzi niz samochód który dobrze świeci i chłodzi. (nawet jeśli w Audi boczki są jedwabne :P )

Porównanie z Dacią to cios ponizej pasa hehe.Są granice których przekraczać nie wolno. Dla mnie tą granicą jest Dacia, dla ciebie OIII i jej plastiki. PEACE
  • piotrek_os
    RS
    S_OCP Member
    • 2006
    • 8162
    • Octavia II (1Z3)
    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

email zaczyna się od "Stworzyłem profil na Netlog i chciałbym dać C i(piotrek_os) dostęp do moich najnowszych zdjęć i nie tylko" - o dziwo Imie i nazwisko znajomej mi osoby :diabelski_usmiech
    Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• Eidos71
      RS
      • 2011
      • 2050
      • Octavia II (1Z3)
      • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Netlog to taki niszowy portal społecznościowy, na którym głównie działa małolactwo. Nie musisz obawiać się wejścia na ten portal bardziej, niż na NK, lub FB.
      Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
      MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

Pracuję...