Piękna ta kia tylko szkoda że nie ma tam większego silnika np 2.0 :wink:
Nawigacja MediaTek
Zwiń
X
-
Nawigacja MediaTek
Witojcie
Dostałem na maila ofertę z groupona na zakup navigacji MediaTek:
Mój TomTom właśnie kończy cztery lata i jego przydatność w trasie spada czasem do zera bo nie widzi nowych tras (aktualizacje są zbyt drgie w porównaniu z wartością urządzenia) i może czas poszukać.
Pytanie czy ktoś z Was miał styczność z tą NAVI? Jak sie spisuje, czy ma dobre mapy, jak aktualizacje (ceny itp).
Cena jest atrakcyjna, ale czy nie za bardzo? :twisted:Była: O1 2003 .19 TDI ASV
Jest Vectra 1.9CDTI 2008
-
-
Zamieszczone przez JacomelliMój TomTom właśnie kończy cztery lata i jego przydatność w trasie spada czasem do zera bo nie widzi nowych tras (aktualizacje są zbyt drgie w porównaniu z wartością urządzenia) i może czas poszukać.
Polecam strony www.dvhk.pl - tu trzeba być zarejestrowanym lub www.peb.pl W działach navigacja można spokojnie wszystko znaleść świerze i aktualne. Niestety wgrywanie map do TT nie polega poprostu na ściągnięciu i wgraniu na SD czy bezpośrednio do TT ale jak się troszkę poczyta to potem idzie to gładko
Pozdrawiam i życzę powodzenia
Komentarz
-
-
Troszkę poklikałem na peb-ie i wiem teraz że nic nie wiem :lol:
Możecie jakoś w kilku punktach napisać co zrobić, bo przekopanie się przes tamte wszystkie tematy jest dla mnie nie do przejścia.
Wiem że potrzebuję pobrać mapy z podanych lokalizacji i ściągnąć jakaś aplikację do instalowania. I tyle mojej wiedzy . Helpik by się przydał 8)Była: O1 2003 .19 TDI ASV
Jest Vectra 1.9CDTI 2008
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JacomelliTomTom one
Komentarz
-
-
to tak na szybko Panowie poczytajcie to http://www.my-navia.pl/viewtopic.php?t=14949. Ja akurat nie mam TT tak wiec nie moge powiedziec ktory sposob jest skuteczny a ktory nie, ani nie mam jak sprawdzic.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jacomellimaymer, udało Cię powalczyć z tematem? Jak tak to to chętnie skorzystam z Twoich doświadczeń
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JacomelliTo mam podobnie , tylko ze tato nie pożycza swojej :lol:
Komentarz
-
Komentarz