-szyba przednia masakra po takim czasie od kamieni
moja po 48 tys. cała jest w drobne dziurki :roll:
Zamieszczone przez Arek
-dwa razy lekka przycierka -z drugiej to sie nawet ciesze bo odświeżyłem auto , z pierwszej w sumie też bo wygładziłem klapę ,pomalowałem listwy i doszedł RS na przód [obie udokumentowane foto w razie kiedyś sprzedaży auta] http://forum.octaviaclub....?t=2706&start=0
czyli nie ma tego złego, dzwon podstawą tuningu itp :diabelski_usmiech
Witajcie
Sprawa dziwna, obszukałem Allegro, Ebay i inne sklepy internetowe. Sprawa rozchodzi się o takie buty :
[center:817eafc576] [/center:817eafc576]
Te buty występują w 2 modelach: 1/ Białe sznurówki, białe wnętrze - wyściółka i niebieskie języki
[center:817eafc576][/center:817eafc576]
2/ Niebieskie sznurówki, niebieska wyściółka - wnętrze buta, czarne języki i po bokach czarne wstawki.
[center:817eafc576] [/center:817eafc576]
Model ASICS GEL BEYOND MT 2012 niebiesko-biało-czarny 4201
Właśnie po aukcjach pozostało sporo obuwia tego 1 modelu, ja natomiast szukam tego 2 pokazanego na zdjęciu powyżej.
Mam pytanie i prośbę do Was, może akurat ktoś z grona prowadzi sklep sportowy lub Wasi znajomi? Bywacie w centrach handlowych bądź jest u was sklep partnerski Asicsa, przy okazji "luknijcie" czy owych butów przypadkiem nie mają na stanie. Chciałbym takowe zakupić i póki co albo wyprzedane, albo już zostały tylko te białe. Będe bardzo wdzięczny za wszelkie info i pomoc
[scroll:d01e0e5c3d]Zapraszamy na Spoty na Podkarpaciu :spin: [/scroll:d01e0e5c3d]
IMO najpierw przymierz gdzies te w niepodchodzacym Ci kolorze, bo do butow biegowych Asicsa podchodzilem dwa razy i dwa razy konczyło sie to na nowych Nike'ach. :szeroki_usmiech
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Nexus6, to buty na hale do siatkówki
Mam zmierzone i wiem z jaką wkładką potrzebuje Wally, już wszystkie sklepy przeczesałem, ten podany przez Ciebie też. Niestety mają pomyłkę w załączonym zdjęciu na stronie..
[scroll:d01e0e5c3d]Zapraszamy na Spoty na Podkarpaciu :spin: [/scroll:d01e0e5c3d]
lu5asz, obawiam się, że to już końcówki serii. Miałem informację, że już nowy model wchodzi, zatem nikłe szanse. Dzięki za zainteresowanie
[ Dodano: Pią 29 Cze, 12 12:34 ] bws34, czytałem opinie, rozmawiałem z osobami, które kupiły Sensei'e i nie są zbytnio zadowoleni. Właśnie chcwalą Beyond'y.. Zaryzykuję :diabelski_usmiech
A ja tak się spytam skoro są takie oh i ah z punktu widzenia technicznego rozumiem, tzn. wygodne itp. to aż tak ci przeszkadza kolor języka, sznurówek i wnętrza? Bo domniemam że tylko kolorystycznie się różnią. Będziesz grał w nich czy się im przyglądał, tylko żeby nie było, to twoje zdanie i mi nic do tego, ale ciekawy jestem po prostu dlaczego te kolory takie ważne są. W sumie jakby mi się podobały jakies buty czarne to nie kupiłbym takiego samego modelu białego, ale w tym przypadku przecież różnią się nieznacznie.
Mizuno ,swietne buty i bardzo wytrzymale.Te asiscy co chcesz kupic mam,tylko ze niskie i jasniejsze nr.1 z Twojej listy i powiem Ci ze mniej wytrzymale od mizuno i takie rozlazle bardziej.
P.S.odpisalem na Twoj p.w. ale chyba nie doszedl.Tak,to ja A Ty kto jesli mozna wiedziec?
lu5asz, właśnie też rozważam te niskie Asicsy. Odnośnie Mizuno cena praktycznie podobna do Asicsów, a są teraz wyprzedaże to fajne okazja można wyłapać.
Coś wybiorę ;-)
Dziękuje wszystkim za zainteresowanie, porady i opinie
Jak coś będzie na Was jak się rozlecą :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :szeroki_usmiech
Komentarz