Spokojnych i radosnych!
AC a opony
Zwiń
X
-
AC a opony
Pytanie do zorietnowanych. Jak sprawa wygląda kiedy podczas jazdy uszkodzeniu ulegają opony i felgi, np. po uderzeniu w dziurę, krawężnik? Czy z tego tytułu przysługuje AutoCasco jeśli jest wykupione? Ono obejmuje chyba całe auto? Chodzi o rozliczenie szkody ..[scroll:d01e0e5c3d]Zapraszamy na Spoty na Podkarpaciu :spin: [/scroll:d01e0e5c3d]
-
-
sebasuperb, dokłądnie tak. no chyba, że masz jakieś chore zapisy w OWU wyłączające to ale nie spotkałem się jeszcze z takimi.Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
lukasz3112, cysterniarz, dzięki za wpisy :!:
Zamieszczone przez cysterniarzJak ubezpieczałem to miałem nawet strzelane 4 fotki kół celem udokumentowania w jakim stanie są felgi i ogumienie[scroll:d01e0e5c3d]Zapraszamy na Spoty na Podkarpaciu :spin: [/scroll:d01e0e5c3d]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez octaviars1ak w dziure wjechales to mozesz od zarzadcy drogi sciagac.
-świadek (rodzina odpada)
-notatka policji
-zdjęcia
-złożenie wniosku do zarządcy drogi o odszkodowanie
a on i tak może się wypiąć. Pozostaje droga cywilna.
Jak ktoś ma zdrowie i czas to można.
Komentarz
-
-
Znajomy w swoim jaguarze miał ubezpieczone koła.
Paranoja.
Trzeba czekać na lawetę, ta zabiera auto do gumiarza i tyle.
Nawet laweciarz nie sprawdza czy jest zapas w bagażniku.
Żeby zgłosić trzeba mieć koło na samochodzie, bo tak nie uznają.
Oczywiście można zgłosić dużo później niż zdarzenie miało miejsce, i tak też znajomek zrobił. :szeroki_usmiech__________________________________
Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cysterniarzZamieszczone przez octaviars1ak w dziure wjechales to mozesz od zarzadcy drogi sciagac.
-świadek (rodzina odpada)
-notatka policji
-zdjęcia
-złożenie wniosku do zarządcy drogi o odszkodowanie
a on i tak może się wypiąć. Pozostaje droga cywilna.
Jak ktoś ma zdrowie i czas to można.OCTAVIA II 1.9TDI - 2006 - sprzedana
OCTAVIA II 1.9TDI - 2007 - Rozbita, sprzedana
OCTAVIA II FL 1.9 TDI 4x4 - 2009
Komentarz
-
Komentarz