Wakacje 2012 - polecane noclegi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zubit
    Classic
    • 2007
    • 24

qu_bek, jutro będę w Kraku na Armi Krajowej ok 17.30 może jakiś mikro spot
  • pleban
    Rider
    S_OCP Member
    • 2006
    • 580

Jako, że sezon wakacyjny rozkręca się na dobre ciekaw jestem, czy możecie coś więcej polecić w Polsce - przecież temat o Chorwacji rozwinął się fantastycznie.
    Zależałoby mi na opiniach tych, co byli, nie zaś opisach ze stron :P

Zastanawiam się, czy opinie mogą być aż tak "naginane" przez konkurencję (w znaczeniu obrzydzane)?

Znalazłem w necie opinie tj.

nie polecam nikomu takich przezyc, /"SIWA/" jak ja nazwalismy bo nie bylo nam dane przedstawienie sie wpadla niedlugo po 22 jak siedzielismy w 2 pokoju odrazu wydzierajac sie i wyzywajac nas, akcja powtorzyla sie potem w nocy przy czym juz bylo straszenie czarnymi (cokolwiek to znaczylo), najwiekszym naszym bledem bylo to ze sie spieszylismy i nie sprawdzilismy opini przed zarezerwowaniem noclegu, zero szacunku, zero kultury, co za tym powinno isc zero klientow, nie polecam nikomu chyba ze ktos lubi sadomaso i troch powyzywac sie i pobic z ochroniarzami, no to na survival jedno z lepszych miejsc

następny:

Największy horror w naszym życiu!!! zostaliśmy zwyzywani, straszeni pobiciem i w końcu wyrzuceni na bruk. Nienawiść chamstwo, wulgarność z tej pani wylewa się strumieniami. NIE POLECAM!!!!

i tak kilka innych, z drugiej strony:

Dziwię się tym wszystkim wcześniejszym opinią bardzo,ponieważ byłam również ze znajomymi w Tatarzance w czasie Świąt Wielkanocny i było świetnie.Właściciele bardzo mili i gościnni.Posiłki ,pyszne i bardzo urozmajcone.Ilości nie do przejedzenia.Na pewno jeszcze raz tam pojadę i z czystym sumieniem polecę znajomym.

Mam mętlik, bo cena dobra, miejscóka również
    Pewnie się jednak nie zdecyduję (i nie jadąc będę sobie w brodę pluł :cry: )

A może z własnego doświadczenia możecie polecić (ja szukam Zakopane i okolice), ale pewnie wielu będzie wdzięcznych za inne, sprawdzone miejsca
    była O1 1,6 102 KM
    była O1 1,9 TDI 90 KM
    była O2 1,9 TDI DSG 105 KM
    był Citroen Berlingo 1,6 HDI
    jest Ford Tourneo Courier

Komentarz

• ahmed799
      RS
      • 2009
      • 6871
      • Ford

pleban, napisz do Kinia http://forum.octaviaclub.pl/profile....rofile&u=16164 on ma tam jakiegoś znajomego co ma pensjonat czy coś w tym stylu w Zakopanym. Na pewno coś Tobie doradzi

филип
      Mój czarny bandzior http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...r-focus-2-0-pb

Komentarz

• mar596
        Ambiente
        • 2012
        • 100

nocleg

Witam jeśli chodi o nocleg w górach to mogę z czystym sumieniem polecić WIKTORIE w ZAWOJI
        Tanio i fajnie

Komentarz

• miRRaseq
          Classic
          • 2012
          • 21

BIESZCZADY-miejscowość Stuposiany.rewelka,polecam z czystym sumieniem.korzystaliśmy z gościny p.Janki kilkukrotnie i rewelka.przystępna cena a warunki i otoczenie super.JEDNO ALE-TO JEST MIEJSCE DO ODPOCZYNKU-JEŚLI KTOŚ LUBI KLIMATY KRUPÓWEK ,TO NIECH TAM SIE NIE WYBIERA ;-)
          link do stronki p.Janki
          WITAMYNad Wołosatką Znalazłeś swój domz dala od domu Właśnie odkryłeś miejsce, gdzie czas odmierza sama natura. To właśnie tutaj w jednej chwili otuli Cię błogi spokój, rozśpiewane lasy i zachwycające krajobrazy malowane najpiękniejszymi barwami polskiej przyrody. Rozpędzone miasto pozostało gdzieś daleko i w jednej chwili zmieniło się w nastrojowy szum pobliskiej rzeki Wołosatki, słodkie lenistwo […]

Komentarz

• damian1975
            RS
            • 2012
            • 4107
            • Superb III (3V3)
            • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Smiało mogę polecić co prawda nie w samym Zakopanem,zaprzyjaznionych słowaków w Suchej Horze(przejście graniczne Chochołów-Sucha Hora)od granicy ok600-700m jest ich dom,jest to typowa agroturystyka,cisza,spokój,bardzo mili gospodarze,a jezdzimy tam z żoną od 8 lat,wpisz sobie w przegladarkę ubytovanie u Trojanov adres:Sucha Hora 269 no i cena jedynie 6 eurasów na dobę :!: :szeroki_usmiech

TAXI 2153 KATOWICE CHYBIE

Komentarz

• Rok z Bagien
              L&K
              • 2010
              • 1172

Zamieszczone przez pleban
              A może z własnego doświadczenia możecie polecić (ja szukam Zakopane i okolice), ale pewnie wielu będzie wdzięcznych za inne, sprawdzone miejsca
              Byłem, mogę polecić.
              Czysto, schludnie, mili właściciele. Pokoje nie za duże, ale super miejscówka do spacerów i w góry i do centrum Zakopanego. Willa jest nowiutka z 2010 r.

Zapraszamy do naszego drewnianego domku w Zakopanem, przy drodze pod Reglami. Cisza, spokój i rodzinna atmosfera gwarantowana.

Komentarz

• pleban
                Rider
                S_OCP Member
                • 2006
                • 580

dziękuję za podpowiedzi, teraz pozostaje się zdecydować
                właśnie kolega podpowiedział mi Gliczarów i tam 2 miejscówki, ceny jeszcze lepsze

klęska urodzaju ale wszelkie podpowiedzi nadal mile widziane
                była O1 1,6 102 KM
                była O1 1,9 TDI 90 KM
                była O2 1,9 TDI DSG 105 KM
                był Citroen Berlingo 1,6 HDI
                jest Ford Tourneo Courier

Komentarz

• natash
                  RS
                  • 2011
                  • 2599

Jakie miejscowości nad morzem polecacie, nie interesują mnie miejsca gdzie są mega techno imprezy i dyskoteki, chcę wypocząć .

Ostatnio byłem w Wilnie, fajne miasto, trochę zaniedbane, ale jakby wpompowali tam kasę i zrobili dobre połączenia lotnicze z zachodnią Europą, to nie byłoby gdzie szpilki wcisnąć, a tak jest przynajmniej luźniej i taniej .

Komentarz

• Maicroft
                    Moderator
                    S_OCP MemberModeratorr
                    • 2004
                    • 25757
                    • Audi

Cisza i spokoj to jest w Helu. Taka Jastrzebia Gora to wlasnie miejsce tetniace zyciem do godzin porannych
                    Spritmonitor.de

Komentarz

Pracuję...