od poniedziałku pogoda ma się zmienić, więc na spota w końcu trzeba by było przyjechać :diabelski_usmiech
iPhone 4s czy HTC One X
Zwiń
X
-
natash, masz HTC Desire Z? Możesz napisac jakie wady a jaie zalety? We wrześniu czy w październiku również kończy mnie się umowa i zastanawiam się nad przedłużeniem z opcją bez tel (obecnie posiadam E52) lub z tel. i tu mam dylemat jaki wybrać.... :roll: Nie chcę w pełni dotykowego musi być klawiatura i dobry aparat min 5mpix..
myślałem o nastepujących:
1. Nokia E6,
2. HTC Desire Z,
3. HTC ChaCha,
4. Sony Ericsson Xperia X10 mini pro,
5. Sony Ericsson Xperia mini pro
Jakieś sugestie?Zabrać opcje z tel. czy pozostać przy obecnym (umowa na rok) i umowa bez tel.?
Komentarz
-
-
Mam HTC Desire bez Z :P, czyli klawiatura ekranowa. Mi pasuje, nawaliłem w niego pełno softu, gadżetów, inny system i działa do dziś, w sumie fajnie można to pod siebie skonfigurować, ale ja to taki trochę gadżeciaż i u mnie nic nie może być jak z fabryki, nawet router w domu ma inny system, ogólnie fajnie, bo można przeczytać @, odpisać jak potrzeba, po forum też da rade pochodzić i poczytać, a już na pewno z notyfikacji @ w interesujących nas tematach. Ja zrobię chyba tak, że wezmę 2x telefon z tematu, sprzedam, a mamie dam E52 bo ona tylko dzwoni i smsy z rzadka, jak twoja opinia o E52. Acha wiadomo, że Smartphone to ładowanie baterii co wieczór, no chyba, że tylko leży i nieraz ktoś zadzwoni to może się uda dobić do 2 dni, jak dużo do Ciebie dzwonią, to bierz coś bez wodotrysków i z dużą baterią, u kumpla w firmie jakby miał takiego Smartphona to przy jego ilości telefonów, to chyba by służył jako stacjonarny .
Komentarz
-
-
BADYL ja mam Zetkę i jestem zadowolony, klawiatura QWERTY duży plus szczególnie jak dużo chodzisz po necie, forach itp.
Aparat nie najgorszy, telefon nie zawiesza się i ogólnie z technicznej strony nie narzekam.
Drażniącą wadą jest łuszczący się lakier z tylnej klapki no i jak kolega wyżej pisał słaba bateria, jak siedzę w domu to do dwóch dni dociągam a tak na co dzień to ładowanie co wieczór żeby w terenie nie brakłoB5 FL 1.9 TDI '05
Clio II 1.2 16V '04
Komentarz
-
-
Chyba wszystkie Nokie - a zwłaszcza na Symbian-ie - mają tendencje do zawiech... Mam trzecią Nokię (E7, wcześniej N70 i 6630) i na razie wszystkie lubiły się od czasu do czasu zawiesić...Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Dziś zamierzam uderzyć do punktu playa mam nadzieję, że załatwią mi tego Samsunga Galaxy plsu jak nie to nie wiem chyba kupię xperia s albo poczekam do września (jeszcze mogę bo umowa kończy mnie sie w październiku), ale jest troszkę kicha bo ze względu na uszkodzenie wyświetlacza w E52 zmuszony byłem go sprzedać i teraz mam stary telefonik
Komentarz
-
-
Moja żona ma Sony Ericssona Xperia Arc S i denerwuje mnie tam wyświetlacz. Nie wiem czy trafiła kiepski egzemplarz ale na brzegach słabo działa dotyk. Może to kwestia przyzwyczajenia ale ja na co dzień ma SGS+ i u mnie na całym wyświetlaczu dotyk działa super. Może warto trochę poczekać i za chwilę SGS+ znowu będzie dostępny. Jeżeli chodzi o parametry, jakość wykonania i działanie nie zamieniłbym SGS+ na Sony Ericssona Arc S.
Komentarz
-
-
rolka, tak szczerze to ma dzwonić wysyłać sms, mieć w miarę dobry aparat z HD.....no i by się nie zacinał jak będę przeglądał stronki w necie z mojej półki cenowej najlepiej wypada galaxy s plus ale podobno rozszedł się jak świeże bułeczki a o podobnych parametrach jest właśnie xperia arc S, ale droższy o jakieś 200zł!!! :evil:
Zobaczę czego dowiem się w saloenie Playa
Komentarz
-
-
Ja mam desire z, generalnie ok telefon, ale z wad: strasznie się rysuje obudowa,a jak świeci słońce gówno widać na wyświetlaczu, jest ciężki (przez wysuwną klawiaturę)
Miałem e52, mi się nie wieszała, do dzwonienia i esów zdecydowanie lepszy telefon niż htc. Ale jak ktoś dużo z neta korzysta, to może smarfon lepszy. Następny mobile będzie tradycyjny już postanowiłem, a nie dotykowiec. Z ma wysuwaną klawiaturę, ale kiedyś miałem opanowane pisanie esów np jadąc jedną ręką i nie patrząc na telefon...hehe, rzadko bo rzadko ale się zdarzyło,a tu trzeba używać dwóch łap i się nie da tak :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lu5aszZamieszczone przez irekkNawet poprzednio używana Nokia E52 tyle mi nie trzymała
Moja E72 zostawiona w domu na czas 2-tygodniowego urlopu po powrocie dalej działała. Co z tego skoro podczas normalnego rytmu użytkowania muszę ją podłączać co noc.
Komentarz
-
Komentarz