i co teraz będziesz naszym TATĄ
Auto na b1
Zwiń
X
-
Auto na b1
Witam
szukam auta spełniającego warunki do jazdy z kategorią prawa jazdy b1 /550 kg itp/ może ma ktoś w tych sprawach jakieś większe doświadczenie, ewentualnie może coś fajnego podpowiedzieć, na co zwracać uwagę przy zakupie. Jedna tylko prośba: o zasadności zakupu proszę się nie rozwodzić ma być kupione i kropka :wink:O2 FL 1,6 Mint "MAŁA CZARNA" LPG - LandiRenzo
-
-
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
Gość
http://www.autab1.pl/ niestety w przebudowie dzial z dostepnymi samochodami co ciekawe przerabiaja tez auta,hmmm.
Ostatnio widzialem jakiegos malego japonczyka z kursu na B1 jakby suzuki alto tylko ciut mniejsze, w kazdym razie bardziej to samochod byl niz te Aixiamy
Komentarz
-
Daewoo Tico, Daichatsu Coure, Fiat CC/SC widziałem swego czasu Lupo, Citroeny C1, no i oczywiście Smarty
Wszystko to są "przeróbki" znaczy się, wpis w dowodzie odpowiedni i tyle
Sam miałem robić B1, ale potrzebna kasa na remont mieszkania była i musiałem zrezygnować A żałuje teraz, bo bym sobie Tico albo CC śmigał, a tak to jeszcze troche i zwykłe BAuto-shop4x4
Klinika4x4.com
NOWE OPONY WSZYSTKICH MAREK! Okazyjne ceny! info PW.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez g_rego_rhttp://autokult.pl/2010/11/30/perelka-%E2%80%93-wimmer-atom-3-300-2010
kupić i kropka :szeroki_usmiech
a tak na poważnie to ma ktoś taki samochodzik na b1 lub przeróbkę normalnego bo jestem ciekaw jak to wygląda na codzieńO2 FL 1,6 Mint "MAŁA CZARNA" LPG - LandiRenzo
Komentarz
-
-
Możesz kupić jakieś niewiadomo co gotowe na b1 w necie, albo kupujesz coś normalnego np smarta i troche go odciążasz. Z tego co wiem to jakieś 70 kg jest za ciężki.Robisz przegląd odpowiedni i wydział komunikacji zmienia wpis w dowodzie na b1. Tyle. a najlepiej mieć znajomego diagnostę :diabelski_usmiechpozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Marcello01nie lepiej kupić skuter i poczekać do 18 ?? widziałem dzieciaka w "Dajhatsu" serio auto o masie 550 kg to do jazdy po placu sie nadaje ale nie na nasze dzikie drogi takie moje zdanie pozdrawiam
Jedna tylko prośba: o zasadności zakupu proszę się nie rozwodzić ma być kupione i kropkaO2 FL 1,6 Mint "MAŁA CZARNA" LPG - LandiRenzo
Komentarz
-
-
Dokładnie
Sam miałem jechać do Wrocławia (kiedys na allegro ogłaszała sie firma, która przerabiała samochody i wystawiała je na alledrogo.pl, co tam mogli zmienić, wyrzucić kanape i to wszystko, wpis w dowodzie i wio na drogi)
Zostaje jeszcze maluszek :wink:
W moim przypadku miałbyć to CC 700 (po ojcu), kwestia wyjazdu do Wrocka, zapłacenia jakiejś kwoty, wpis w dowodzie i mógłbym smigać, straciłem namiary na firme podczas remontu mieszkania więc nie pomogę
Pomyśleć, że w garażu leżało 1.2 16v z Punto.. chyba celu nie muszę nikomu pisać :diabelski_usmiechAuto-shop4x4
Klinika4x4.com
NOWE OPONY WSZYSTKICH MAREK! Okazyjne ceny! info PW.
Komentarz
-
Komentarz