Ostatnio też zauważyłem takie stukania, cykanie po stronie pasażera. czy ktoś znalazł rozwiązanie
Siatkówka - Warszawa
Zwiń
X
-
Udesky, Nie jest mi takowa grupa znana a tez bym sobie pogram w siatkę...Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
nad Wisłą w lutym ...Zamieszczone przez octaviars1zawsze mozecie w plazowke pograc to jeszcze 2 wam brakuje
a tak trochę poważniej, to za późno się zabraliście za organizację grupy bo sam bym dołączył... za późno jakieś 10 lat
If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
:szeroki_usmiechZamieszczone przez Le-Ceto założyciel temata, przy podskoku majty by gubił
nie no soory
osiemnastkę świętował
i nie w głowie była mu siata, chyba, że taka na zakupy
Dodajmy, że "wzrost mam iście siatkarski", akurat pod siatkę.
Się mieszczę. :szeroki_usmiechW Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
małe to skoczne - zobacz pchłę :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiechZamieszczone przez UdeskyDodajmy, że "wzrost mam iście siatkarski", akurat pod siatkę.
Się mieszczę. :szeroki_usmiechIf we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
Komentarz