Octavia nie do zdarcia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • olimp2222
    Classic
    • 2013
    • 19

Octavia nie do zdarcia

Ja sie tylko zastanawiam dlaczego nigdzie nie moge znalezc LEDowej H15 - tzn dzienne realizowane przez LED a drogowe przez zarnik.
  • Mariusz87
    L&K
    • 2011
    • 1286
    • Octavia II combi (1Z5)
    • ASZ 1.9 TDI PD 130 KM
    • CDAA 1.8 TSI 160 KM

Octavia nie do zdarcia

To co widziałem przedwczoraj mnie zaszokowało. Jakiś facet jechał octavią bodajże typ 702 (lata produkcji 1961 - 1964) i tak poprostu ciągnął sobie lawetę na której był fiat 125 :shock: Początkowo się zastanawiałem, jak to jest, że mu nie szkoda takiego samochodu. Później jednak stwierdziłem, że takiego auta nie kupuje zwykły prostak tylko pasjonat. Czyli nie ryzykował, tylko poprostu był pewien, że auto da radę

Sprawdziłem modele i mała poprawka to jednak był typ 985 - produkcja 1959 - 1961
    moje stare auto
    jest scout

Komentarz

• blackrs
      RS
      • 2008
      • 4826
      • Superb II combi (3T5)
      • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

u mnie sasiad ma fiata 126 jako 2 auto w rodzinie. taki staruszek jeszcze z blaszanymi wąskimi zderzakami. całą zimę stoi w koncie na parkingu pod zaspą śniegu. przychodzi wiosna sasiad nakłada niebieski fartuch myje samochód, potem go woskuje idzie do piwnicy po akumulator odpala za pierwszym razem. co roku tak samo. wiosna, lato, jesień na zmianę jeździ żona i córka. 2 tyg temu patrze a sasiad na maluszka montuje bagażnik rowerowy a na niego 2 duże rowery. ja akurat pojechałem na daczke. wracam sąsiada nie ma. wczoraj po dwóch tygodniach wieczorem podjeżdża pod blok tym maluszkiem z 2 rowerami na dachu i jakie moje ździwienie bylo jak zobaczyłem że za sobą jeszcze ciągnie taką fajna nie dużą przyczepkę rodem z prl-u. ciekaw jestem jakie emocje wzbudzali na drodze jadąc taki zestawem
      widać stare auta zadbane mogą służyć długo i porządnie
      BYŁA o1 rs
      BYŁA o2 1.6
      JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• Agamek12
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 9935
        • Ford

Ja jakieś 2 tygodnie temu widziałem w podwarszawskich Markach błękitne Renault 4 ciągnące przyczepkę Niewiadów (stary jajkowaty model). Za kierownicą siedział około 70-kilku letni Pan, obok dama w podobnym wieku
        Adam... Używam:
        Rolka: e11FL 97KM/130Nm
        Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• BADYL
          RS
          • 2011
          • 2396
          • Octavia II combi (1Z5)
          • BKD 2.0 TDI 140 KM

Panowie, ale to juz nie jest śmieszne....mam sąsiada który równeiż posiada czerwonego maluszka, ale dziadzio ma chyba z 80kę i jest na serio w nie najlepszej kondycji :roll: więc kiedy widzę go jak wsiada z żoną do tego maluszuka i ma zamiar gdzieś wyjechać to ogarnia mnie totalna zgroza :| :czerwona:
          nasze auta: MÓJ SMOCZEK

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!

Komentarz

• dudek_t
            L&K
            • 2008
            • 1421

Zamieszczone przez BADYL
            Panowie, ale to juz nie jest śmieszne....mam sąsiada który równeiż posiada czerwonego maluszka, ale dziadzio ma chyba z 80kę i jest na serio w nie najlepszej kondycji :roll: więc kiedy widzę go jak wsiada z żoną do tego maluszuka i ma zamiar gdzieś wyjechać to ogarnia mnie totalna zgroza :| :czerwona:
            Z jednej strony rozumiem a z drugiej... pogadamy za 50 lat (oby) i będziesz miał inne zdanie na ten temat :twisted:

Komentarz

Pracuję...