Potrzebna krew

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sanitar2
    Drive
    • 2010
    • 44

Potrzebna krew

jest mega :wink: git spasowane
  • Mr0czny
    Elegance
    • 2009
    • 948
    • Octavia III (5E3)
    • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

Potrzebna krew

Koleżanki i koledzy dostałem przed chwila od siostry.

"Mój chłopak w piątek uległ poważnemu wypadkowi na motocyklu. Na razie wszystko idzie w dobrym kierunku, ale dalej potrzebna jest krew.
    Bardzo proszę każdego, kto może oddać krew, nieważne jakiej grupy, o zgłoszenie się do Regionalnego Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa na ul. Rzeźniczej 11 w Krakowie.
    Po oddaniu krwi trzeba odebrać na recepcji zaświadczenie, które potwierdza, że jest ona oddawana dla Mateusza Morawy , Szpital Uniwersytecki ul. Mikołaja Kopernika 21, Kraków. Zaświadczenia zapewniają pierwszeństwo w razie deficytu krwi w banku, także nie ma znaczenia grupa i i miejsce oddania, ale ilość.
    Dzisiaj pielęgniarka podziękowała wszystkim za już oddaną krew. Czekamy na więcej! Zaświadczenia możecie zostawiać z teczce zostawionej na recepcji RCKiK na ul. Rzeźniczej 11. Krew można oddać także w innych miejscach – zaświadczenie można przesłać pocztą lub zrobić skan.

Z góry dzięki! w imieniu moim, siostry i może przyszłego szwagra

Z tego co wiem to w piątek na A4 w kierunku Kraków pan w cysternie nie zauważył motocykla i prawie wprasował go w barierki

Jakby ktoś miał skan/foto to proszę na PW

Komentarz

Pracuję...