fajny nocleg w mielnie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Misiaty
    Classic
    • 2007
    • 27

fajny nocleg w mielnie

Zamieszczone przez piramida
    Zamieszczone przez Skfarek
    piramida, dałbyś nacieszyć gałki oczne widokiem swoich nowych felg i opon, a nie tylko tekst i tekst, znaczy się fotki wrzuć Pan :diabelski_usmiech
    dobra, dobra lepiej podjedź i looknij na żywo :szeroki_usmiech

Zamieszczone przez xman750
    Piramida a nie myślałeś po tym jak ci padła głowica żeby założyć nową AMC ? one ponoć mają nie pękać, nie musiałbyś się wtedy z mocą ograniczać...
    Pewnie tak bym zrobił o ile tłok był by cały a tutaj po zdjęciu głowicy okazało się że jeden z tłoków był do połowy pęknięty więc wsadziłem cały silnik :lol:
    a powiedz mi jeszcze na obecnym setupie jakie masz średnie spalanie? i jakie było jak miałeś 300KM ? oczywiście nie chodzi mi o średnie na torze tylko jak normalnie na co dzień jeździsz
  • KUBAŃCZYK
    Rider
    • 2006
    • 574

fajny nocleg w mielnie

tak jak w temacie poszukuje fajnego noclegu w mielnie na wakacje blisko moza cos polecacie fajnie by bylo jak by byl domek

Komentarz

• Noc
      Ambiente
      • 2008
      • 120

http://www.kaliforniacamp.pl/ polecam
      Założony gwint WEITEC :-D

Komentarz

• KUBAŃCZYK
        Rider
        • 2006
        • 574

a cos innego nie domki blisko moza

Komentarz

• Noc
          Ambiente
          • 2008
          • 120

to nie pomoge

Komentarz

• Jacomelli
            Rider
            S_OCP Member
            • 2008
            • 501

Szczerze mówiąc, wg. mnie Mileno jest już zbyt zatłoczone na wypoczynek. Jeśli nie musisz jechać do samego Mielna (np ze względów towarzyskich) to polecam wynająć coś np w Łazach. Blisko do Mielna i Unieścia, a nie ma takich tłumów i zgiełku.
            Była: O1 2003 .19 TDI ASV
            Jest Vectra 1.9CDTI 2008

Komentarz

• xtremesystems
              RS
              • 2010
              • 2254
              • Hyundai

dokladnie. poleccam uniescie.

do mielna idze sie pare minut spacerkiem a w nocy cisza, ceny nizsze i domy blizej plazy

Komentarz

• loyd
                RS
                • 2010
                • 2342

Fajne hotelisko, ale trochę już "trąci myszką"

Komentarz

• KUBAŃCZYK
                  Rider
                  • 2006
                  • 574

Zamieszczone przez Jacomelli
                  Szczerze mówiąc, wg. mnie Mileno jest już zbyt zatłoczone na wypoczynek. Jeśli nie musisz jechać do samego Mielna (np ze względów towarzyskich) to polecam wynająć coś np w Łazach. Blisko do Mielna i Unieścia, a nie ma takich tłumów i zgiełku.
                  celowalem w mielno bo z tamtad mam nie cala 100km do wilczych lasek bo wybieram sie tam potem na zlot cultstyle a macie jakies tam fajne namiary w tych lazach

Komentarz

• Noc
                    Ambiente
                    • 2008
                    • 120

KUBAŃCZYK, to spotkamy się na culcie ;-)

Komentarz

• Jacomelli
                      Rider
                      S_OCP Member
                      • 2008
                      • 501

W Łazach byłem z 5 lat temu na kwaterkach, które były raczej średnie więc nie polecę ich. Natomiast same łazy są OK, bo masz blisko do mielna i unieścia (parę minut autem), a do tego nie ma takiego gwaru iścisku. Wszstko zależy na czym Ci zależy.

Mielno znam od lat- mam rodzinę w Koszalinie. Ogólnie do Mielna w kążdy weekend zjeżdza się pół Koszalina i okolic. Do tego masa turystów więc cięzko myśleć o spokojnym wypoczynku. Ale wszystko zależy czego oczekujesz. Jeśli mam to być w zasadzie tylko baza noclegowa i miejsce do wyapdu na plaże i potem gdzieś dalej to warto poszukać czegoś zacisznego. Tam w okolica masz łązy albo mniejsze miejscowości np Wicie, Sianożety (już trochę dalej). Jak chcesz się pobawić to mielno jest OK.
                      Była: O1 2003 .19 TDI ASV
                      Jest Vectra 1.9CDTI 2008

Komentarz

• Bialy
                        Rider
                        • 2009
                        • 306

A tam zaraz spokojny wypoczynek
                        Ja byłem w Zefirze (Unieście) i było spoko 50zł doba, pokoje nie za duże, ale chyba nie chodzi o to by siedzieć w chacie. Do centrum Mielna spacerkiem jakieś 15-20 min
                        Jak masz małego dzieciaka to nie polecam bo tam chodzą wszyscy nawaleni jak stodoła po żniwach. Byłem rok temu i imprezy naprawdę konkretne (dziewczyny też)

Jak szukasz wioski w której wieje biedą i nic się nie dzieje to Łazy będą odpowiednie ewentualnie Sarbinowo lub Chłopy.

A jak coś kawałek dalej na zachód to może Dźwirzyno, byłem teraz w domkach "Ostoja" klimatycznie bardzo i tanio 140zł doba/3os. można się pobawić, ludzie towarzyscy sporo rodziców z dziećmi.

Komentarz

Pracuję...