Zamieszczone przez piramida
fajny nocleg w mielnie
Zwiń
X
-
Szczerze mówiąc, wg. mnie Mileno jest już zbyt zatłoczone na wypoczynek. Jeśli nie musisz jechać do samego Mielna (np ze względów towarzyskich) to polecam wynająć coś np w Łazach. Blisko do Mielna i Unieścia, a nie ma takich tłumów i zgiełku.Była: O1 2003 .19 TDI ASV
Jest Vectra 1.9CDTI 2008
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JacomelliSzczerze mówiąc, wg. mnie Mileno jest już zbyt zatłoczone na wypoczynek. Jeśli nie musisz jechać do samego Mielna (np ze względów towarzyskich) to polecam wynająć coś np w Łazach. Blisko do Mielna i Unieścia, a nie ma takich tłumów i zgiełku.
Komentarz
-
-
W Łazach byłem z 5 lat temu na kwaterkach, które były raczej średnie więc nie polecę ich. Natomiast same łazy są OK, bo masz blisko do mielna i unieścia (parę minut autem), a do tego nie ma takiego gwaru iścisku. Wszstko zależy na czym Ci zależy.
Mielno znam od lat- mam rodzinę w Koszalinie. Ogólnie do Mielna w kążdy weekend zjeżdza się pół Koszalina i okolic. Do tego masa turystów więc cięzko myśleć o spokojnym wypoczynku. Ale wszystko zależy czego oczekujesz. Jeśli mam to być w zasadzie tylko baza noclegowa i miejsce do wyapdu na plaże i potem gdzieś dalej to warto poszukać czegoś zacisznego. Tam w okolica masz łązy albo mniejsze miejscowości np Wicie, Sianożety (już trochę dalej). Jak chcesz się pobawić to mielno jest OK.Była: O1 2003 .19 TDI ASV
Jest Vectra 1.9CDTI 2008
Komentarz
-
-
A tam zaraz spokojny wypoczynek
Ja byłem w Zefirze (Unieście) i było spoko 50zł doba, pokoje nie za duże, ale chyba nie chodzi o to by siedzieć w chacie. Do centrum Mielna spacerkiem jakieś 15-20 min
Jak masz małego dzieciaka to nie polecam bo tam chodzą wszyscy nawaleni jak stodoła po żniwach. Byłem rok temu i imprezy naprawdę konkretne (dziewczyny też)
Jak szukasz wioski w której wieje biedą i nic się nie dzieje to Łazy będą odpowiednie ewentualnie Sarbinowo lub Chłopy.
A jak coś kawałek dalej na zachód to może Dźwirzyno, byłem teraz w domkach "Ostoja" klimatycznie bardzo i tanio 140zł doba/3os. można się pobawić, ludzie towarzyscy sporo rodziców z dziećmi.
Komentarz
-
Komentarz