gratki niech się sprawuje i wozi dzielnie Was z Juni rem
Krajowa 8-ka: Rawa Mazowiecka-Tomaszów Mazowiecki
Zwiń
X
-
Krajowa 8-ka: Rawa Mazowiecka-Tomaszów Mazowiecki
Witam,
dawno nie jechałem, a niedługo muszę się przejechać w okolice Tomaszowa.
Kojarzę, że trasa na tym odcinku jest ciągle w remoncie.
Potrzebuję informacji jak wygląda odcinek Rawa Mazowiecka - Tomaszów Mazowiecki. Orientuje się ktoś? Da się płynnie przejechać (powiedzmy z V średnią około 70km/h)? Czy odcinek jest ciągle rozkopany i zakorkowany? Ostatnio raz jechałem w lutym - to średnią miałem 20km/h :/ - do Bełchatowa.
Nie chcę tego powtarzać... Będę jechał w sobotę przed południem.
Z góry dzięki za wszelkie informacje.
-
-
Rafall, http://www.gddkia.gov.pl/pl/21/mapa-warunkow-drogowych
Reguły nie ma, jedziesz raz 20, raz 40 a jeszcze za kwadrans 90 km/h.
Zależy jak trafisz, ja przywiozą przęsło do kładki stoisz godzinę a innym razem idzie na bieżąco, ja omijam z zasady już teraz ale ty masz tak krótki odcinek do przejechania że daj se na luz i jedź :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainRafall, http://www.gddkia.gov.pl/pl/21/mapa-warunkow-drogowych
Reguły nie ma, jedziesz raz 20, raz 40 a jeszcze za kwadrans 90 km/h.
Zależy jak trafisz, ja przywiozą przęsło do kładki stoisz godzinę a innym razem idzie na bieżąco, ja omijam z zasady już teraz ale ty masz tak krótki odcinek do przejechania że daj se na luz i jedź :wink:
Dzięki za informację.
Komentarz
-
-
Akurat jade ze wschodu wawy, wiec wylatuje skrótem w Jankach (tak musze się przebijac przez całą wawe by do obwodnicy doleciec)
No i w Brzezinach jade dorazu na południe Łodzi, tak ze kolejny skrót.
Zrobiłem test - wyszło mi autostradą 1h 40min ale wyjezdzając o 4 rano. Gierkówką wychodzi 15min dłuzej jadąc o tej samej porze.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez spacewalkerAkurat jade ze wschodu wawy, wiec wylatuje skrótem w Jankach (tak musze się przebijac przez całą wawe by do obwodnicy doleciec)
No i w Brzezinach jade dorazu na południe Łodzi, tak ze kolejny skrót.
Zrobiłem test - wyszło mi autostradą 1h 40min ale wyjezdzając o 4 rano. Gierkówką wychodzi 15min dłuzej jadąc o tej samej porze.
Koniec OT z mojej strony...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Enriquezno tak, ale gdzie Rzgowska a gdzie wlot w Wawki?
Zamieszczone przez EnriquezPoza tym małym mobilem na Katowice nie leci się Rzgowską z milionem dziur, tylko z Włókniarzy w Pabianicką, potem w Rudzką i wylatujemy z powrotem na jedynce bez korków i wkurzania się.If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
aro_40,
W sobotę powinno być spokojnie, w razie czego zapytaj na radiu. W sumie Targeo podaje najprostrzą drogę, więc jak jedziesz 1 raz, to nie ma się chyba co wysilać z jakimiś skrótami (które w tym przypadku ciężko mi znaleźć) dla zysku 10 minut.
Zamieszczone przez hotrainteraz będę trochę jeździł przez Łódź od wrześniaPozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
Komentarz