Optymalnie od ilu powinna zaczynać pracę ?
Szukam mieszkania w Warszawie (Targówek, Praga).
Zwiń
X
-
Szukam mieszkania w Warszawie (Targówek, Praga).
Chce wynająć w Warszawie mieszkanie najlepiej gdzieś na Targówku lub Pradze, a idealnie gdyby było to w okolicy CH Wileńska - praca.
Przede wszystkim z dobrym dojazdem do CH Wileńska (1 strefa WKM).
Chce coś znaleźć do 1500 - 1600 max ze wszystkim im taniej tym lepiej.
2 pokoje 30 - 40m najchętniej z balkonem w standardzie z XXIw.
Najlepiej wolne od 1.09.12 lub 1.10.12.
Czas wynajmu hmm 1 - 3 lat może dłużej, zależy jak będzie się układać.
Wiem, wiem pobożne życzenia, ale już 3 fajne mieszkania w w/w okolicy widziałem nawet taniej i bardzo fajne, ale jak zwykle ktoś mnie uprzedził. :/
Od 2 miesięcy regularnie przeglądam ogłoszenia i ciągle jest to samo. A mieszkania żywcem wyjęte z PRLu mnie nie interesują w tej cenie.
Może ktoś z forumowiczów ma namiar na kogoś kto planuję wynająć lub zna jakiś dobry portal. Korzystam głównie z allegro, otodom, gummtree i mieszkania.plW Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
-
-
poszukaj tu :
Mieszkania Warszawa, Nieruchomości Warszawa, Tysiące ofert nieruchomości - Warszawa i okolice. Codziennie nowe oferty wynajmu i sprzedaży nieruchomości - mieszkania, domy, działki, lokale użytkowe, Inwestycje | Oferty.net
ja znalazłem 2 pokojowe w centrum (płacę 1400 !!! )
blok z PRLu ale mieszkanie XXIByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kazik4x4popatrz na tablica.pl
Zamieszczone przez Wallyhttp://www.oferty.net/mieszkania,Warszawa
Zamieszczone przez Wallyja znalazłem 2 pokojowe w centrum (płacę 1400 !!! )
Co prawda w Pruszkowie wynajmuję taniej, ale za to płacę za komunikację prawie 200zł i o 5 rano muszę wstawać aby o 8 być w robocie.
Zamieszczone przez eggzmanTeż tam pracuję, to popytam się ludzi w robocie, może coś się znajdzieW Polsce nie ma kryzysu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DzidaUdesky, u mnie jest ładne mieszkanie z garażem do wynajęcia od połowy września, ale to Skorosze, a nie Targówek . . . notabene od forumowicza. . .
Jeśli tak to daleko.W Polsce nie ma kryzysu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez UdeskyZamieszczone przez DzidaUdesky, u mnie jest ładne mieszkanie z garażem do wynajęcia od połowy września, ale to Skorosze, a nie Targówek . . . notabene od forumowicza. . .
Jeśli tak to daleko.Była Octavia II Tour kombi (sprzedana)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez UdeskyPracujesz w CH Wileńska?PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez UdeskyO ile byłoby to blisko WKD lub SKM i w dobrej cenie to jest to warte rozważenie.
Napisz do usera stysiek, to on wynajmuje mieszkanie. Zaraz wrzucę tutaj ogłoszenie. (informacyjnie, nie jest to moje ogłoszenie).
"Wynajmę 2-pokojowe mieszkanie z aneksem kuchennym o łącznej powierzchni 49 m2, 2 piętro. Mieszkanie zachodnie z dużym 7-metrowym balkonem. Do mieszkania przynależy miejsce postojowe w garażu podziemnym. Łazienka i kuchnia w pełni wyposażona. Mieszkanie wolne od połowy września. Cena 1300 + czynsz + opłaty licznikowe. Kaucja w wysokości PLN 2000 tys. płatna przy podpisywaniu umowy. Kontakt: 604 691 197."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Le-CeA Wilanów lub Saska Kępa pasi
Zamieszczone przez Le-CeCzym prędzej, zmień organ
bo w koszta wpadniesz, nim się ockniesz będzie już po ptokach
Jeśli chodzi o mieszkanko to tu bardziej liczy się to aby były 2 pokoje, stan, dojazdy (komunikacja) i aby przypadło do gustu. Czasy pomieszkiwania po kontach skończyły się na studiach. To też chciałbym uniknąć kawalerki (chyba, że będzie pojemna) ponieważ 2 osoby trochę tych gratów mają i aktualnie po prostu się nie mieścimy i jest ciągły bałagan co mnie wkur....
W tej chwili mam gdzie mieszkać, więc nie jest to sprawa pilna. Jak znajdzie się coś to w tedy wymówię to mieszkanie.
Kasa na jaką się jestem w stanie zgodzić to max 1400 - 1450 (z czynszem) + opłaty tak abym się w okolicy 1600zł zmieścił (czyli po 800zł na głowę). W zasadzie bardziej liczy się stan i lokalizacja, niż to aby było jak najtaniej.
Wiem, że znalezienie takiego będzie bardzo trudne, ale nie jest niemożliwe.W Polsce nie ma kryzysu.
Komentarz
-
Komentarz