witam jak w tytule , poszukuje elektronikow ktorzy wiedza o co chodzi z sprzetem diora, mam dstl oraz kleopatre 2 hi fi , sa do naprawy, osoby ktore sa z dzierzoniowa ,swidnicy prosze o kontakt , bede we wrzesniu dopiero w pl, nie stety w bylej dyzurce diory juz serwisu nie ma a reszta serwisow juz sie nie zajmuje , naprawami radii lampowych ) :roll:
Ciekawostka prasowa...
Zwiń
X
-
Ciekawostka prasowa...
W najnowszym magazynie Wprost jest raczej kiepski artykul o synu pana Premiera i jego pracy dla OLT... artykuł sprawia wrazenie napisanego na zamowienie i ma chyba wzbudzić w czytelniku sympatie do pana Michała T., ... ale zauwazylem cos ciekawszego od samej mizernej tresci - popatrzcie na strony 12-13 gdzie jest wielkie zdjecię pana Michala stojacego na przystanku SKM... i teraz popatrzcie na slup o ktory sie opiera... 4 cm na prawo od jego twarzy jest napis... PIPA !!!!!!! :-))))))))))))))
:diabelski_usmiech
-
-
marlej108, wiesz co, tyle mniej więcej sądzę o Panu Donaldzie i zresztą większości polityków współczesnych (dbających wyłącznie o własną dupę), skąd biorą się ich takie a nie inne działania:
Quantum of Solace - może film głupi, ale ta scena dokładnie to obrazuje (szczególnie ten drugi kwit podpisany przez generała). To wersja hard, w krajach bardziej cywilizowanych są nieco inne umowy i nieco "kulturalniej" się to dokonuje, ale metoda działania podejrzewam jest taka sama. Czego się nie robi dla pieniędzy i własnej ocalenia własnej dupy i kto tak naprawdę rządzi. Chodzi mi o fragment 7:40-9:50 (kto oglądał lub zna ang. skuma o co idzie):
Komentarz
-
-
Marcello01, dobre...nie widziałem tego filmu...7 minuta...masakra..."staram się nie kłamać" tusk...to jest k...premier?!...masakra :evil:
tusk w zasadzie niczym się nie różni od gościa od "ekstra promocji" z orange czy pseudoradzcy finansowego, który wciska nam 3 filar np. albo ekstra ubezpieczenie, tylko skala jego działania jest dużo większa. Metody te same - ogłupianie ludzi pod pozorem prawdy, cel ten sam - wyciągniecie jak najwięcej kasy z naszych portfeli. Jak straci kiedyś stołek to się zatrudni w jakimś z wyżej wymienionych zawodów
Komentarz
-
-
sew1981 - i z takim CV to od ręki go każdy zatrudni:
"dymałem 40 mln ludzi przez 4 lata w żywe oczy, po czym wmówiłem im że dla własnego dobra mam ich dymać jeszcze przez 4, tak też robiłem tylko jawniej i mocniej a oni klaskali i się z tego cieszyli".
Sprzedawanie eskimosom lodu to pikuś....
Komentarz
-
Komentarz