Ciekawostka prasowa...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mario34
    Ambiente
    • 2007
    • 151

Ciekawostka prasowa...

witam jak w tytule , poszukuje elektronikow ktorzy wiedza o co chodzi z sprzetem diora, mam dstl oraz kleopatre 2 hi fi , sa do naprawy, osoby ktore sa z dzierzoniowa ,swidnicy prosze o kontakt , bede we wrzesniu dopiero w pl, nie stety w bylej dyzurce diory juz serwisu nie ma a reszta serwisow juz sie nie zajmuje , naprawami radii lampowych ) :roll:
    mario
  • marlej108
    RS
    S_OCP Member
    • 2006
    • 4976
    • Octavia III (5E3)
    • CJZB 1.2 TSI 86 KM

Ciekawostka prasowa...

W najnowszym magazynie Wprost jest raczej kiepski artykul o synu pana Premiera i jego pracy dla OLT... artykuł sprawia wrazenie napisanego na zamowienie i ma chyba wzbudzić w czytelniku sympatie do pana Michała T., ... ale zauwazylem cos ciekawszego od samej mizernej tresci - popatrzcie na strony 12-13 gdzie jest wielkie zdjecię pana Michala stojacego na przystanku SKM... i teraz popatrzcie na slup o ktory sie opiera... 4 cm na prawo od jego twarzy jest napis... PIPA !!!!!!! :-))))))))))))))

:diabelski_usmiech

http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...erwone-skodari
    Spalanie - Motostat.pl

Komentarz

• Marcello01
      Rider
      • 2009
      • 491
      • Octavia I (1U2)
      • AGP 1.9 SDI 68 KM

ogólnie Pan donald dziś powiedział jaki to biedny jest jego synek w Tv wcale mi ich nie szkoda wręcz przeciwnie za uczciwą robotę by się zabrali a nie tylko kolesiostwo i żerowanie na ledwo dyszącym kraju
      https://www.facebook.com/tapicerekpranie

Komentarz

• sew1981
        Moderator
        S_OCP MemberModeratoRS
        • 2009
        • 10986
        • Fiat

marlej108, wiesz co, tyle mniej więcej sądzę o Panu Donaldzie i zresztą większości polityków współczesnych (dbających wyłącznie o własną dupę), skąd biorą się ich takie a nie inne działania:
        Quantum of Solace - może film głupi, ale ta scena dokładnie to obrazuje (szczególnie ten drugi kwit podpisany przez generała). To wersja hard, w krajach bardziej cywilizowanych są nieco inne umowy i nieco "kulturalniej" się to dokonuje, ale metoda działania podejrzewam jest taka sama. Czego się nie robi dla pieniędzy i własnej ocalenia własnej dupy i kto tak naprawdę rządzi. Chodzi mi o fragment 7:40-9:50 (kto oglądał lub zna ang. skuma o co idzie):
        W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.

Komentarz

• Marcello01
          Rider
          • 2009
          • 491
          • Octavia I (1U2)
          • AGP 1.9 SDI 68 KM

sew1981, marlej108, cała prawda o elitach politycznych ......

Komentarz

• sew1981
            Moderator
            S_OCP MemberModeratoRS
            • 2009
            • 10986
            • Fiat

Marcello01, dobre...nie widziałem tego filmu...7 minuta...masakra..."staram się nie kłamać" tusk...to jest k...premier?!...masakra :evil:
            tusk w zasadzie niczym się nie różni od gościa od "ekstra promocji" z orange czy pseudoradzcy finansowego, który wciska nam 3 filar np. albo ekstra ubezpieczenie, tylko skala jego działania jest dużo większa. Metody te same - ogłupianie ludzi pod pozorem prawdy, cel ten sam - wyciągniecie jak najwięcej kasy z naszych portfeli. Jak straci kiedyś stołek to się zatrudni w jakimś z wyżej wymienionych zawodów

Komentarz

• soszek81
              L&K
              • 2010
              • 1245

sew1981 - i z takim CV to od ręki go każdy zatrudni:
              "dymałem 40 mln ludzi przez 4 lata w żywe oczy, po czym wmówiłem im że dla własnego dobra mam ich dymać jeszcze przez 4, tak też robiłem tylko jawniej i mocniej a oni klaskali i się z tego cieszyli".

Sprzedawanie eskimosom lodu to pikuś....
              Była O1 kombi ALH++ 150/340
              Obecnie Pyzio 206 1.4HDi+ ~90/200

Komentarz

• Marcello01
                Rider
                • 2009
                • 491
                • Octavia I (1U2)
                • AGP 1.9 SDI 68 KM

on już ma plan tak jak Buzek do Parlamentu Europejskiego a potem do końca życia jak na Hawajach .....

Komentarz

Pracuję...