Wakacje/weekend w krynicy morskiej- poszukiwania pokoju
Zamieszczone przez AdamB
Agamek12, z tymi progami zwalniającymi wszędzie bym nie szalał (i nie łap mnie za słowa).
Absolutnie nie zamierzam - nie jestem dzieciakiem żeby wyłapywać pojedyńcze słówka z kontekstu i z nimi polemizować.
Zamieszczone przez AdamB
Zamieszczone przez Agamek12
Sam znak niewiele daje...
Ale wizyta policjantów w godzinach gdzie dzieci idą do szkoły i z niej wychodzą już wiele daje. Są to raptem dwie godziny rano i po południu.
Ale przyznasz, że te dwie godziny rano i popołudniu nie dają zbyt dużo, bo dzieciaki chodzą do szkół również w międzyczasie albo późnym popołudniem na zajęcia pozalekcyjne. A taki próg działałby przez całą dobę (tak, wiem, w nocy dzieciaki do szkół nie chodzą - to akurat słaby punkt mojego pomysłu :? )
--> "Myślenie to najcięższa praca i pewno dlatego nie cieszy się zbytnią popularnością." <--
Wakacje/weekend w krynicy morskiej- poszukiwania pokoju
Witam, czesto szukamy w necie informacji, a przeciez mozemy zapytac tutaj. Czy ktos z Was ma godne polecenia miejsce w Krynicy Morskiej? Chce wyskoczyc na weekend i zalezy mi na namiarach na fajne miejsce. Najlepiej pokoj z lazienka i lodowka i oczywiscie miejsce na bolid z OCP. Dzieki za odpowiedzi.
ps
no i cena jak najnizsza, bo apartamenty za 390-450 za dobe sa dostepne od reki
Komentarz