Zamieszczone przez xtremesystems
Jaka dobra pralke kupic?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez shokZamieszczone przez djczaskowal 2002, zapomniałeś jeszcze dodać że zapomnij przy częstym używaniu o małym rachunku za prądJest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Jak kupowałem sprzęt do nowego domu to dużo czytałem na różnych forach internetowych o sprzęcie agd i tak jak piszą koledzy nr.1 to MIELE tylko ceny kosmos potem nr.2 BOSCH i SIEMENS a dalej to już cała reszta ponoć.
Ja zdecydowałem się na BOSCH i jestem bardzo zadowolony. Wszystko działa tak jak należy a jeśli chodzi o pralkę to żona zadowolona bo prosta w obsłudze i ponoć bardzo dobrze pierze :wink:
Słyszałem też opinie żeby lepiej omijać np. w lodówkach te bajery elektroniczne bo one lubią się psuć, im sprzęt prostszy tym trwalszy :roll:Skoda Octavia II RS 2.0 Tdi BLACK MAGIC.
Pozdrawiam Wszystkich klubowiczów!!!
Komentarz
-
-
Ja miałem siemensa i bez zarzutów przez 4 lata. Teściowa kupiła pralkę boscha i się zamieniłem. Dodam, że siemens przetrwał obecność małego dziecka (częste prania). Teraz testuję 7kg boscha (drugie dziecko ma teraz 3 miesiące) + pierwszy syn ma teraz lekko ponad 3 lata. Pralki chodzą bez zarzutów (siemens jest teraz u teściowej i również nie ma problemu) <-- rozwinięcie mojej myśli z 1 stronyRadio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafall79nikt nie pisze o Gorenje, ktore np u mnie sie sprawuje 5 lat. Mam male dziecko, wiec pralka chodzi praktycznie co 2-3 dni. Poza tym jest bardzo cichutka. Model 43121.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafall79Mam male dziecko, wiec pralka chodzi praktycznie co 2-3 dniAlfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez alfeeZamieszczone przez rafall79Mam male dziecko, wiec pralka chodzi praktycznie co 2-3 dni
Electrolux (chyba EWT1316) śmiga od 5 czy 6 lat bez zarzutu
alfee, jeżeli masz np 2 kpl. bluzek, body, spodni, rajstop to nie się nie dziwię, że trzeba codziennie prać :wink: :lol: taki żarcik hehe :wink:
Komentarz
-
-
Witam. Jako pracownik jednej z firm produkujących sprzęt AGD tu akurat pralki, Muszę z przykrością napisać że obecnie produkowane sprzęty są przewidziane na 5 lat użytkowania. Chodzi o produkty z półki dolnej i średniej. Wyjątkiem jest sprzęt z półki premium który kosztuje swoje, ale wiem że sprzęt ten posłuży dwukrotnie dłużej ( inne łożyska, silniki, pompy, grzałki, elektronika). Cała reszta jak obudowa, kadź, bęben to dokładnie to samo co w modelach niższych klas.
Nie będę robił krypto reklamy swojej firmie ale pracuję w electrolux-ie w Oławie. I modele sygnowane AEG oraz ELECTROLUX to najlepsze jakościowo pralki jakie produkujemy w całej grupie electrolux.
Co do pralko suszarki jako dwa w jednym, pomijając koszt zakupu, to nie opłaca się tego brać. Do suszenia prania zużywana jest woda i to w bardzo dużych ilościach.
Czytałem że nie masz na miejsca na suszarkę, ale czy rozważałeś ustawienie suszarki na pralce?? Jest taka możliwość bo suszarka do ciężkich nie należy. Waży około 40 kg a pralka przynajmniej 65kg. Pomyśl o takim rozwiązaniuSkoda Octavia Combi 2012 elegance 2.0 TDi 140 KM 320Nm
Komentarz
-
-
ponieważ nie chce zakładać nowego tematu a tematyka też podobna bo chodzi o sprzęt AGD. potrzebuje kupić odkurzacz do domu. jaki polecacie? jaka marka ma dobre odkurzacze? dla mnie istotne zeby miał dość długi przedłuzacz, długą rurę bo wysoki jestem, oraz zeby był mocny . cena powiedzmy do 500zł.OII 2.0TDI BKD+DSG Elegance
Auto Detailing: Dream Car Studio
(znajdź również na fb)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WaltTylko nie Zelmer. Wcale jakiś bardzo tani nie był (model Syrius), a jakość plastików i podzespołów dramatycznie niska. Nigdy więcej nie kupię takiego badziewia.
Jedyny minus to był zacinający się, a konkretnie czasami nie "odbijający" przycisk START, przez co czasami się w tryb awarii wbijała, ale poprawiłem mocowanie panelu i jest dobrze.
Komentarz
-
Komentarz