Jaka dobra pralke kupic?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez barteqCzy ktoś ma doświadczenia z pralkami whirlpool ?Sebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
żona jednak się uparła na samsunga
http://www.oleole.pl/pralki/samsung-...p=1245.98&cr=0[/quote]i ma racje bosch to nie to samo co kiedys
...MOC jest bogiem, PRĘDKOŚĆ nałogiem, NITRO podstawą, a JAZDA zabawą...
Albo SKODA, albo nic...
Komentarz
-
-
jest jeszcze AEG bardzo dobre pralkiSebastian
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
Była Black ELEGANCE by sebastian7905
Wczasy nad morzem - klik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DzidaJa też polecam pralki Candy. Moja ma już 13 lat i jedyny raz kiedy był przy niej serwisant, to wtedy jak moja żona uprała dywanik z gumową "podbitką". Wszystko się pokruszyło i pozapychało.
W sumie kupiłem jakiegoś Electroluxa poniżej 1000 zł. Jak za parę lat padnie mniej będzie żal, niz drogiego modelu.
Komentarz
-
-
Niezły temat :lol:
Mnie jeszcze nie powaliło i zawsze kupuje najtańsze, poprzednio łirlpul ładowany od góry - przebieg 10+ lat i ciągle działa a potem beko ładowana od frontu - 3 lata + małe dziecko i jak na razie kręci się.
Dodam tylko, że ceny tych pralek to ~500PLN :lol:
Polecam pralkę ukrytą w zabudowie w kuchni, wtedy nie trzeba kupować miele za 8tys żeby zaisnieć przed gośćmi.
Ludzie, to tylko pralka, w normalnych krajach albo nawet tego nie mają w domu albo stoi gdzieś w piwnicy 8)saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Odgrzeję trochę kotleta, bo rynek przez ten czas się pewnie zmienił. Potrzebna pralka bez żadnych cudów wianków, wodotrysków i wifi. Najlepiej nie za droga, chociaż na sensowny zakup mogę trochę dołożyć.Prosta w budowie, żeby była trwała, a w razie można było wymieniać pojedyncze części, a nie pół pralki, lub całą. Używana przy trójce dzieci, więc normalne rozmiary, a nie żadne mini.moje stare auto
jest scout
Komentarz
-
-
Ja mam jak najbardziej pozytywne wrażenia co do obsługi bezawaryjności pralek Whirlpool. Mam taką już 12 lat i nadal działa bezawaryjnie, Ostatnio zaczęła się co prawda zawieszać przy pobieraniu wody, ale po rozebraniu pompki okazało się, że jest cała zawalona takim szlamem. Woda już chyba nie miała gdzie się przebić przez ten syf. Po wyczyszczeniu działa dalej, łożyska już trochę buczą, nie jest tak cicho jak dawniej. Mój kumpel z pracy również ma Whirlpoola już ponad 10 lat, wymieniał w niej grzałkę, poza tym jest OK. Być może te nowe już nie dorównują tym z przed 10-12 lat, są bardziej eko i wytrzymują dużo mniej. Pralka używana kilka razy w tygodniu, nie raz codziennie przy dwóch łobuzach.Była Octavia II, jest Ford S-Max 2.0TDCi Titanium
Komentarz
-
-
Trzy dni temu po powrocie z urlopu przeżywałem podobny dylemat.Nasz 12 letni electrolux się obraził,że nie pojechał z nami. Wiem już ,że jeśli pierzesz w płynach to eco bubble mija się z celem, pralki electroluxa i boscha w większości przypadków są produkowane w Rosji i na Ukrainie. Po przestudiowaniu wielu forów i założonym budżecie 2000 zł nasz wybór padł na LG z wyrzutem pary, dlaczego LG, bo i tak dzisiejsze pralki rozsypią się po 3 latach, dla mojej żony liczył się design i naprawdę LG go ma, silnik tej pralki jest bezszczotkowy i jako jedyny na rynku ma 10 lat gwarancji, pralka głośniej pobiera wodę niż wiruje na maksymalnych obrotach, pomijam bajer łączenia pralki ze smartphonem. Po wypraniu ręczników w programie parowym , dzieciaki zastanawiały się,czy kupiliśmy nowe ręczniki. Jeszcze jedną pralką jaką rozważaliśmy był sharp, ale odpadł za jakość wykonania.
Komentarz
-
-
No ja właśnie też miałem 10 letniego electroluxa i padły mi łożyska ostatnio.moje stare auto
jest scout
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Mariusz87 Zobacz wpisNo ja właśnie też miałem 10 letniego electroluxa i padły mi łożyska ostatnio.
Komentarz
-
Komentarz