Dokladnie o ten bolec mi chodzil. WIem czego brakuje tylko nie wiem jak to wygląda. NIestety nie moge znalesc;/ Takie autko jux przyjechało do mnie z niemiec. Widać dziadek jadący w niedziele do kościoła musiał popsuć. Muszę pokminić jak to dorobić;/
Koszulki Na Siedzenia O2FL
Zwiń
X
-
Koszulki Na Siedzenia O2FL
Witam, przymierzam się do zakupu koszulek na siedzenia tudzież NIE pokrowców. Chodzi mi generalnie o to czy ktoś z was takowe posiada a jeśli tak to gdzie je zakupił jak przylegają do siedzeń, jaki montaż tych koszulek i gdzie zakupione. Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich użytkowników forum.
-
-
żartownisie :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
...nie piszcie w innym wątku, że tapicerka foteli się mechaci, przeciera, pruje się na szwach :diabelski_usmiech
...dobrej jakości pokrowce na miarę mogą troszkę pomóc ekologicznej tapicerce :diabelski_usmiechO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Grechuleklub wozić nakremowane dziewuszki hehe a szkoda tapicerki :P
MSPANCByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroNie no, Octa to już na pewno nie burdel na kółkach
Czy na Twej podsufitce nie zostały ślady damskich stópek, skrzętnie usuwane przed oczami przyszłej :diabelski_usmiech
bowiem, nie ma chyba chłopa, co by choć raz nie zaliczył ostrej jazdy na fotelu pasażera w plenerze. Jeśli takowy się znajdzie, to mym zdaniem jakieś dziwadło i
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Le-Cebowiem, nie ma chyba chłopa, co by choć raz nie zaliczył ostrej jazdy na fotelu pasażera w plenerze. Jeśli takowy się znajdzie, to mym zdaniem jakieś dziwadło i
ja tam wolę na lenia na tylnej kanapie :diabelski_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Le-Ceto tylko patrzeć jak pozostanie Ci - drut w środek i magnes w zęby - by dalej się lenić :diabelski_usmiech
a od 15 lat rosnę już tylko w korzeń :szeroki_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Le-CeUważaj, 40 - stka mija "torba większa od kija" :diabelski_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
Komentarz