Witam, zbliża się u mnie wymiana tylnego tłumika, kwestia jest taka że mój tłumik ma jedną rurę co wypuszcza spaliny a widziałem także tłumiki z dwoma rurami, który lepiej wybrać, czym one się różnią, i mam także pytanie chcę robić przednie zawieszenie, bo na przeglądzie facet powiedział że gumy są już wymęczone, teraz z jakiej firmy najlepiej kupić FEBI ?
Przypadkowa wizyta
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Przypadkowa wizyta
Będąc na służbowym wyjeździe w kraju germańskich najeźdźców nasz gospodarz podczas rozmowy na tematy mało biznesowe (czyli wokół motoryzacyjne) zapytał czy chciałbym zobaczyć jego garaż - bo jak to określił też kocha motoryzację i przez ostatnich parę lat udało mu się zebrać parę rodzynków...
więcej tu:
nasza droga: www.wpzs.pl
-
Tia, mają hobby i kasę
:slinka :slinka :slinka :slinka
Komentarz
-
-
-
-
:slinka :drive: :tunningBlack Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz
-
Re: Przypadkowa wizyta
On się chciał normalnie, bezczelnie pochwalić i zobaczyć jak wam kopary opadają :twisted:Zamieszczone przez Jabar1975Będąc na służbowym wyjeździe w kraju germańskich najeźdźców nasz gospodarz podczas rozmowy na tematy mało biznesowe (czyli wokół motoryzacyjne) zapytał czy chciałbym zobaczyć jego garaż - bo jak to określił też kocha motoryzację i przez ostatnich parę lat udało mu się zebrać parę rodzynków...Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]
"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx
Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401
Komentarz
-
Aż się wierzyć nie chce. Tyle klasyków w jednym miejscu. Ale trzeba przyznać - inwestycja na której gość na pewno nie straci. O ile Majowie się pomylili
Komentarz
-
Jabar1975, trzeba mu było odpowiedzieć...pffff eee taammm same "starocie" :diabelski_usmiech
Swoją drogą WOW :shock:
Komentarz
-
A stan liczników oryginał czy cofane? :szeroki_usmiech
Fajny garaż. :diabelski_usmiechW Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
natash, Dauphin to nazwa firmy - której jest właścicielem, a Speed Event to nazwa miejsca gdzie to stoi.
Człowiek startuje w różnych rajdach klasyków i często wietrzy sprzęty
To czy chciał aby nam kopary opadły to nie wiem - bo opowaidał o tym zbiorze tak jak my parę lat temu o pierwszym bzykaniu kumplom
nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
Jabar1975, widać długo dziewicą byłeś :diabelski_usmiech :diabelski_usmiechZamieszczone przez Jabar1975opowaidał o tym zbiorze tak jak my parę lat temu o pierwszym bzykaniu kumplom
he he a na poważnie pomóc w wynajęciu lohry
Niezła kolekcja przyznaj sie siła cie z budynku wyciągali
Komentarz
-
Pewnie wynieśli go z kaloryferem do którego się przykuł. :diabelski_usmiechZamieszczone przez djczasNiezła kolekcja przyznaj sie siła cie z budynku wyciągaliW Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
-
miał kolega taką beemke z trójkątnym bakiem.. . kiedyś , jak byłem młody , takie motocykle można było dość często zobaczyć u nas... , szczególnie jak sie trochę w tym siedziało...O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
Qżwa a weź tu sie do gumiaka umów na wymianę opon we wszystkich, jakby zima nagle zaskoczyła :lol:
Komentarz
-
:shock: :slinka Więcej ma eksponatów jak szkodników w muzeum w Mlada Boleslav :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Wegner Opony Piastów, Kolega z forum obok, bardzo sprawny i sympatyczny, polecamZamieszczone przez cysterniarzQżwa a weź tu sie do gumiaka umów na wymianę opon we wszystkich, jakby zima nagle zaskoczyła :lol:
Komentarz

Komentarz