Franchising

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • toro102
    Drive
    • 2011
    • 72

Franchising

Zamienię felgi z oponami 2x 215/45 r17 5.5mm 2x 225/45 r17 również 5.5mm
    Felgi s-line o 2 rozstawach 5x100/5x112
    wymienię je chętnie na 18-19 5x100. mogę dopłacić lub sprzedać, cenę proszę zaoferować a rozważę . Felgi ładne proste nie porysowane.
    Proszę o kontakt Telefoniczny 510-738-699
    Fotosik.pl to idealne miejsce na Twoje zdjęcia i realizowanie pasji fotografią.

Fotosik.pl to idealne miejsce na Twoje zdjęcia i realizowanie pasji fotografią.
    Grunge is not death
  • Mickul
    RS
    • 2010
    • 2847

Franchising

Cześć Wam!
    Pytanko do Was - zajmuje się może któryś OCePek franchisingiem? To znaczy prowadzi własną działalność pod banderą Żabki, Shella lub McDonalda, DaGrasso? Dziewczyna pisze pracę dyplomową o tym zagadnieniu i potrzebowałaby danych do ankiety.
    Dzięki za ewentualne odpowiedzi.

Komentarz

• kbjanek
      Rider
      • 2009
      • 381

czolem,
      nie prowadze dzialalnosci, ale mocno w tym siedzialem rozmawialem z carrefour dagrasso i ccc (mimo ze nie prowadza franczyzy),
      co potrzebuje do tej ankiety?

Komentarz

• Le-Ce
        L&K
        • 2010
        • 1313
        • Octavia I (1U2)
        • AUM 1.8 20VT 150 KM

Zamieszczone przez kbjanek
        rozmawialem z carrefour dagrasso i ccc (mimo ze nie prowadza franczyzy),
        Ten pierwszy prowadzi :P
        Moja ADELA

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=58788

i jej najlepszy wynik 15,75 l/ 100km

Komentarz

• Mickul
          RS
          • 2010
          • 2847

czolem,
          nie prowadze dzialalnosci, ale mocno w tym siedzialem rozmawialem z carrefour dagrasso i ccc (mimo ze nie prowadza franczyzy),
          co potrzebuje do tej ankiety?
          Cześć,

Tutaj dziewczyna Adama. Dzięki wielkie za odpowiedź. Na razie robię małe rozeznanie i poszukuję firm, które podzieliłyby się swoim doświadczeniem i opiniami na temat prowadzenia biznesu w formie franczyzy. W ankiecie chciałabym zapytać m.in. o ogólne informacje o firmie; wady i zalety prowadzenia franczyzy; największe trudności jakie napotkali; jakie są ich relacje z franczyzodawcą itp. Na czym polegają Twoje kontakty z carrefourem i dagrasso? Miałbyś możliwość ewentualnego przekazania im takiej ankiety?

Agnieszka

Komentarz

• djczas
            RS
            • 2005
            • 9612

kbjanek, Da Grasso i Carefour prowadzi Franchising a także CCC z tego co pamiętam
            Mickul, Jest taka gazeta miesiecznik o Franchising-u tam jest lista firm które sa typowymi franczyzami w inmedio go dostaniesz na końcu masz index z firmami

Komentarz

• Mickul
              RS
              • 2010
              • 2847

Zamieszczone przez djczas
              Mickul, Jest taka gazeta miesiecznik o Franchising-u tam jest lista firm które sa typowymi franczyzami w inmedio go dostaniesz na końcu masz index z firmami
              Gazetka jest niepotrzebna, bo jest w internecie spis 460 firm franczyzowych. CCC niestety nie jest.

Komentarz

• Le-Ce
                L&K
                • 2010
                • 1313
                • Octavia I (1U2)
                • AUM 1.8 20VT 150 KM

Witaj Ewo :!: :szeroki_usmiech

Bo jak wszem wiadomo, "pierwszą" dziewczyną Adama była właśnie Ewa,
                chyba, że nygus :wink: zmienił na inny egzemplarz :diabelski_usmiech

Jeśli, urządzała by Cię rozmowa u źródła w sprawie Franchisingu, to mogę Ci pomóc w spotkaniu z dyrektorem tego działu działalności Carrefour Polska w Warszawie.
                Dodam, że pytałem w sprawie i wyraził zgodę na ewentualne spotkanie.
                Moja ADELA

Komentarz

• Mickul
                  RS
                  • 2010
                  • 2847

Zamieszczone przez Le-Ce
                  Witaj Ewo :!: :szeroki_usmiech

Bo jak wszem wiadomo, "pierwszą" dziewczyną Adama była właśnie Ewa,
                  chyba, że nygus :wink: zmienił na inny egzemplarz :diabelski_usmiech

Jeśli, urządzała by Cię rozmowa u źródła w sprawie Franchisingu, to mogę Ci pomóc w spotkaniu z dyrektorem tego działu działalności Carrefour Polska w Warszawie.
                  Dodam, że pytałem w sprawie i wyraził zgodę na ewentualne spotkanie.
                  Cześć

Dzięki wielkie za pomoc. Taka rozmowa bardzo by mnie urządzała. Super sprawa! Naprawdę nie byłby to dla niego żaden problem? Czy spotkanie mogłoby się odbyć np. na początku roku (styczeń/luty)? Wtedy akurat będę zajmowała się strona praktyczną mojej pracy.

Komentarz

• Le-Ce
                    L&K
                    • 2010
                    • 1313
                    • Octavia I (1U2)
                    • AUM 1.8 20VT 150 KM

No wiesz :!: :!: :!: :shock:

Po 1. 21.12.12 ma być koniec świata
                    po 2. to wydaje mi się, że gościu ma grubszy kalendarz z terminami i to nie on ma łaskawie czekać aż panienka wyprasuje bluzkę. :diabelski_usmiech
                    po 3. chwytaj na biegu co się Ci los funduje, bo okazje rzadko się trafiają :P
                    po 4. myślę, że daleko więcej możesz zyskać, niż Ci się wydaje a umiejętna rozmowa może zaowocować nie tylko zebraniem materiałów do pracy a w rzeczy samej i tą ostatnią, no chyba, że Ci na takowej nie zależy.

:evil:
                    Moja ADELA

Komentarz

• kbjanek
                      Rider
                      • 2009
                      • 381

Le-Ce,
                      znam dyrektora Carrefour Polska ds franczyzy,
                      zajefajny facet, bardzo pomocny, ale faktycznie cholernie ma napiete terminy,
                      tu masz ogolny email: [email protected]
                      potem trafisz do operatorra regionalnego, a nastepnie do dyrektora.

Tu masz ogolny do Dagrasso: [email protected] Rowniez pomocni ludzie i otwarci.

I tu i tu pisz ze chcesz napisac dyplom o franczyzie, dla franczyzodawcow to dobre pole do wybielenia swoich firm.

Domniemana Ewo pisz do mnie na email: [email protected]
                      To wymienimy swoje spostrzezenia,
                      duzy minus w franczyzie to to ze inwestujesz okolo 350 tysiecy i ni cholery nie masz nic do powiedzenia w zarzadzaniu tego punktu.
                      duzy plus to we wszystkim Ci pomagaja i oslaniaja przed konkurencja.

Komentarz

• Le-Ce
                        L&K
                        • 2010
                        • 1313
                        • Octavia I (1U2)
                        • AUM 1.8 20VT 150 KM

tu masz ogolny email: [email protected]
                        potem trafisz do operatorra regionalnego, a nastepnie do dyrektora.
                        Be operatora, dyrektora regionu tylko bezpośrednio do tego zajefanego jak piszesz człowieka, którego nam przyjemność, od czterech lat, znać osobiście i cenić.
                        Moja ADELA

Komentarz

• kbjanek
                          Rider
                          • 2009
                          • 381

nie mam wizytowki przy sobie,
                          ale dyrektorem jesli dobrze pamietam jest p. Jacek,
                          zas p. Jarek koordynatorem

Komentarz

• Le-Ce
                            L&K
                            • 2010
                            • 1313
                            • Octavia I (1U2)
                            • AUM 1.8 20VT 150 KM

Francois Vincent dyr. generalny ds. franczyzy i rozwoju, członek zarządu Carrefour Polska.
                            Moja ADELA

Komentarz

• Mickul
                              RS
                              • 2010
                              • 2847

Na początek małe sprostowanie - nie Ewo, tylko Agnieszko :P

Dzięki za wszystkie informacje Co więc radzicie? Napisać najpierw na ogólnego maila i tam kierować wszelkie pytania i prośby? Czy zwracać się bezpośrednio do pana dyrektora?

Co do ewentualnego spotkania - zdaję sobie sprawę jak napięty grafik musi mieć dyrektor generalny, dlatego też myślałam o bardziej odległym terminie. Oczywiście w pełni się tutaj dostosuję i nie zamierzam w żaden sposób wybrzydzać

Komentarz

Pracuję...