Sorki Panowie w tym temacie , ale u Ojca wyświetlił się w Fabii błąd IN5P service. Czy ktoś choćby pobieżnie kuma temat. Ja chwilowo czasowo źle stoję żeby podjechać a Ojciec dupę truje... Pozdr
Inspekcja inspekcją- szkoda 3 latka w rękach i nic takiego nie było a teraz cholera wie?
Starszy człowiek, robi ze 2-3 tys na rok. Nie chcę Go w koszty wpędzać- coś istotnego?
czy tylko przeglą?
Wiesz kolego- ona mi pokazała jeden palec-ten środkowy. Gdyby nie to to bym nie pytał. Stary juz jestem i nie wiem czy bym na odpowiedź od niej lepszą doczekał.
Ale może coś znalazłeś ???
kjedi, może jednak ten ojciec dobił przez te 3 latka do tych 15 tyś km przebiegu i poprostu wywala serwis olejowy. Wymieniał olej przez te 3 lata w ogóle?
kjedi, jeśli chcesz to możesz z tym jeździć do śmierci i podejrzewam że nie wpłynie to w żaden sposób na eksploatację auta.
Liczniki Skody co 15000km. "przypominają" właścicielowi o wymianie oleju komunikatem "INSP secrvice" co potocznie wśród właścicieli nazywane jest "włączaniem się inspekcji".
Kasowanie tej inspekcji to przynajmniej w Octavii 5 sekund roboty, ale nie wiem czy w Fabii kasuje sie ją tak samo. Jak jest ktos kumaty w Fabie to niech sie wypowie, a Ty kjedi możesz spac spokojnie, ojciec też
Komentarz