lu5asz, jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. Najbezpieczniej dla dziecka jest kupić fotelik 9-18, i później 15-36.
Fotelik 15 - 36 kg
Zwiń
X
-
lu5asz, wiesz to indywidualne podejście... ja jak szukałam fotelika to ważny był dla mnie isofix którego nie ma w 9-36. Był jeden do sprowadzenia ze Stanów ale jakoś.....
Padła decyzja na 0-6 nosidełko, 9-18 Maxi Cosi Pearl bo jazda twarzą do przodu z fixem i bardzo wygodny do użytkowania i dla dziecka a potem Cybex standardowo (mam już dwa). Tak więc możesz kupić bez fixa albo z fixem ale z tą poduchą z przodu co zasłania Świat dziecku. Ja mam synka i nie czuł się w tej klamrze zbyt dobrze... tak więc do wyboru do koloruMoja O2
www.doladowani.com
Rodzinnie
FFII 2.0 TDCi 167KM :twisted: _________ Leon C U P R A 2.0 240+++ :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Dzieki PAnowie,mi na Isofixie nie zalezy.Wazne zeby maluch mial wygodnie i zeby ten fotelik sie rozkladal do pozycji półleżacej,leżącej.Obecnie mam Maxi-COsi Cabrio Fix,ale na lato bede kupowal juz cos wiekszego i stad moje pytanie.Albo kupic jeden fotelik albo tak jak piszecie powyzej,dwa.HmmKondziu
OCP
Komentarz
-
-
lu5asz, Masz bazę maxi cosi czyli dokup sobie http://allegro.pl/maxi-cosi-pearl-to...947298942.html (przykładowa aukcja) i będziesz zadowolony. Później sprzedaż jako całość.
Oj z fixem jest lepiej... bardziej sztywno fotel siedzi no i przy ewentualnym hamowaniu fotel jest na sztywno. Warto trochę dołożyć. Chodzi o bezpieczeństwo naszych pociechMoja O2
www.doladowani.com
Rodzinnie
FFII 2.0 TDCi 167KM :twisted: _________ Leon C U P R A 2.0 240+++ :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Komentarz