ja niestety muszę zrezygnować z udziału w SCP z przyczyn finansowych i służbowych (szef mnie zaj*bie jak wezmę wtedy wolne)
Pomoc w wysylce kurierem
Zwiń
X
-
Pomoc w wysylce kurierem
Witam ma problem potrzebuje wysłać 2 paczki a że nie mam podpisanej umowy to mam ceny takie że głowa boli. Pani w informacji ups powiedziała mi 96 zł za wysyłkę ale jak potem się okazało pomyliła się. Mam do wysłania 2x felga 2x felga z oponami.
wymiary 36x41x43 - 18.1 kg
63x44x64-35,8 kg
kod pocztowy nadawcy 32-608 odbiorcy 09-150
Czy ktoś może mi pomóc?
-
-
Skorzystaj z:
Przesyłki kurierskie i tani kurierzy gwarantują wysoką jakość usługi. Serwis do zamawiania kurierów.
Tanie Wysyłki Kurierskie - WysylajTaniej.pl ⭐️ Sprawdź naszą ofertę i nie przepłacaj! ⭐️ InPost, DPD, Orlen Paczka - Nadaj Paczkę Online! ✅ Sprawdź!
Mają dużo mniejsze ceny niż bezpośrednio u firm kurierskich.
Komentarz
-
-
-
U pierwszego pośrednika wyszło:
dla 1 paczki: 27 zł
dla 2 paczki 47 zł
Razem 74 zł i obawiam się że taniej nie znajdziesz.
[ Dodano: Wto 06 Lis, 12 16:57 ]
Jeżeli to idzie do jednego odbiorcy to bardziej opłaca ci się zapakować w jedną paczkę koło+felgę, bo wtedy mieścisz się w 30 kg i jest taniej. Wtedy masz 2 paczki po 27 kg (tak wynika z moich obliczeń). Każda kosztuje cię 28,29 zł x2 = 56,58 zł.
Komentarz
-
-
Ok biorę tam tylko nie wiem jak z pakowaniem bo w regulaminie pisze tylko o DHL a tam powyżej 31.5 kg na paletę pakują . A ups ma chyba do 70 kg ale nie działa regulamin . Dzięki za pomoc , patrzyłem na to ale myślałem ,że to jakaś ściema bo wychodzi ponad połowę taniej. A nie mogę zapakować żeby były 2 paczki >30kg bo nie mam takiego pudełka a teraz mam elegancko zapakowane w innej konfiguracji i tak już zostawię. Na przesyłkę i tak mam 100zł. Jeszcze raz dziękuje!!
Komentarz
-
-
Silut, pokombinuj tu http://www.superpaczka.pl/
Wysyłałem cztery opony 15'' pakowane po dwie.
Zobacz co wyjdzie taniej pakując razem lub osobno.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
A inpost? www.inpost.pl"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
www.zoltar.bielsko.pl
Komentarz
-
-
spróbuj http://clicktrans.pl/
wrzucasz info co, kiedy, skąd i dokąd chcesz przetransportować i czekasz na oferty 8)
fajna sprawa - ja przetransportowałem w ten sposób mebla za śmieszne $
Komentarz
-
-
polecam tez www.globkurier.pl paczka do 30kg ok 20zł
gdyby ktos chcial wysylac cos paletą to paleta do 150kg jest drozsza niz do 250kg - za taka koszt ok 150zl . przy kazdej wyslanej dostaje sie kod jakis rabatowy chyba 10% na kolejna paczke
Komentarz
-
Komentarz