ja to bym podjechał tam, gdzie poprzednio, czyli tam gdzie Termy Maltańskie
ja też tam gdzie poprzednio..... czyli pod MAKRO :diabelski_usmiech
pod auchan komorniki masz przecież dobry dojazd :idea: ogień S5, w prawo na A2 i dalej ogień do auchana idzie to BKD przedmuchać wdłuż i w poprzek (czy jak to się tam k#### pisze ?! :P) :lol:
Zamieszczone przez kecaj
Aż tylu nas będzie, że większy parking jest potrzebny?
Domyślam się że na tym forum nie jestem jednym, który kupił tą kamerke.
Ogólnie to :
Jak wygląda sprawa z nagrywaniem filmików wieczorem? Nagrałem troche i o ile jakość za dnia jest mega, to wieczorem czepiam się szumów... zajefajnie widać to na tle nieba. Wina to tryb nagrywania ? Wybrałem 720P przy 60fpsach .. Moze lepiej pocisnac 1080x30 do zwyklego nagrywania jazdy ( no umówmy się, jazdy do 100km/h ) po miescie ?
Jak to jest w nocy ? Slyszałem, że lepiej przestawic własnie na 30 klatek + PAL. Jak to jest?
No i w zasadzie co z obróbką ? Co jest jakimś takim MUST-BUYem w przypadku Hero2 i zestaw Motosport ? Jakiś inny case? Filtry ? BacPac ? Ogólnie to dziś rano kręcone jakieś 40 minut + po pracy koło 40 minut i batka zaliczyła padake. Chociaż jest opcja, że kamery po prostu po skońćzonym nagrywaniu nie pstryknąłem na OFF :/
Kupiona karta 32 GB - i jeszcze problem - bo filmik 40 minutowy podzielilo mi na 2x17z kawałkiem i jeden 2-3 minutowy - to jakieś standardowe ustawienie czy jak ?
No i taki mankament : Jak wchodze w menu to potrafi sie na chwile przywiescic na opcji "zdjęć".
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
Masz możliwość regulacji czułości światła (ISO)? Jeśli tak, wrzuć na najniższą opcję w nocy i zobacz jaki będzie efekt. Co do kawałków po 17 min, sformatuj sobie kartę na NTFS albo exFAT i problem powinien zniknąć
Komentarz