Ramki pod rejestracja

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • bestia
    Classic
    • 2010
    • 4

Ramki pod rejestracja

Temperaturę odczytujesz ze wskaźnika czy Vag-comem ?
    Trzeba by porównać te dwa wskazania, bo odpowiadają za nie dwa różne czujniki, które są w jednej obudowie. Może któryś się popsuł.
  • kbjanek
    Rider
    • 2009
    • 381

Ramki pod rejestracja

Panie, Panowie
    czy was tez tak mocno wkurwia ciagla zmiana ramek pod tablica rejestracyjna?,
    pojechalem zmienic opony zmienili mi ramki,
    jakis debil przebil mi opone po 3 dniach i w innym zakladzie zmienili mi ramki,
    jak sie pytam po chooj tak zmieniaja to robia glupa i przepraszaja,
    ale nikt kurwa sie nie spyta czy ja sobie tego zycze.
    w ciagu roku to juz chyba z 5 komplet, co oni ramki konkurencji na stosie pala?
    Wkurwia mnie to potwornie bo ja szanuja czyjas wlasnosc i oczekuje tego samego.
    Czy ja juz powinien sie leczyc czy zalozyc fabryke ramek?

Komentarz

• stefcio
      Drive
      • 2010
      • 64

Re: Ramki pod rejestracja

ja już w każdym serwisie na dzień dobry mówię, że nie chcę żadnej zmiany ramek - działa w 95%.

Komentarz

• Big
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 6389

Nigdy nikt nie zmienił mi ramek bez mojej wiedzy. W Clio żony sa ramki z warszawskiego salonu Renault w którym, to Clio było kupione. Pomimo, że jeżdżę do Renault Nazaruk w Lublinie ramiki z Warszawy nadal tam są.
        W Skodzie miałem ramki od jednego z lubelskich dealerów Skody i gdy pojechałem do drugiego ramek nikt mi nie zamienił.
        Szczerze mówiąc troche bym się wściekł gdy ktoś, bez mojej wiedzy, dokonałby takiej podmianki. Jak można ingerowac w czyjąś własnośc bez wiedzy i zgody jej własciciela ??!
        Czarny Elegance

Komentarz

• kbjanek
          Rider
          • 2009
          • 381

Zamieszczone przez Big
          Jak można ingerowac w czyjąś własnośc bez wiedzy i zgody jej własciciela ??!
          dokladnie w lodzi wszyscy od aso po zaklady wulkanizacyjne wymieniaj ramki z gorliwoscia tatara i kozaka w czasie powstan chmielnickiego,
          Zamieszczone przez stefcio
          że nie chcę żadnej zmiany ramek - działa w 95%
          ja tez mowie, a i tak zmieniaja,
          pozniej sie tlumacza ze zmiana im nie przekazala itp itd,

a podnosi mi to cisnienie wykurwiscie, tak jak ja bym przyszedl do kogos i wymienil mu klamke w dzwiach bo tak

Komentarz

• kabanos
            RS
            • 2011
            • 4544
            • Octavia I combi (1U5)
            • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Ja mam ramki OCP. Niech by który spróbował ruszyć, to :zastrzelic :box :klnie: owiesic

>>>moja srebrna kombi strzała<<<

Komentarz

• bzyq_74
              RS
              • 2008
              • 3467
              • Volkswagen
              • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
              • CYKA 2.0 TDI CR 150 KM

Też się nie spotkałem z wymianą ramek.
              Jak kupiłem szkodnika od razu ramki ASO poszły raus, usunąłem też znaczek z klapy "emida" i naklejką z tylnej szyby, skoro nie mam podpisanej z nimi umowy reklamowej i nie otrzymuje z tego tytułu korzyści finansowej. :twisted:
              MARCIN
              Mój szkodnik

Komentarz

• bishop
                L&K
                • 2012
                • 1430

Zamieszczone przez kbjanek
                Panie, Panowie
                czy was tez tak mocno wkurwia ciagla zmiana ramek pod tablica rejestracyjna?,
                Zaczaj się na takiego zmieniacza, złap za kark i zapytaj , "Kto mu pozwolił ?" :twisted:

Komentarz

• Ayu
                  RS
                  • 2009
                  • 4154

Polmot na Sokratesa wymienili mi jeszcze w starej O2 bez mojej wiedzy i zdjęte połamali na dodatek, dostali opierdol i przyjmujący pracownik do serwisu w zębach przyniósł 20 PLN na nowe ramki.

Komentarz

• krissos
                    Elegance
                    • 2011
                    • 840
                    • Honda
                    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Zamieszczone przez bzyq_74
                    skoro nie mam podpisanej z nimi umowy reklamowej i nie otrzymuje z tego tytułu korzyści finansowej. :twisted:
                    Też kazałem usunąć wszelką reklamę z mojego auta jeszcze przed odbiorem z salonu. Pani się zdziwiła dlaczego. Grzecznie odpowiedziałem że jak będą płacić za reklamę lub dadzą mi auto za darmo to mogą obkleić i z tym będę jeździł w innym wypadku proszę wszystko usunąć. I auto odebrałem bez reklam.

Z zamianą ramek też się nie spotkałem.
                    "Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
                    ----------------------------------------------------

!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!

Komentarz

• pleban
                      Rider
                      S_OCP Member
                      • 2006
                      • 580

Mi przy odbiorze auta z serwisu blacharskiego zdjęli ramki z napisem GDYNIA i zamiast tego założyli ARVAL. Kiedy interweniowałem powiedzieli, że wysłali zdjęcia do arvala, a tam stwierdzili, że mają mi ramki wymienić, bo to ICH auto (w sumie wynajem długoterminowy, więc widać taka interpretacja).
                      Oczywiście odebrałem ramki i natychmiast zmieniłem je na powrót
                      była O1 1,6 102 KM
                      była O1 1,9 TDI 90 KM
                      była O2 1,9 TDI DSG 105 KM
                      był Citroen Berlingo 1,6 HDI
                      jest Ford Tourneo Courier

Komentarz

• cezaryaksum
                        Ambiente
                        • 2010
                        • 126

Jak kupiłem szkodnika od razu ramki ASO poszły raus, usunąłem też znaczek z klapy "emida" i naklejką z tylnej szyby, skoro nie mam podpisanej z nimi umowy reklamowej i nie otrzymuje z tego tytułu korzyści finansowej. :twisted:
                        a ja tam jestem z "inter cars" zadowolony i wożę ich nalepki 420 km od krakowa i ludzie się dziwią jak to można kupić auto tak daleko
                        ale zmiana ramek co tydzień rzeczywiście może być lekko irytująca :?
                        pozdrawiam

Komentarz

• K4mils
                          Rider
                          • 2011
                          • 278
                          • Renault

+1, choć może dlatego że jeżdżę do znajomego mechanika który reklamuje się raczej za pomocą poczty pantoflowej
                          B5 FL 1.9 TDI '05
                          Clio II 1.2 16V '04

Komentarz

• macluke
                            Elegance
                            • 2010
                            • 875

poza wymianą ramek w serwisach irytuje mnie przestawianie ustawień w samochodzie.
                            Ostatnio zostawiałem w ASO Emida na 2 dni samochód - wymiana zderzaka po stłuczce.
                            Przy odbiorze: lusterka, fotel przestawione. Ustawienia climatronic - zmienione. Radio - przestawione.
                            Staram się zrozumieć przesunięcie fotela. Ale po jaką cholerę serwisant grzebie w klimatyzacji czy radiu?

Komentarz

Pracuję...