Jeżeli to kombi, trzeba sprawdzić złączki w schowku na dnie w bagażniku po lewej stronie. Często zamakają i śniedzieją, brak styku. Przyczyną może być przeciekający na złączce wężyk do spryskiwacza tylnej szyby. W nie kombi chyba jest podobnie co do miejsca, ale nie zawsze jest wycieraczka tylnej szyby.
To nie kombi i nie mam wycieraczki. Dzisiaj spróbuję poszukać tej kostki a także kablem na krótko spiąć wyłącznik z żarówką. ale już mogę sobie powiedzieć, że to zadziała
Proszę was na oddanie głosu na osiedle na którym mieszkam dzięki temu głosowi może zagości plac zabaw który będzie radością dla dzieci mieszkających na osiedlu.
shok, wiem piersi mają 700 ale wiara czyni cuda a moze szara dzielnica dostanie ładny plac dla dzieciaków. Ja sam bije sie w pierś z rożnych proxy dziś walłem + 60
[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
+1 głosik, swoją droga to na każdym większym osiedlu powinien być plac zabaw dla dzieci, ale nasze polskie realia każdy zna, wiec czemu się tu dziwić ze jest prowadzony konkurs który wyłoni zwycięzce....może kiedyś będzie lepiej :P
Komentarz