Konsola "ruchowa" Mistral - warto?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • qickare
    Rider
    • 2007
    • 286

Zawsze mnie bawiły porównania elastyczności silników: benzyna vs diesel
    Przecież te silniki mają inne charakterystyki pracy. Jak jadę samochodem z silnikiem benzynowym, dajmy na to 60 km/h, to nie będę wyprzedzał na V, czy też VI ... aż tak szalony to nie jestem .... i w drugą stronę jadąc dieslem nie będę redukował do III bo nie będzie mocy.

• Agamek12
    RS
    S_OCP Member
    • 2006
    • 9935
    • Ford

Ma ktoś doświadczenia z tym sprzętem? Dziewczyny molestują mnie o konsolę Sony - ale ponieważ znam juz ich zapał do wszelkich nowych zabawek szkoda mi wydać kasy na tak drogi sprzęt - może kilkukrotnie tańszy Mistral by wystarczył na te kilka dni zabawy?
    Adam... Używam:
    Rolka: e11FL 97KM/130Nm
    Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• Eidos71
      RS
      • 2011
      • 2050
      • Octavia II (1Z3)
      • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Z zasłyszanych dotąd plotek wynika, że Mistral to badziew - kiepskie wykonanie i trwałość. Podobno o wiele lepszym wyborem jest Overmax, np. http://allegro.pl/konsola-overmax-gr...865453570.html
      Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
      MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

• Jacho
        Ambiente
        • 2012
        • 106

Według mnie nie warto pakować się w takie rzeczy, strata kasy.Tydzień temu sprawiłem sobie xboxa 360 z kinectem, o wiele droższy ale nie będzie to jakiś szajs, używane można wyhaczyć już od 700 zł, na prawdę warto, polecam, lecz wiadomo swoją cenę ma i do tego jeszcze gry, ale akurat w nie zaopatruje się na rynku wtórnym, zawsze taniej Lepiej dozbierać i kupić coś porządniejszego.
        Było:
        Octavia 1 1.6 AEE
        Octavia 2 1.9 TDI BLS
        Fiat Doblo 1.9 mJTD
        Jest:
        Berlingo VAN 1.6 HDI HT 75KM
        Octavia 2 RS 2.0 TDI CEGA

Komentarz

• Agamek12
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 9935
          • Ford

Jacho, nie pomagasz mi... :szeroki_usmiech
          Kwestia ewentualnego "dozbieranie" nie jest dyskutowana...
          Adam... Używam:
          Rolka: e11FL 97KM/130Nm
          Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• Jacho
            Ambiente
            • 2012
            • 106

Oj tam oj tam jest jeszcze playstation move, cena praktycznie ta sama, lecz wybór pomiędzy kinect, a move jest zależny od gier w jakie laski chciałyby grać :P

Jeżeli jest tak jak piszesz, to lepiej odpuść zakup tych tanich konsol, bo albo pograją chwilę i zabawka poleci w kąt, albo się po prostu zepsuje, oczywiście wg mnie
            Było:
            Octavia 1 1.6 AEE
            Octavia 2 1.9 TDI BLS
            Fiat Doblo 1.9 mJTD
            Jest:
            Berlingo VAN 1.6 HDI HT 75KM
            Octavia 2 RS 2.0 TDI CEGA

Komentarz

• krissos
              Elegance
              • 2011
              • 840
              • Honda
              • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Też bym nie kupował tego szkoda pieniędzy, move jest w podobnej cenie a jakość dużo lepsza i na pewno nie znudzi się szybko.
              "Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
              ----------------------------------------------------

!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!

Komentarz

• RafalekM
                Rider
                • 2009
                • 362

Agamek12, PS3 albo X360 mają takie plusy, że mogą służyć za serce domowego systemu A/V. Jeśli dziewczynom znudzą się gry, to będziesz miał odtwarzacz DVD/Blu-ray. Gry na konsolę Sonego i Microsoftu są dużo lepsze niż twory dostępne na ten sprzęt. Można je też później sprzedać za lepszą kasę. Moim zdaniem nie warto kupować tego czegoś. Pieniądze wyrzucone w błoto IMO.

Komentarz

• avocado
                  Ambiente
                  • 2010
                  • 182

Xbox w promocji w tesco za 599zł

Komentarz

• bws34
                    Rider
                    • 2011
                    • 543

Agamek12, Bierz XBoxa albo PS3 z kontrolerami ruchu i nawet się nie zastanawiaj,dokupisz 2-3 gry i myślę że dziewczyną się nie znudzi a sam napewno chętnie na imprezie włączysz i poruszasz tłumem Żonie kupisz jakąś Joge albo inny fitnes i też będzie zadowolona
                    "Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."

"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)

www.zoltar.bielsko.pl

Komentarz

• krissos
                      Elegance
                      • 2011
                      • 840
                      • Honda
                      • CAXA 1.4 TSI 122 KM

XBox jest wygodniejszy bo nie masz nic w rękach, ale ps3 jest dokładniejszy i nie ma problemu jak Ci ktoś wejdzie w kamerkę na xbox od razu problem.
                      Też miałem dylemat ale wybrałem ps3 i grafika oraz jakość gier super, a do tego masz bluray. Teraz pod choinkę syn dostanie move z grą więc zobaczymy jak to będzie.
                      "Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
                      ----------------------------------------------------

!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!

Komentarz

• looker
                        RS
                        • 2008
                        • 1886
                        • Octavia II (1Z3)
                        • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

No i moje dzieciaki mnie skusiły na xBoxa360... Jest też kinect i to mnie najbardziej przekonało bo ruszać się muszą :-)
                        W zestawie były 3 gry z czego w sports jest kilka konkurencji.
                        Jak na razie - niezła zabawa tylko na sprzęty w domu trzeba uważać bo przy tenisie stołowym omal choinki nie wywaliłem :diabelski_usmiech
                        Jest jakiś sensowny rynek wtórny gier ? Czy tylko Allegro ?
                        Widziałem jakieś używki w EMPIK-u ale ceny były 100+ więc nie wiem czy to dobry wydatek jest...
                        OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
                        SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/

Komentarz

• mac_aaron
                          Elegance
                          • 2012
                          • 984
                          • Octavia III (5E3)
                          • CJSA 1.8 TSI 180 KM

Zamieszczone przez looker
                          Jest jakiś sensowny rynek wtórny gier ? Czy tylko Allegro ?
                          Widziałem jakieś używki w EMPIK-u ale ceny były 100+ więc nie wiem czy to dobry wydatek jest...
                          Co do rynku wtórnego to jest taka platforma https://gametrade.pl/
                          Można też konsolę Xbox hmm... odblokować :twisted: i używać "kopii zapasowych" :diabelski_usmiech

Komentarz

• looker
                            RS
                            • 2008
                            • 1886
                            • Octavia II (1Z3)
                            • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

Nowego "slima" ponoć jeszcze nie da się odblokować :-)
                            OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
                            SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/

Komentarz

• Wally
                              RS
                              • 2012
                              • 3790
                              • Volkswagen

u mnie jest ps3 z mółwem :wink:
                              dzieciaki (5,10) grają i korzystają, ze kurzem nie ma czasu obrosnąć (gdyby nie limity to grałyby ciągle :twisted: ),
                              mnie się też zdarza z juniorem w fifę poszaleć i to nie kilka minut :szeroki_usmiech
                              a i żona odkąd znalazł się jakiś fitnes w domu poszaleje przed ekranem :diabelski_usmiech
                              wg mnie ps3 dobra rzecz (xboxa nie znam więc nie wiem), więc się nie zastanawiaj nad tanim badziewiem :diabelski_usmiech
                              no i zawsze jak napisał RafalekM może służyć za serce domowego systemu A/V
                              Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally

=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
                              => Volkswagen Passat City 1.6 TDI
                              => Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
                              "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."

Komentarz

• mik44
                                Classic
                                • 2012
                                • 12

Kup PS3! Wersja z kontrolerem ruchu i kamerką daje dużo frajdy dla ludzi w każdym wieku. Minusem ps3 do xboxa jest że trzeba kontroler ruchu w ręku trzymać w czasie gry. Plusem gratisowy odtwarzacz blu-ray.

Komentarz

Pracuję...