sew1981, nie spinaj się tak chłopie. Mój post nie był atakiem na Ciebie tylko zwróceniem uwagi na fakt, że to zwyczajne spełnienie zachcianki. Skoro stać Cię ta taką zabawkę to ciesze się Twoim szczęściem. Napisałem ogólnie znając polskie realia, ale widzę że zwiększa nam się lista najbogatszych Polaków, i dobrze :!: Jeżeli uderzyłem w Twój czuły punkt to sorry, nie taki był cel. Ludzie są różni, jeden będzie zachowywał jak dorosły bo przeczytał w gazecie, że tak wypada, a inny będzie cieszył się życiem i robił, kupował to na co ma ochotę skoro go na to stać.
I kolejne stwierdzenie: fanaberia - a czym to się różni np. od kupna nowych alusów. Stalówki przecież też się kręcą. Co w tym złego? szkodzi komuś?
Nie odsyłaj mnie do mądrych książek, bo nie muszę studiować, żeby trzeźwo patrzeć na świat. To że gość wydał sobie lekką ręką kilka baniek na zabawkę to jest niedojrzały, nienormalny? Stać go to kupił / wybudował ! Oceniasz że to co zrobił nie jest jego pasją, ciekawe na jakiej podstawie. Może utrata prawka tylko przyspieszyła realizację marzenia, które od dawna siedziało w jego głowie.
Nie wolno tak oceniać ludzi.
Tymczasem życzę Szczęśliwych i Spokojnych.
I kolejne stwierdzenie: fanaberia - a czym to się różni np. od kupna nowych alusów. Stalówki przecież też się kręcą. Co w tym złego? szkodzi komuś?
Nie odsyłaj mnie do mądrych książek, bo nie muszę studiować, żeby trzeźwo patrzeć na świat. To że gość wydał sobie lekką ręką kilka baniek na zabawkę to jest niedojrzały, nienormalny? Stać go to kupił / wybudował ! Oceniasz że to co zrobił nie jest jego pasją, ciekawe na jakiej podstawie. Może utrata prawka tylko przyspieszyła realizację marzenia, które od dawna siedziało w jego głowie.
Nie wolno tak oceniać ludzi.
Tymczasem życzę Szczęśliwych i Spokojnych.
Komentarz