ja w takich sytuacjach rozganiam towarzystwo klaksonem :chacha2 ...co mi tu będa..... :smokedevil
Zakup trafiony
Zwiń
X
-
Zakup trafiony
Witam.
Ostatnio szukam, hmm dobrych metod łączenia elementów
Parę rzeczy mam, ale brakuje mi pistoletu do kleju na gorąco :diabelski_usmiech
Pytanie do znawców:
Czym się kierować przy zakupie takiego cudeńka,
Nie jestem jakimś zapalonym "klejarzem" w kwestii klejenia elementów.
Znalazłem coś takiego
Klik 1
albo:
Klik 2Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Na pokładzie: Johny II ASC + Sirio ml-145
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
http://www.mazdaspeed.pl/modele/wspo...002-2007-gggy/
-
-
Zależy do czego i jak często potrzebujesz. Ja mam tego o mniejszej mocy i powiem , że do domowego majsterkowania w zupełności wystarczy. Podejrzewam że z racji mocy ten drugi lepiej będzie sie nadawał do sytuacji gdy musisz dużo kleju rozpuścić i nałożyć w krótkim czasie. Ja na ten mały specjalnie nigdy nie narzekałem przy klejeniu różnych dupereli, raczej stosunkowo drobnych . Chwilę sie nagrzewa, potem już włączonym lecisz i jest dobrze.
Jak do "domowego dłubania" od czasu do czasu kupiłbym taki sam = ten tańszy
Komentarz
-
-
Ja właśnie wiem, że droższe ≠ lepsze.
Dlatego chciałem zapytać, może ktoś ma których z w.w zaproponowanych i może wypowiedzieć się na temat tego, a może ktoś coś sam poleci
[ Dodano: Sro 26 Gru, 12 14:13 ]
Zamieszczone przez Alonzo_Jak do "domowego dłubania"Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Pozdrawiam i Szerokości!
Octavia I, 1.6 (102PS) 2010r → Mazda 6, 2.0 (143PS) 2004r→Audi A4 B6, 1.8T (2xxPS) 2004r→ ... ?
Komentarz
-
-
dominik ten pierwszy z linku to ode mnie z firmy
podjedziesz do warszawy po nowym roku to ci dam ... nawet lepszy bo z przełącznikiem
tu masz link do katalogu condor, pistolety masz od 59 str.
32 LATA NA RYNKU POLSKA FIRMA NARZĘDZIOWA Z NIDERLANDZKIMI KORZENIAMI Zobacz katalogi! 5000 produktów w ofercie Specjalizujemy się w osprzęcie do elektronarzędzi oraz narzędziach ręcznych Skontaktuj się z nami! 17 rynkówzagranicznych Nasze produktysą dostępne w 17krajach europejskich Zobacz więcej 4 markiwłasne Oferujemy produkty w ramach4 marek własnych:Waart, DREL, Jufisto, Ster’g 15 000 000 rocznie sprzedanych produktów Zobacz nasze produkty! […]
Komentarz
-
-
RALF, Gonienie do wa-wy to jednak gra nie warta świeczki, za coś, co kosztuje 15zł :szeroki_usmiech
Poszukam jutro czegoś u siebie w sklepach, a jak nic nie znajde, to alledrogo.
Może ktoś powie, czym się kierować przy wyborze pistoletu ?Każdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Pozdrawiam i Szerokości!
Komentarz
-
-
Ja mam z castroamy, z racji że często używam w pracy to pistolet musiał się szybko nagrzewać i pozwolić na wyciskanie sporej ilości kleju.
Cena około 100zł firma Steinel do tego była walizeczka.
Przy tych tanich pistoletach nie da się szybko wyciskać sporej ilości kleju i niestety zawsze pękały "spusty" ten póki co mnie nie zawiódł.
Komentarz
-
-
conan, też kupiłem jakiś badziew za 20zł i szybko się rozczarowałem....
Teraz wiem, że trzeba zainwestować więcej niż 50złKażdemu życzę tyle samo powrotów do domu co i wyjazdów.
Pozdrawiam i Szerokości!
Komentarz
-
-
Panowie
Mam ten z pierwszego linka już kilka lat, sporadycznie używałem, ostatnio z większych robótek, teściowi kleiłem kabel telefoniczny na odcinku jakieś 6 metrów, potem oklejałem aby go zakleić, starczył w zupełności.__________________________________
Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.
Komentarz
-
Komentarz