CYKUT, elegancko, bardzo ładne fele!
Karta Multi Sport Benefit
Zwiń
X
-
Karta Multi Sport Benefit
Witajcie ma ktos mozliwosc zalatwienia karty Benefit bede regularnie oplacał o taka karte moga sie ubiegac firmy ktore zatrudniaja wieksza liczbe osob.
Jak to działa?
•Pracownik uczestniczący w Programie MultiSport otrzymuje specjalną imienną kartę, która zapewnia najszerszy dostęp do ponad 4000 obiektów sportowo - rekreacyjnych oraz do różnorodnych zajęć sportowych.
•Benefit Systems ciągle rozszerza sieć placówek partnerskich w Polsce, biorąc pod uwagę głównie sugestie ze strony pracowników korzystających z programu; w każdym miesiącu dodajemy do naszej oferty kilkudziesięciu nowych Partnerów.
•Firma otrzymuje jedną fakturę w miesiącu, która pokrywa koszt dostępu pracowników do Programu MultiSport.
•Formalności ograniczone do minimum. Personel działów HR, Finansowy i Administracji nie jest dodatkowo obciążany działaniami w celu wdrożenia Programu MultiSport.
•Ponad 50% klientów Benefit Systems w całości pokrywa koszt Programu MultiSport dla pracowników, korzystając z Funduszu Świadczeń Socjalnych.
•Wiele firm uważa, że pracownicy powinni częściowo współfinansować dostęp do Programu MultiSport (zwykle od 30% do 60% ceny). Benefit Systems oferuje również taki model finansowania. Jesteśmy elastyczni. Nasz klient decyduje o tym, w jaki sposób chce finansować dostęp do programu, a my przedstawiamy najkorzystniejszą ofertę cenową.
Każdy posiadacz karty MultiSport Plus ma dostęp do szerokiego wachlarza usług obejmującego
•aerobic/fitness
•lodowisko
•klub aktywnej mamy
•aqua aerobic
•łaźnia
•nordic-walking
•aeroboxing
•nauka sztuk walki
•joga
•basen
•nauka tańca
•TMT
•danceaerobic
•pilates
•jacuzzi
•indoor cycling
•sauna
•squash
•gimnastyka
•ścianka wspinaczkowa
•spinning
•grota solna
• siłownia
•zumba
-
-
Zamieszczone przez blackrsnajlepiej jak byś znalazł kogos kto ma karte na stałe wtedy by mógl ci ten ktoś wziąć karte dla "znajomego' koszt to 170 zl miesiecznie dla tego że wtedy płaci sie calość.
ale nie ma mozliwosci juz
Komentarz
-
-
Hubi u mnie jest chyba to w firmie - albo to albo OK system nie wiem, bo nie korzystam ale cena przy ilości, z której firma korzysta to coś poniżej stówki. Dowiem się w robocie i zadzwonię do Ciebie w Nowym RokuByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WallyHubi u mnie jest chyba to w firmie - albo to albo OK system nie wiem, bo nie korzystam ale cena przy ilości, z której firma korzysta to coś poniżej stówki. Dowiem się w robocie i zadzwonię do Ciebie w Nowym Roku
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WallyHubi u mnie jest chyba to w firmie - albo to albo OK system nie wiem, bo nie korzystam ale cena przy ilości, z której firma korzysta to coś poniżej stówki. Dowiem się w robocie i zadzwonię do Ciebie w Nowym Roku
Ogólnie posiadanie tej karty to rewelacja bo wchodzę na większość basenów silowni. W tamtym roku będąc w muszynie na nartach wszedłem do hotelu klimek ( jakieś takie małe spa). Oczywiście nie płaciłem nic a godzina tam spędzona to 30 zł.
szkoda tylko że wyciągi narciarkie na to nie działają :PBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrsszkoda tylko że wyciągi narciarskie na to nie działają :PByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blackrsZamieszczone przez WallyHubi u mnie jest chyba to w firmie - albo to albo OK system nie wiem, bo nie korzystam ale cena przy ilości, z której firma korzysta to coś poniżej stówki. Dowiem się w robocie i zadzwonię do Ciebie w Nowym Roku
Ogólnie posiadanie tej karty to rewelacja bo wchodzę na większość basenów silowni. W tamtym roku będąc w muszynie na nartach wszedłem do hotelu klimek ( jakieś takie małe spa). Oczywiście nie płaciłem nic a godzina tam spędzona to 30 zł.
szkoda tylko że wyciągi narciarkie na to nie działają :P
Komentarz
-
-
No ja też bym się takim czyś zainteresował"Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."
"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)
www.zoltar.bielsko.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hubi2000a jest mozliwosc dopisania sie do ciebie
oczywiście mowa tu o tej karcie dla znajomego za 170 złBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
Więc tak, przekopałem maila i karnet u mnie dla osoby z zew. firmy to koszt 145 zł
(ale to było na start, więc teraz może być mniej - info dokładne dopiero w nowym roku)
Karnet jest w OK System
info co gdzie jest pod tym linkiem :
jak ktoś będzie zainteresowany to PW - i od razu zastrzegam - nie wiem ile osób będzie można "dopisać" pode mnie jako towarzyszące - to dopiero będę mógł zweryfikować w styczniu w HR
więc do siego roku i idę balować :diabelski_usmiechByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
Komentarz
-
Komentarz